serinlemek isteyenler gitin klima alın kardeşim bonus karta 24 ay taxit falan yapıolar
Bahtsizbedewi' Alıntı:gene ben arkadaşlar askerlik 14 kasım da bitiyor (gerisi yalan olur )
Burdan yola cıkarsak safak 122 kaldı yuh bitti
Bahtsizbedewi' Alıntı:Yok safari cim benim şafak hesabı doğru da ben ameliyat olup erken gelicem de o bakımdan şafak düştü
Bahtsizbedewi' Alıntı:Yok safari cim benim şafak hesabı doğru da ben ameliyat olup erken gelicem de o bakımdan şafak düştü
YÜRÜBE!!! nelerde yazmışım üzgünmüyüm hayır ASLA iyiki gelmişim...Bahtsizbedewi' Alıntı:Walla Açıköğretimde okuycam diye ne ewdekilere muhtaç kalırım, nede annemle bütün gün ewde gelinim olurmusun geryiklerini çekemezdim. Yada kıçı kırık insanların 400500 mil. için ağız kokularını çekemicemi anlayınca (askerlik olmadan adam akıllı 1iş olmuyo Varan'a muavin olarak bile almıolar anlayın durumu)lan olm senin kulağını çekip Osman HATTAT bile demedi bu maçın sonu yok önce kendini kurtar dediğini de diyince dedimki şu vatan borcunu yapıp gelelim inanın burda durduğum her dakika kayıp en azından yapıp gelip önümüze bakarım (açıkçası gidip gelmeyi de pek düşünmüyom ama şehit durumları...) hayırlısı diorum.
Neyse kısaca burda 1 1imizi iyiy kötü tanıdık aynı amaç için 1 arada bulunduk sewenimiz de war sewmeyenimizde herkese karşı warsa 1 gafımız affola ,kısmet olursa ayın en geç 26 sı gibi teslim olacağım daha nereye düşeceğim belli deil öğrenince sölerim .
Hadi Allah'a emanet olun.
1de son söz yenilmezArmada'ya adam olun görenler bakanlar way be desinler kimse size laf etmesin,edemesin...
walla fıratcım galba sen psikopata baglamışın .. ne bu böle milattan önceki postlkar ortaya çıkmış.. ne iş yaw.. aman mukayet ol aklına ..Bahtsizbedewi' Alıntı:YÜRÜBE!!! nelerde yazmışım üzgünmüyüm hayır ASLA iyiki gelmişim...Bahtsizbedewi' Alıntı:Walla Açıköğretimde okuycam diye ne ewdekilere muhtaç kalırım, nede annemle bütün gün ewde gelinim olurmusun geryiklerini çekemezdim. Yada kıçı kırık insanların 400500 mil. için ağız kokularını çekemicemi anlayınca (askerlik olmadan adam akıllı 1iş olmuyo Varan'a muavin olarak bile almıolar anlayın durumu)lan olm senin kulağını çekip Osman HATTAT bile demedi bu maçın sonu yok önce kendini kurtar dediğini de diyince dedimki şu vatan borcunu yapıp gelelim inanın burda durduğum her dakika kayıp en azından yapıp gelip önümüze bakarım (açıkçası gidip gelmeyi de pek düşünmüyom ama şehit durumları...) hayırlısı diorum.
Neyse kısaca burda 1 1imizi iyiy kötü tanıdık aynı amaç için 1 arada bulunduk sewenimiz de war sewmeyenimizde herkese karşı warsa 1 gafımız affola ,kısmet olursa ayın en geç 26 sı gibi teslim olacağım daha nereye düşeceğim belli deil öğrenince sölerim .
Hadi Allah'a emanet olun.
1de son söz yenilmezArmada'ya adam olun görenler bakanlar way be desinler kimse size laf etmesin,edemesin...
ya sanki otobüsler benim üzerime tapulu flm gibi.. yani alt tarafı bi kaç foto.. emin ol bendede yok otobüs alcak kadar para.. hele şu aralar otobüse bincek kadar bile param yokBahtsizbedewi' Alıntı:otobüsler margonun bende nerde otobüs alacak para
Ameliyata 91
Şafak 170 azıcık kaldı 3 ay sonra istanbul!!!