Bank Asya 1. Futbol Ligi

Re: T.F.F.1.ligi

Deplasmanda Güngören'i yendi Adanaspor bu hafta.Yavaştan play-off potasına giriyor takım.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Manisaspor 90+3'de yediği golle Sakaryaspor'la 2-2 berabere kaldı..Sakarya için 1 puan iyi görünebilir ama oynanılan futbol hiçbir taraftarı tatmin etmemiştir bana göre.Zira kalan haftalarda 2-3 maç üstüste galibiyet yapamazlarsa küme düşecek takımın başında geliyor..Manisa ise kazansaydı farkı 5'e çıkaracaktı ama fark 3'te kaldı,bu beraberlik kimseyi yanıltmasın derim -ki haftaya Adana'da sonucu ne olacağı belli olmayan bir maç oynanacak..
 
Re: T.F.F.1.ligi

Kartal deplasmanından dün gece geç saatlerde döndük.Bize ayrılan açık trübünün tamamını doldurduk ancak Kartal seyircilerini ınamak istiyorum bu kadar tahrik olamaz yinede bıraktığımız 3 puan bize pahalıya mal olucak
 
Re: T.F.F.1.ligi

Haftanın kapanış maçı Pazartesi akşamı saat 20:00'de Adanaspor-Manisaspor arasında oynanacak..Üç ihtimalli bir maç bizleri bekliyor..

7391123444.JPG
 
Re: T.F.F.1.ligi

Acaba üst üste neden Manisa'ya son maçı oynama şansı tanınıyor tüm maçlar gerçekleşiyor ondan sonra maçlarını oynuyolar merak ettim
 
Re: T.F.F.1.ligi

Ligin uzun süreli lideri Manisa olduğu için Federasyon yayıncı kuruluş faktöründen dolayı Pazartesi'ye koymuş olabilir Manisa'nın maçlarını Bülent ama diğer takımlar kazandığı müddetçe bunun ayrımcılık ya da şans tanıma gibi bir anlam taşıdığını düşünmüyorum.Kaldı ki Pazartesi oynayan maçlar haftasonu oynanan maçlara oranla iş çıkışı saatlerine denk geldiğinden ötürü stadyuma seyirci çekme açısından çok kötü bir gün..

Bülent Aydın' Alıntı:
Acaba üst üste neden Manisa'ya son maçı oynama şansı tanınıyor tüm maçlar gerçekleşiyor ondan sonra maçlarını oynuyolar merak ettim
 
Re: T.F.F.1.ligi

Altlardan bir haber ama ekleyeyim buraya;

Zonguldakspor, Bugsasspor ile birleşerek yoluna 2.lig'den devam edecekmiş. Tabi bu olay şu anki Zonguldak Bld.Bşk. Secaattin Gonca tekrar seçilirse olacakmış. Aynı partiden arkadaşı Melih Gökçek Gonca seçimi kazanırsa takımı Zonguldakspor'a devredecekmiş.

Şunu net şekilde söyleyebilirim ki siyasi görüşlerimiz biraz uyuşsa da bu insanlarla, Zonguldakspor manyağı biri olsam da keşke hakkımızla çıksaydık diyorum. Çünkü biz emeğin başkentiyiz, Zonguldakspor'uz.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Manisa Adana'ya geliyor.Bugün güzel maç olacak.Aynı saatte genç erkek basketbol finali var.Salon ve stad aynı yerde hangisini seçeceğim maç saatinde belli olacak :)
 
Re: T.F.F.1.ligi

Bank Asya 1. Lig'de 27. Haftanın kapanış maçında Manisaspor deplasmanda, Adanaspor ile karşı karşıya geldi ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Adana 5 Ocak Stadı'nda ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Adanaspor'un golü 2. dakikada Cem'den gelirken, Manisaspor'un golü 84. dakikada Rafael'den geldi.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Adana'da böyle yağmur her zaman mı yağar yoksa maç gününe mi denk geldi merak ettim.. :) Şaka bir yana iki takımı da olumsuz etkiledi hava şartları..

28.Hafta Programı

507.jpg
 
Re: T.F.F.1.ligi

Ben bu maçtan puan beklemiyordum açıkçası.. Ama galibiyeti kaçıran biz olduk maalesef... Yağmur kötüydü gerçekten bende o sırada dışardaydım ve acayip ıslandım.. :p Önemli bir maçtı ve ben alınan 1 puandan mutluyum..
Burası Adana burdan çıkış yok.. :)
 
Re: T.F.F.1.ligi

27 Mart 2009
Karşıyaka - Giresunspor 1 - 1

28 Mart 2009
Ç.Rizespor - Gaziantep B.B. 2 - 2

Manisaspor - K.Erciyesspor 1 - 1

Karabükspor - Samsunspor 1 - 1

Orduspor - Adanaspor 0 - 2

Güngören Bld. - Kartalspor 0 - 0

Boluspor - Sakaryaspor 2 - 2

Günün sonuçları böyle.Ç.Rize'nin play-off yolunda önemli 2 puan bıraktığını görüyoruz.Manisaspor ise kazanıp zirvede iyice rahatlayabilirdi ancak kazanmayı beceremedi.Ayrıca Karşıyaka da sahasında Giresun'u yenemeyerek önemli 2 puan kaybetti.

Sakaryaspor'un kümede kalma mücadelesi sürüyor.Bugün de Özgürcan'ın 2 golüyle zorlu Bolu deplasmanından puanla ayrıldılar.Haftaya oynayacakları Rize maçı onlar için çok kritik.Umarım ligde kalmayı başarırlar.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Sakaryaspor 1-0 geriye düştüğü maçta Özgürcan ın 2 golüyle öne geçmeyi bildiler ama dayanamayıp 1 gol daha kalesinde gördüler.Yazık oldu Sakaryaspor a.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Karşıyaka önüne gelen şansı güzelce tepiyor kaç haftadır. Bir daha ne zaman bulacaklar bakalım.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Kerem abi çok haklısın khroluyoruz futbolcularda istek düştü son haftalarda ilk 2yi bıraktık play off bile tehlikede artık
 

Üst