Bank Asya 1. Futbol Ligi

İzmir'den 1 takım daha çıksa olmazdı dimi ? Yok yok birşeyler var bu izmir'in 3 büyüklerinde,Şu lige Karşıyaka ne kadar yakışırdı,Yada Göztepe olmadı Altay'a bile razıydım ama olmuyor işte,Şimdi Konya'nın SüperLig'de çıkabileceği en iyi yer orta sıralar,en kötüsüde düşmemeye oynamak ya düşerler,yada zor kurtarırlar.
 
Yeni sezon bu cuma Adana-Mersin derbisiyle başlıyor. Bir aksilik olmazsa Adana' da maçta olacağım ben de. Umarım turuncu-beyazı bu sezon ligin zirvesinde görürürz :)
 
Sercan Karabıçak' Alıntı:
Şuan Trt 1 de Adana-Mersin maçı var Canlı yayın daha ligin ilk macı ortalık karıştı,tribünlerden sahaya taş yağmuru var :( :( :(

Adana diyorsun :)
 
Bolu'da öne geçtiği maçı verdi Giresun'a Bartın'lı olarak iki Karadeniz ekibinde Bolu'yu desteklesemde soldan alıp sağa vermek gibi olduğundan pek dokunmadı. :)
 
Bugün saat 21:00'de Denizlispor Güngören Bld.Spor'la karşılacak.Maçı TRT 3 canlı yayınlanacak.Umarım iyi bir başlangıç yaparız.
 
Enes Kömürcü' Alıntı:
İlk yarısını izleyemedim maçın ortalık karışmış yahu.

Yokmudur olayları izleyebileceğimiz bir video : )

http://www.facebook.com/Adanaspor?ref=s ... 937&ref=mf

Burda pek belli olmuyor ben kısaca anlatmaya çalışayım. Stattaydık, yanımda kuzenim vardı dedim ki: Bir de derbi diyorlar şuna bak toplasan 15 tane Mersin taraftarı yok. Daha sonra maçın başlamasına 10 dakika kala yüzlerce Mersinli baskın edasıyla stada girip durup dururken bütün koltukları kırdılar. Daha sonra anlayamadığım bir şekilde çevik kuvvet Mersin tribününün yanındaki Adana tribününe biber gazı sıkıp onları Kapalıya aldı. Ardından Mersin tribünleri yüzlerce meşale yakıp sahaya atınca ve bir iki görevliye saldırınca emniyet de mecburen Mersinlileri devre olur olmaz evlerine yolladı. İnanın Adana tribününde olduğum için demiyorum; tarafsız gözle diyorum ki bütün olayları çıkaran Mersin taraftarıdır. Ha stada gelirken olaylar falan olduysa orasını bilmiyorum ama benim duyduğum hiç bir sorun olmamış.

Bu arada hayatımda ilk defa üzerine koltuk fırlatılan polisin, alıp o koltuğu tekrar tribünlere fırlatıp çocuk gibi inatlaştığını gördüm.
 

Üst