Basketbol Oynuyoruz - 27 Kasım Cumartesi

Zeytinburnu Spor Kompleksi

Adres : Telsiz Mah. Prof. Muammer Aksoy Cd. No.15 Z.Burnu Stadı Yanı - ZEYTİNBURNU
Ulaşım : 80, 80B, 80T, 93, 93B, 93T Nolu İETT araçları.

Detaylar için link: http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Hizmetler/S ... leksi.aspx

Kimler nereden geleceklerini yazarlarsa ulaşım konusunda yardımcı olurum.

Salon, Olivium AVM'ye çok yakın olduğundan olivium müşteri servis saatlerinide linkte bulabilirsiniz. http://www.olivium.com.tr/resimler/oliv ... -buyuk.jpg

Çok önemli not: Kaybeden takım suları alır !!
Not2: Getirebiliyorsanız adam getirin. Zevkli olsun.

Re: Basketbol Oynuyoruz

Aykun Etiler güzel olur. Hisarüstü'ndeyim de ben. :p

Ben iyi oyuncu değilimdir; ama az adam varsa gelirim. Yalnız facebook'um yok, oradan irtibata geçemem.

Doğan Sağlam' Alıntı:
Emlak Bankası Tesislerinide ekleyelim oraya Ataköy'de.

Ekleriz sorun değil. Ulaşım bir şekilde sağlanır fakat diğer salonlar daha merkezi yerlerde.
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Aykun Etiler güzel olur. Hisarüstü'ndeyim de ben. :p

Ben iyi oyuncu değilimdir; ama az adam varsa gelirim. Yalnız facebook'um yok, oradan irtibata geçemem.

Herkes nereye daha kolay ulaşacağını yazarsa ona göre bir salon ayarlarız. Bizde Lebron değiliz canım :)

Başlığı duyurular bölümüne taşırsak daha çok kişi görür.

Aykun Bey, başlığı duyurular bölümüne taşırsak yazılan her ileti onaya tabii hale gelir.

En azından tarihini ve yerini netleştirin ona göre gereken yapılır.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Onur Bey. Başlığa tarih yazdım ama tarih oynayacak ve katılacak yeterli sayıda renkdaşımız olduktan sonra belirlenir.

Gelme taraftarı olanlar adını ve semtini başlığa yazarsa bende ona göre bir salon ayarlayacağım.

1- Aykun Alan
2- Doğan Sağlam
3- Emre Sarp Kocaoğlu

Bence bayram haftasında oynamak çok mantıklı değil herkesin değişik planları var. 27sinde yapalım düzenimiz yine yerine oturmuşken. Yer çok önemli değil Avrupa yakası tercihimdir :)

Maç tarihi ayın 26-27-28'si gibi duruyor. Çoğunluğa göre net tarih belirlenecek. Önümüzde tam bir hafta var. Bu süre içerisinde kesin katılımcı sayısı belli olur diye düşünüyorum. Şu ana kadar bu işe sıcak bakanlar.

1- Aykun Alan
2- Doğan Sağlam
3- Emre Sarp Kocaoğlu
4- Erdal Avcı
5- Deniz Baskın
6- Yiğit Pazar
7- Can Kırımlıoğlu
8- Furkan Şenbabaoğlu

Devamını bekliyoruz...