Gönlüm Tavşanlı gelsin isterdi ama şu anki tablo Ordu-G.Antep Belediye finali gibi. Final böyle olursa umarım Ordu gelir..
Mersin, Mustafa Keçeli ile anlaştı.
Hala inanamıyorum demek ki Can.Enes niye burada yazıyorsun, Süper Lig başlığına yaz bunları yahu
Bu arada Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ümit Kayıhan'ın Orduspor maçında takımın başında yer almayacakmış, izinliymiş.. 4-0'dan sonra izin verilmesi normal zaten
Bekledim ki biletler çıksın da alayım ama nerde...
Akşama doğru giderim, bilet kalırsa mutlaka gireceğim Ordu tarafına. Zaten severdim Ordu´yu bizimle oynadıkları Türkiye Kupası maçından sonra iyice sempati duymaya başladım. Umarım çizgisini bozmaz Ordu, Süper Lige çıksa da çıkmasa da.
biletler ayrılmış Onur. Bizim kuzenler Istanbul'dan biletsiz geliyor mesela.. Maç günü gişeden artık. Yer kalır herhalde..15.000 bilet. O kadar da değil diye düşünüyorum..
önce bir çıkalım da sonrasını konuşuruz ama iş çok zor olur.. stadın halinden zemine, kadro kalitesinden mali duruma kadar bin tane soruna boğuluruz ama olsun.. deneriz.. kimler denemedi ki..
Bu yüzden Antep'mi çıksa acaba diyorum.Ben Gaziantep' i desteklerim Galatasaray' ı senede bir defa fazla görme şansımın doğması için Saldır Gaziantep