Bank Asya 1. Futbol Ligi

Rizespor önündeki Akhisar'ı ağırlıyor. Son 18 dk artık maçta ve skor 1-1. Beraberlik yetiyor Akhisar'a. Kaçırmayın, son dakikalar müthiş geçer.
 
Akhisar Belediyespor maçı kazanarak şampiyon olarak Süper Lig'e çıktı. Helal olsun gerçekten, büyük başarı.
 
Manisaspor düştü, ilçenin takımı Akhisar Belediyespor yükseldi. Rize taraftarı tiyatro seyircisi gibi takip etti maçı. Son bölümdeki rezilliklerini bir kenara bırakıyorum. Hem bu maçı, hemde sezon genelini düşünürsek, hakederek ve birinci sırada tamamlayarak çıktı Süper Lig'e Akhisar takımı.

Daha önceki yıllarda isim hakkını çekene kadar Vestel'in, Manisaspor'a yaptığı maddi manevi desteği, Akhisar takımına özellikle Keskinoğlu şirketi bunun gibi bir destek sağlayabilirse, Akhisar takımını Süper Lig'de uzun yıllar görebiliriz. Zira Keskinoğlu'da fazlasıyla mevcut bu potansiyel. Ege bölgesi takımlarının maddi sorunlarla boğuştuğu şu yıllarda umarım kalıcı olurlar bulundukları yerde...
 
Yeni yüzleri görmek güzel, Akhisar'a hayırlı olsun.. Keza Elazığspor'a da hayırlı olsun, Bülent Uygun'u günahım kadar sevmesem de uzun yıllar sonra onları da ligde görmek güzel olacak..

Rize-Adana ve Kasımpaşa-Konya eşleşmeleri oldu 3. bileti kapmanın ilk ayağında.. Rize'nin çıkan olaylardan sonra ceza alacağını düşünüyorum, bu yüzden Adana'nın turu geçeceğini düşünüyorum. Diğer ayakta da inşallah Konya çıkar, asansör Kasımpaşa'yı tekrar görmek istemiyorum ligde bir süre.. Gönlüm Rize-Adana eşleşmesi galibinin finale yükselmesi, renk vermek gerekirse Adana gelsin..
 
Konya - Kasımpaşa eşleşmesinin galibi Süper Lige çıkar diye düşünüyorum. Konya bugün kazanırsa eğer bitirir işi..
 
Adanasporum finaldeeeee, maşallah bugün çok güzel geçiyor, önce voleyboldan güzel haberler, sonra Adanam, bir de basket takımımız maçı alırsa bal kaymak olur :)
 
Seneye her branşta Şampiyonlar Liginde olalım.

Sizde Kibong diye bir topçu var. Tekniğine bir maçta birşey diyemem ama Rize maçında azmini beğendim. Tekme mekme düşürmüyor adamı.
 
Seneye her branşta Şampiyonlar Liginde olalım.

Sizde Kibong diye bir topçu var. Tekniğine bir maçta birşey diyemem ama Rize maçında azmini beğendim. Tekme mekme düşürmüyor adamı.

açıkcası maçları pek takip ettiğimi söyleyemem, her hafta skorlarına baksakta babamla, maçlara pek bakmıyorum, o yüzden Kibongla ilgili bir şey diyemeyeceğim :) dün de tamamını izleyemedik, babam belli etmese bile çok heyecanlanıyor, o yüzden sürekli değiştiriyoruz kanalı :)
 
Hahaha. Benim babam gibi... O da umursamaz tavırlar takınır haber izler dizi izler ama köşedeki skor bandında negatif değişme oldu mu başlar sayıp dökmeye :D
 
Barbaros küfür etti diye attı hakem ama tekrarında baktığımda öyle bir şey görmedim, bir ara arkasını döndüğünde ettiyse bilmem

inşallah demirspor çıkar, adanaspor gibi finale kadar gelip sonra hüsran yaşatmaz
 
Çoğu kişinin gönlünden Adana geçiyordu, olmadı. Süper Lig´de Adana takımı olsa sevinirdim ama çok üzülmedim. Eğer Demirspor bu konumda olsaydı işte o zaman çok üzülürdüm. Umarım Adana Demirspor Bank Asya´ya çıkıp Adanaspor´un bu sezon yapamadığını yapar.

Maç hakkında söylenecek fazla bir şey yok. Barbaros final maçında resmen sattı takımını, takımının bir yıllık emeğini. Okkalı bir ceza verip,emekleri için teşekkür etmeden yol verirdim Adana yönetiminin yerinde olsam.

Kasımpaşa´nın gelişine söylenecek sözüm belli; insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş.
 

Üst