Bahtsizbedewi Askerden GELDİ( HÜRGENERAL FIRAT)

Kaldı 255...
ne 400 ne 300 temmuzda istanbul(galiba)
günler su gibi akıp geçiyor (maşallah)
1 de düşermiş deeeermişimmmm

Bahtsizbedewi' Alıntı:
yabenb u1mayıs ın!!!!
ulen hafta 1 siwilleri giyip nette güzl güzel şarkı lar dinliyor çeşit çeşit yemek yiyorduk ki...
neyse nasipte buda varmış manisaya gidiliyor mu bakim???
jandarmanın iyiliği olduğu gibi kötülüğüde var siz çarşıya çıkmadınız biz çarşıya çıkmadığımız gibi robocoplarla hazır kıta bekledik :)
şafak 187 zoruna gitmesin alt devre :))))
bu akşam izmire mahkum sevkine gidiyorum
geçenlerde istanbuldaydım yine sevk için
bide eskişehir yaptık
jandarmanın gözünü seviim bitli piyadelere duyrulur :)

way dostum bu sabah bi tane daha getişrmişlkerdi bizim opraya aklıma da gelmedi değil ya bu adamları tokattaki ceza evinden mi alıp geliolar diye ne güzel uzun yol ( ben ara sıra hanımefendiyi okula bıraklkırkene çarşıya çıkınca ohhh diom sen şehirler arası gezion )
Bu arada safak 241 (kere maşalllah) cvabuk bitir de sıra bize gelsin...

Askerlik aslında güzel iş valla melekler koruyo yani normalde silah dayasalar yapmıycağın işi zewk alarak yapıosun hatta şöle 1 düşünüyon (ulen taş toplamıştım veya vay anasını milletin yemediği yemeğin tabağını kaldırmıştım falan ...) yada eksi 12 derecede takılıon hatta terlion o ter üstünde soğuyo ama hasta olmuyosun ( eee boşuna PEYGAMBER OCAĞI dememişler)
Kısaca askerlik güzel şey her şey insanın kafasında bitiyo kafanı rahat tutunmu komutanlar zaten ailenden sana daha yakın ilgileniyo e daha ne olsun!!!
Her TÜRK asker doğar:p

yemiş bitirmiş askerliği bahtsız
yalnız sen şafak söledikçe bilgisayarın fanı hızlanıyo galiba alttan alttan bi serinlik geliyo (bende hep acaba banamı öle gelio falan diye düşünüyordum:p)
Bu arada askerliğimin yarısı bitti(kaldı 230 gün) sewenlerime Allah kolaylık, düşmanlarıma Allah sabır wersin az kaldı...

Bahtsizbedewi' Alıntı:
yemiş bitirmiş askerliği bahtsız
yalnız sen şafak söledikçe bilgisayarın fanı hızlanıyo galiba alttan alttan bi serinlik geliyo (bende hep acaba banamı öle gelio falan diye düşünüyordum:p)
Bu arada askerliğimin yarısı bitti(kaldı 230 gün) sewenlerime Allah kolaylık, düşmanlarıma Allah sabır wersin az kaldı...
:eek:key

bahtsızbedewi evine erken dönme olasılığın var yüksekokul mezunlarına askerlik 10 ay olacak yasa hazırlanıyor yakında meclise verilecek

Bugün 220 günlük asker oldum (maşallah)
Bugün 65 model MAn otobüs kullandım (dehşetti)
Bugün 215 gün kaldı (onelan demeyin :( )
Bugünlükte bukadar yeter...