Bank Asya 1. Futbol Ligi

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
Enes Kömürcü":3es2y2jj]İlk yarısını izleyemedim maçın ortalık karışmış yahu. Yokmudur olayları izleyebileceğimiz bir video : )[/quote] [url="http://www.facebook.com/Adanaspor?ref=search#!/video/video.php?v=431414103937&ref=mf' Alıntı:
http://www.facebook.com/Adanaspor?ref=s ... 937&ref=mf[/url]

Burda pek belli olmuyor ben kısaca anlatmaya çalışayım. Stattaydık, yanımda kuzenim vardı dedim ki: Bir de derbi diyorlar şuna bak toplasan 15 tane Mersin taraftarı yok. Daha sonra maçın başlamasına 10 dakika kala yüzlerce Mersinli baskın edasıyla stada girip durup dururken bütün koltukları kırdılar. Daha sonra anlayamadığım bir şekilde çevik kuvvet Mersin tribününün yanındaki Adana tribününe biber gazı sıkıp onları Kapalıya aldı. Ardından Mersin tribünleri yüzlerce meşale yakıp sahaya atınca ve bir iki görevliye saldırınca emniyet de mecburen Mersinlileri devre olur olmaz evlerine yolladı. İnanın Adana tribününde olduğum için demiyorum; tarafsız gözle diyorum ki bütün olayları çıkaran Mersin taraftarıdır. Ha stada gelirken olaylar falan olduysa orasını bilmiyorum ama benim duyduğum hiç bir sorun olmamış.

Bu arada hayatımda ilk defa üzerine koltuk fırlatılan polisin, alıp o koltuğu tekrar tribünlere fırlatıp çocuk gibi inatlaştığını gördüm.[/quote:3es2y2jj]

Benim duyduklarım da anlattıkların tam zıttında : )

Neyse olan olmuş, hoş şeyler değil bunlar bir daha yaşanmaması dileğiyle diyelim kapatalım.
 
Gaziantep Bld.Spor'u 3-2'lik skorla geçtik.Gollerimiz; Serdar, Emin ve Ahmet Cebe'den geldi.3-0 öne geçtikten sonra 2 gol yemek kötü olsada, 2'de 2 yapmak harika.

Gaziantep Bld.Spor'da Cihan Can'la Uğur Erdoğan'da forma giydi.
 
Yarın Tavşanlı Linyitspor'umuz Mersin deplasmanında.

Mersin'in cezası nedeniyle maç seyircisiz oynanacak. Deplasman takımıyız, şans yanımızda olursa 3 puan uzak değil.
 
TavsanliLinyitspor.jpg


Bende Bank Asyada Tavşanlı Linyitspor'u tutuyorum artık :p
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Enes Kömürcü":3tc5ztgy]Mersin bırakmaz bu maçı : )

Enes bizim en büyük avantajımız rakiplerin hep bizi küçümsemesiydi. Umarım Mersin de aynı mentaliteyle çıkar maça.[/quote:3tc5ztgy]

Hiç sanmıyorum rakibi küçümseyeceklerini.Hoca da kulübe de olmayacak zaten stat boş ama maç öncesi takıma moral verilecektir.

Adana'daki olan olaylardan sonra Mersin'in bu maça asılacağını ve kazanacağını düşünüyorum : )
 
Çok gol kaçırmışız duyduğum kadarıyla.

İmkanları zorlayıp Bank Asya'da gol krallığına ulaşabilecek tarzda bir forvet alınması lazım. Altay maçında da aynısı olmuştu, bu maçta da aynısı oldu.

Neyse deplasmanda kaybedilen puanlar çok sorun değil şimdilik.
 
trt 3' te yayın devam ediyor hala. Bir karından bir kalçadan bıçak darbesi almış. İnanılır gibi değil cidden.

Düzeltme:Saldırıyı yapan hocanın abisiymiş :shock: Noluyor yahu?
 
TRT1'de izledim görünteleri.Bıçaklayan kişi göbekli falan.Tribünlerden inip, Mersin'in hocasının yanına gidip, bıçaklaması çok ilginç.Bu durum Türk futboluna hiç yakışmıyor.Bank Asya diye güvenlik önlemleri ciddiye alınmıyor sanırım.

Edit:Kanaltürk'te bıçaklayan kişinin oğlunun dediğine göre, amcası(Mersin'in hocası) karısına tecavüz etmiş 2005 yıllarında.Hemde 1 sene boyunca tecavüz etmiş. :?
 
Şuan KanalTürk'te son kale programında Başkomiser Erman Toroğlu ile Komiser Ahmet Çakar tahkikatı geniş bie şekilde sürdürüyorlar.Şuan sorgulama devam ediyor,olay sabaha karşı çözülür :)



Biraz sonra tecavüz görüntüleri tartışmalı bir şekilde Ahmet hoca ile Erman hoca tarafından yorumlanacak :oops:

Allahım yarabbim ne diyeyim ya,burası Türkiye.
 
Son dakika! 6 yerinden şişlenen Yüksel hoca canlı yayında....

Yüksel hoca yiğenine;karına ilgi göstermiyordun,Yiğeninden Yüksel hoca'ya yanıt eşimi sen mi düzeceksin o halde :( :(
 
memleketimizin takımı orduspor, 4 maçta 8 puanla 2. sıraya geldi.. bu işin sonunu getirmek zor ama bir umut işte.. Bu arada takımda Galatasaray kokusu buram buram.. Hoca; Uğur Tütüneker.. Ayrıca kaleci Fevzi Elmas, Murat Erdoğan ve İrfan Başaran yine eski Galatasarylı futbolcular.. Daha önce de Suat Kaya hocalık yaptığı için Galatarasy altyapısından bir çok futbolcu burada oynadı ve oynuyor.. kendi sahamızda rize ile oynuyoruz haftaya.. o bölgedeki hemen her stadda yaşana sorun bizde de var; zemin. zemin çok kalite değil ve sürekli yağan yağmurlar sonrası çekilmez hale geliyor..
 
Samsunspor-Mersin İdman Yurdu maçı kaldığı dakikadan kaldığı skorla(0-1) devam edecek.

Maç tarihi ileri bir tarihte açıklanacakmış.
 

Üst