Bank Asya 1. Futbol Ligi

İzmir ya da İstanbul olacak final çok büyük ihtimalle, Perşembe maçlardan sonra açıklanması bekleniyor. İstanbul olursa İnönü'de oynanacakmış sanırım.

Bu arada sene başına kadar Ordu-Rize arasında dostluk vardı ilk maçtan sonra bazı yaşananlar dolayısı ile bitti sanırım bu olay, bu zamana kadar ki maçlarda beraberce maç izliyordu 2 takımın seyircisi.

Orduspor´a Türkiye Kupası´ndaki misafirperverliği için teşekkür zamanı...

Yanlış hatırlamıyorsam burada okumuştum final maçının Ankara´da oynanacağına ilişkin bilgiyi. Biletlerin satışa çıkışı hakkında açıklama yapılınca burada paylaşırsanız memnun olurum.

İlk finalist Gaziantep Belediye oldu. Tavşanlı deplasmanda Mehmet Akyüz'ün golüyle 1-0 kazanmasına rağmen ilk maçtaki 2-1lik yenilgiden dolayı elendi..

Ünyespor'un 2.lige çıktığı gün, Orduspor da finale kaldı..
Coğrafyamız spor anlamında heyecanlı günler yaşıyor..
Pazar akşamı, Ankara'da 10.000 taraftarla "biz geldik " diyeceğiz..
Ordu-Ankara 6 saat.. Nehir gibi akın..

29 Mayıs , Istanbul'un Osmanlı Devleti tarafından fethedildiği tarih ama Ordu açısından da önemsiz değil..Bundan tam 28 yıl önce, 29 Mayıs 1983 yılında Erzumspor'u 4-0 yenen Orduspor 1. lige çıkmış.. Şimdi bir kez daha bir 29 Mayıs'ta aynı kalenin kapılarına dayanmış durumda..

Orduspor, bugün Gaziantep BŞB ile süper lige çıkma maçına çıkıyor.. 19 Mayıs Stadının resmi kapasitesi 20.600 şu anda.. Biletlerin 15.000 tanesi Orduspor'a ayrıldı.. Yarın sabah ülkenin dört bir yanından otobüsler kalkacak.. Ordu'dan, Istanbul'dan ve Izmir'den kalkacak otobüsler var.. Münferit olarak gidecekler var.. Ertesi gün iş günü olmasa biz de giderdik ama kısmet olmuyor..

80 li yılların başındaki Orduspor'u hatırlamaya tevellütüm yetmiyor.. Dünya gözüyle , memleketimin takımını 1.ligde görmek istiyorum.. Dede toprağımız, baba ocağımız..

Son 90 dakika.. Bir daha bu kadar yaklaşamayabiliriz.. Şans ayağımıza geldi.. Allah utandırmasın.

Bekledim ki biletler çıksın da alayım ama nerde...

Akşama doğru giderim, bilet kalırsa mutlaka gireceğim Ordu tarafına. Zaten severdim Ordu´yu, bizimle oynadıkları Türkiye Kupası maçından sonra iyice sempati duymaya başladım. Umarım çizgisini bozmaz Karadeniz ekibi, Süper Lige çıksa da çıkmasa da.

Ekleme: Biletler hangi ara çıktı da Ordu tarafı bitti anlamadım. Hem Biletix´i hem de Federasyon´un resmi sitesini takip ediyordum...

Bekledim ki biletler çıksın da alayım ama nerde...

Akşama doğru giderim, bilet kalırsa mutlaka gireceğim Ordu tarafına. Zaten severdim Ordu´yu bizimle oynadıkları Türkiye Kupası maçından sonra iyice sempati duymaya başladım. Umarım çizgisini bozmaz Ordu, Süper Lige çıksa da çıkmasa da.

biletler ayrılmış Onur. Bizim kuzenler Istanbul'dan biletsiz geliyor mesela.. Maç günü gişeden artık. Yer kalır herhalde..15.000 bilet. O kadar da değil diye düşünüyorum..

önce bir çıkalım da sonrasını konuşuruz ama iş çok zor olur.. stadın halinden zemine, kadro kalitesinden mali duruma kadar bin tane soruna boğuluruz ama olsun.. deneriz.. kimler denemedi ki..

Gaz,antep şehrine iki takım kesinlikle fazla.Bakalım genç ve genelde tecrübeli oyuncularla kurulu iki takım arasından kazanan kim olcak.
Gönül Ordu'yu istiyor.Hakeden kazansın.Güzel bir maç izleyeceğimize eminim.

biletler ayrılmış Onur. Bizim kuzenler Istanbul'dan biletsiz geliyor mesela.. Maç günü gişeden artık. Yer kalır herhalde..15.000 bilet. O kadar da değil diye düşünüyorum..

önce bir çıkalım da sonrasını konuşuruz ama iş çok zor olur.. stadın halinden zemine, kadro kalitesinden mali duruma kadar bin tane soruna boğuluruz ama olsun.. deneriz.. kimler denemedi ki..

Emre, Ordu tarafının biletleri bitmiş Biletix´e göre. Sadece Gaziantep Belediyesi´ne ayrılan bölümün kapalı tribün bileti satışta.

Ordu Lisesi'nin önünde 10 otobüslük taraftar kalmış ve kulübün kaldırdığı otobüsler yetersiz gelmiş..
Hala bekliyorlarmış ki geç kalmalarına ramak kaldı..
Geceden gidenler de Anıtkabir'deymiş..
Bizim kuzenler de Bolu tüneline giriyorlardı yarım saat önce..
Yollara döküldü millet..

FIFA, Konyaspor'a 2007-2008 sezonunda transfer olan ve 1,5 yıl yeşil-beyazlı ekibin formasını giyen Milos Mihajlov'a geçmişe dönük alacaklarının ödemediği gerekçesiyle 2 yıl transfer yasağı getirdi.

Konyaspor yönetiminin cezanın kaldırılması için girişimlere başladığına işaret eden Karapınar, şunları kaydetti:

''Türk futbol tarihinde görülmemiş bir cezayla karşı karşıyayız. Hem futbolcunun alacaklarını ödememiz isteniyor hem de 2 yıl transfer yasağı getiriliyor. Biz cezayı ödemeye razıyız ancak transfer yasağını kaldırmak için girişimlerde bulunacağız. Gerekirse konuyu CAS'a taşıyacağız. Transfer yasağının kaldırılması için elimizden gelen her şeyi yapacağız.''