Bahtsizbedewi Askerden GELDİ( HÜRGENERAL FIRAT)

bahtsizin safak topici (deli gibi )ben yazar ben okurum buarada askerdeki 229 gün +26 gün izin =255
460- 255= 205 kaldı (hım bitmiyor gailba :p)
Buarada takıma çömezde geldi :)
Çarşı güzel msn boş ...
TT de gitti içim acıyor:(

Bahtsizbedewi' Alıntı:
gene ben :p arkadaşlar askerlik 14 kasım da bitiyor (gerisi yalan olur )
Burdan yola cıkarsak safak 122 kaldı yuh bitti :)

şafakları şaşırdın galiba sen :) gecen yıl kasım ayında gittin 2005 kasımında nasıl geliyorsun 15 ay yapmıyormusun ?

Bahtsizbedewi' Alıntı:
Yok safari cim benim şafak hesabı doğru da ben ameliyat olup erken gelicem de o bakımdan şafak düştü :p

abı gecmıs olsun dıecem ama sen amelıyat olayına ck sevınmıs gıbı duruon :)

cok cok gecmıs olsun ınsallah onemlı bı amelıyat degıldır abı

Bugün 1 hesap yaptım yuhhh dedim 191 batıyo bu akşam !!!
Ameliyat olmaya da 113 batıyo
Ulen 460 nere 190 nere (yemiş yutmuşum maşallah)
Darısı daha git(e)meyenlerin başına :p

Re: Bahtsizbedewi Askere gidio...

Bahtsizbedewi' Alıntı:
Walla Açıköğretimde okuycam diye ne ewdekilere muhtaç kalırım, nede annemle bütün gün ewde gelinim olurmusun geryiklerini çekemezdim. Yada kıçı kırık insanların 400500 mil. için ağız kokularını çekemicemi anlayınca (askerlik olmadan adam akıllı 1iş olmuyo Varan'a muavin olarak bile almıolar anlayın durumu)lan olm senin kulağını çekip Osman HATTAT bile demedi bu maçın sonu yok önce kendini kurtar dediğini de diyince dedimki şu vatan borcunu yapıp gelelim inanın burda durduğum her dakika kayıp en azından yapıp gelip önümüze bakarım (açıkçası gidip gelmeyi de pek düşünmüyom ama şehit durumları...) hayırlısı diorum.
Neyse kısaca burda 1 1imizi iyiy kötü tanıdık aynı amaç için 1 arada bulunduk sewenimiz de war sewmeyenimizde herkese karşı warsa 1 gafımız affola ,kısmet olursa ayın en geç 26 sı gibi teslim olacağım daha nereye düşeceğim belli deil öğrenince sölerim .
Hadi Allah'a emanet olun.
1de son söz yenilmezArmada'ya adam olun görenler bakanlar way be desinler kimse size laf etmesin,edemesin...
YÜRÜBE!!! nelerde yazmışım üzgünmüyüm hayır ASLA iyiki gelmişim...

Re: Bahtsizbedewi Askere gidio...

Bahtsizbedewi' Alıntı:
Bahtsizbedewi' Alıntı:
Walla Açıköğretimde okuycam diye ne ewdekilere muhtaç kalırım, nede annemle bütün gün ewde gelinim olurmusun geryiklerini çekemezdim. Yada kıçı kırık insanların 400500 mil. için ağız kokularını çekemicemi anlayınca (askerlik olmadan adam akıllı 1iş olmuyo Varan'a muavin olarak bile almıolar anlayın durumu)lan olm senin kulağını çekip Osman HATTAT bile demedi bu maçın sonu yok önce kendini kurtar dediğini de diyince dedimki şu vatan borcunu yapıp gelelim inanın burda durduğum her dakika kayıp en azından yapıp gelip önümüze bakarım (açıkçası gidip gelmeyi de pek düşünmüyom ama şehit durumları...) hayırlısı diorum.
Neyse kısaca burda 1 1imizi iyiy kötü tanıdık aynı amaç için 1 arada bulunduk sewenimiz de war sewmeyenimizde herkese karşı warsa 1 gafımız affola ,kısmet olursa ayın en geç 26 sı gibi teslim olacağım daha nereye düşeceğim belli deil öğrenince sölerim .
Hadi Allah'a emanet olun.
1de son söz yenilmezArmada'ya adam olun görenler bakanlar way be desinler kimse size laf etmesin,edemesin...
YÜRÜBE!!! nelerde yazmışım üzgünmüyüm hayır ASLA iyiki gelmişim...
walla fıratcım galba sen psikopata baglamışın .. ne bu böle milattan önceki postlkar ortaya çıkmış.. ne iş yaw.. aman mukayet ol aklına ..

ama yine okuyunca aynı yerleri bi garip oldum valla......

way bea ..
kasım 26 dan bu gune...

ömür bitio...

oooo fırat bey PUSAT ASLAN TURIZME yeni aldığın otobusler hayırlı olsun. sefer saatlerını bılelımde ona gore hareket edelim bundan sonra

deplasmana gıdeceğimiz zaman contak kişiler listesinde ilk sen varsın ona göre :) :)

cekıyor kardeşim bu adamı sarı kırmızı. burdada bulmus....

sahi senin kamuflaj ne renkti adamım????

timurcum otobüsler benimdi ama neyse artık.....fıratında olabilir bence bi sakıncası yok..

neyse deplasman için telefonlarınız bekliom .. :)

Bahtsizbedewi' Alıntı:
otobüsler margonun bende nerde otobüs alacak para :p
Ameliyata 91
Şafak 170 azıcık kaldı 3 ay sonra istanbul!!!
ya sanki otobüsler benim üzerime tapulu flm gibi.. yani alt tarafı bi kaç foto.. emin ol bendede yok otobüs alcak kadar para.. hele şu aralar otobüse bincek kadar bile param yok :( :p

ya margocum ağlatıocaksın beni taam asker maaşımı sana bağışlıyorum (12 .5 YTL ) artık otobüse biner benim için Kastamnonu'ya gider hatta gelirsin :p
bu arada 14 kasım da bitiyor X sanada dewam!!!

bahtsızcım .. ben zaten boş zamanlarımda ve elime gecen paranın tamamıyla kastamonu turları düzenleyen bi kişilikim.. arada ben bu tür postları hayırlı bulmuorum arda başkan ikimize de çıkış kapasını göstereb
ilir.. mümkünse pm den dewam edelim.. :p buda bi arkadişş tavsiyesiii.. yaşadım biliorum yanihh.
:(

walla bu topice tahamül eden bu yazıları zaten kafadan kabul etmiştir (artı) ben askerim dokunulmazlığım war :p
Battı 82 gerisine Allah kerim...

efem kaldı 69 (batıyo)...
Transferler 1 yandan havalar soğumayada başladı artık ter olayıda bitmiştir (şükür)...
Geliyorum:p