Bank Asya 1. Futbol Ligi

Niyeyse Ordu'ya sempatik bakıyorum. Yürü be Ordu at bi gol :)
 
Irfan Başaran'la Emre Çolak arasında ne gibi bir fark var?Biri Ordu'da oynuyor biri Galatasaray'da.Ha gerçi ikisinin de bizde oynayacak yeterliliği yok orası ayrı.Herkes iki metre boyla dünyaya gelmiyor ama insan biraz karşısındaki örneklerine,abilerine bakar..

Maça gelirsek,Orduspor öyle bir anda attı ki golü acıdım Antep Belediyeli futbolculara.Eski altyapı oyuncularımızı izlemek güzeldi.Çok kaliteli maç oldu.Abilerinin Süper Lig'de olduğu bir durumda orada bulunacak olmaları futbol açısından iyi olmazdı.Süper lige hasreti bitiren Orduspor'u tebrik ederim,başarılar.Asıl iş şimdi başlıyor..
 
Bu kadar yaklaşmışken, fırsat ayağımıza gelmişken değerlendirdiğimiz için mutlu oldum.. Bir de yollara dökülen binlerce Ordu'lu için mutlu oldum.. Bir de dünya gözüyle o takımı 1.ligde izleyeceğim için.

Gaziantep BB'nin üzüntüsü doğal.. Tüm sezonun emeği bir 90 dakikaya sıkıştı.. Ancak bizim çıkmamız daha adilane olurdu. Sonuçta Antep'in 1.ligde bir takımı var ve çok da güçlü bir takımı var.. Öbür takım 30 senedir bekliyor.

Başta sahanın zemini olmak üzere çok ihtiyaçlar var.. Kümede kalmak hiç kolay olmayacak.. Kadroya takviyeler falan filan.. Yalnız bu takımda 1.ligin yükünü kaldırabilecek adamlar gördüm.. Orta sahada oynayan Murat gibi, sol bek Selçuk gibi oyuncular hiç sırıtmaz bence.. Umarım Bucaspor gibi değil Karabükspor gibi davranırız.. Tüm kadroyu baştan yaparak değil, mevcut yapıyı güçlendirerek..

Metin Diyadin geldikten sonra hiç maç kaybetmemiş olması da önemli bir ayrıntı.

Samsun ve Ordu'nun ikisinin birden çıkmaıs, bölge halkı ve ekonomisi için güzel oldu.. Karadenizliler Trabzonspor'a mahkum değiller..
 
Orduspor'u kutluyorum. Hakederek ve güzel futbol oynayarak geldiler Süper Lig'e..

Gaziantep Belediye de takdiri hakediyor. Gerçekten şehrin diğer ekibi G.Antepspor gibi çok disiplinli ve oyundan kopmayan bir yapıları var.
 
Farklı bir şehirden bir takımın çıkmasını çok istiyordum playofflarda. O yüzden sadece G.Antep Belediye çıkmasın istiyordum.. Orduspor'a Süper Lig'de başarılar, umarım kalıcı olurlar.. G.Antep Belediye'nin de hakkını verelim. Bu sezon iyi işler çıkardılar. 1. ligi 1 maçla kaçırdılar, Türkiye kupasında Beşiktaş'ı devirdiler.. Onları da tebrik ederim..
 
Bu arada Bank Asya 1. Ligin yeni takımları;

Kasımpaşa
Konya
Buca
Göztepe
Elazığ
Sakarya

Bu lig bu sene çok daha zevkli olacağa benziyor..
 
Sakaryaspor'un son maçta sarı kart cezası olan oyuncu oynattığı konuşuluyor..
Bandırmaspor itiraz etmiş sanırım..
Eğer öyleyse 3-0 mağlup ilan edilir.
 
Karşıyaka'nın önümüzdeki sezon 100. yılı olacak, umarım Süper Lig'e geri dönüşü sağlayacak bir takım kurarlar..

Sakaryaspor olayı da umarım doğru değildir, yazık olur gerçekten...
 
Göztepe'nin Süper Lig'e çıkmasını yıllardır istiyorum,bu sefer olacak inşallah.

Aynı şekilde Karşıyaka'nın Süper Ligde olmasını istiyorum.

Hem Göztepe'nin,hem Karşıyaka'nın olduğu bir süper lig tadından yenmez.
 
Sakarya banko yapmıştır öyle birşey. Böyle bir şey var kim yaptı deseler direk Sakarya derim o derece
 
FIFA'nın verdiği transfer yasağının kaldırılması için CAS'a başvuran Konyaspor'un başvurusu reddedildi. Buna göre Konyaspor bu sezon başı ve ligin devre arasında hiçbir yerli ve yabancı transferi yapamayacak.
 
-Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Altay'dan ayrılan Murat Hacıoğlu ve Erciyesspor'dan Aytek Aşıkoğlu ile birer yıllık sözleşme imzaladı

-Bonservisi Sivasspor'da olan ve geçen yıl Samsunspor'da kiralık olarak oynayan Agbetu'yu kadrosuna katmak için bir süredir uğraşan Karşıyaka, 23 yaşındaki futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

-Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek Bucaspor, Gençlerbirliği'nden Efe Halil Özarslan ve Aykut Çeviker, Mersin İdmanyurdu'ndan Kıvanç Dağ ve Pursaklarspor'dan Faruk Atalay ile sözleşme imzaladı.

-Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Nijeryalı Sani Gideon Adınoy ile Tarsus İdmanyurdu'ndan Murat Türkan ile anlaşmaya vardı.

-Bank Asya 1. Lig'in yeni ekibi Göztepe, Çaykur Rizespor'dan Evren Kürkçü, Körfezspor'dan Ulaç Çağlayan ve Almanya Üçüncü Futbol Ligi ekiplerinden Sandhausen'den Emre Öztürk ile sözleşme imzaladı.
 
Sakaryaspor Elazığ'dan 1 puan aldı, şimdi de Kasımpaşa karşısında 1-0 önde.

Erciyesspor'un da Play-off şansı var. Elazığ'dan en azından 1 puanla dönerse iyi olacak. Elazığ'ı istiyordum ama Türbülent sonrası soğudum.
 

Üst