Bank Asya 1. Futbol Ligi

Re: T.F.F.1.ligi

Bugün rizeyle maçımız var ama ben artık bir beklenti içinde değilim bence bu sene artık hedef kümede kalmak olmalı ne yapalım başka bahara artık Adanaspor süper lige çıkacakda Galatasaray Adanaya gelecekde bende maça gidcem yakın zamanda bu çok zor görünüyor maalesef. Rize maçına gitmeyi düşünüyordum ama tercihimi Botaş Mersin maçından yana kullanacağım büyük ihtimalle.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Necati adanaspor'da oynarken, yaklaşık 35 metreden vurduğu top üst direkte patlamıştı aklımda o kalmış. Yanılmıyorsam ya bize karşı idi ya da Fener'e karşı. Adana her zaman renk katmıştır lige. O çoğu zaman güzel çimi, zor bir deplasman oluşu nedeni ile.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Rizespor çok ilginç bir takım.
Süper Ligin altında, 1. Ligin üstünde bir takım.
O arada bir takım.
 
Re: T.F.F.1.ligi

bankasyaub0.jpg


Kayseri Erciyesspor: 3 - Boluspor: 3
Karşıyaka: 4 - Güngören Belediyesi: 1
Sakaryaspor: 0 - Malatyaspor: 2
Adanaspor: 0 - Çaykur Rizespor: 2
Diyarbakırspor: 2 - Samsunspor: 1
Gaziantep BB: 1 - Kardemir Karabükspor: 1
Kartalspor: 1 - Orduspor: 1
Giresunspor: 1 - Manisaspor: 6
 
Re: T.F.F.1.ligi

Değişti mi bilmiyorum ancak Uğur Tütüneker ve Kasımpaşaspor'un performansı gerçekten alkışlanack bir durumda.
Özellikle Tütüneker'in gelmesinden sonra Kasımpaşa tam bir takım oldu.
Kasımpaşa'yı hiç sevmem Uğur Tütüneker'i çok severim ne yapacağımı bilmiyorum:)
Rize gelir bu sene ;)
 
Re: T.F.F.1.ligi

Adanaspor deplasmanda Malatya'yı devirdi.Yenilse rakiple puan farkı 9 olacaktı ve adana tam düşme potasında olacaktı.Ancak kazandı ve farkı 3 puana indirdi.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Sonunda kötü gidişe dur dedik bu galibiyet çok önemliydi bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Karabük maçının önemi arttı mutlaka kazanmamız lazım. Bu arada Demirsporlu Ali Temur'un Tarsus idmanyurdu'na attığı gol çok güzeldi tıpkı Stuttgart'lı Jan Simak'ın golü gibi.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Samsunspor 2 - 1 Kasımpaşa
Orduspor 4 - 0 Giresunspor
Altay 2 - 2 Gaziantep BB
Boluspor 0 - 0 Kartalspor
Güngören 1 - 0 Diyarbakırspor
Karabükspor 3 - 1 Sakaryaspor
Malatyaspor 1 - 2 Adanaspor
Rizespor 4 - 0 Erciyesspor


Rize kazandı,zirveyle eşitledi puanları . D.Bakır sürpriz yenilgi aldı bu hafta.Sakarya ve Giresun kötü gidişe devam etmekte.Bugün Manisa-Karşıyaka maçıyla 14.hafta tamamlanacak.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":1lggd4p6]Adanaspor deplasmanda Malatya'yı devirdi.Yenilse rakiple puan farkı 9 olacaktı ve adana tam düşme potasında olacaktı.Ancak kazandı ve farkı 3 puana indirdi.
Arda Demir sporluyuz galiba :) :) .[/quote:1lggd4p6]


Asla.2 takımı da tutmuyorum.Ama demirspor taraftarlarına karşı olan sinirim demirspor takımına karşı nefret olarak geri döndü.Bu yüzden Adanaspor tarafım daha ağır basıyor. 2-3 tane de yakın arkadaşım var adanaspor da ondan biraz daha yakın hissediyorum :)
 
Re: T.F.F.1.ligi

Tam devre bitti denecekken 2-2 yaptı Karşıyaka , santra yapmadan devre bitti zaten . İkinci yarı tek kale oynadı Manisa ama olmadı .
 
Re: T.F.F.1.ligi

Sinan Engin asbaşkan oldu!

Beşiktaş eski menajeri Sinan Engin, Sedat Peker'in manevi oğlu Aydın Peker ile kulüp yönetecek.

Engin Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un asbaşkanı oldu. Klübün başkanlığına da Olgun Aydın Peker seçildi.

Peker, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, FİSKOBİRLİK merkez lokalinde bugün yapılan olağanüstü genel kurulun ardından yönetimde görev bölümü yaptıklarını belirtti.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Geçen hafta ki Malatya deplasmanından sonra bu hafta da içerde kendi rakibi Karabük sporu 3-2 ile geçen Adanaspor Metin Yıldız ile iyi yolda olduğunu gösterdi.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Giresun inanılmaz transferler yaptı Bank Asya 1.Lige göre çok iyi isimleri aldı..
Kocaelispor'dan Musa Kuş,Sivasspor'dan Gökhan Bozkaya,Beşiktaş'tan PAF kalecisi Erdem Köse,Diyarbakırspor'dan Gürol Azer gibi isimler bu listede en önemli oyuncular...
 
Re: T.F.F.1.ligi

Ekrem Al@ Adanaspor.
Hayırlı olsun bakalım kaç hafta sonra gönderecekler bu sezon kaçıncı Teknik direktör değişikliği bilmiyorum takip edemiyorum artık bu sezon maşallahımız var teknik direktör değişikliği konusunda bu son olur umarım.
 

Üst