Basketbol Oynuyoruz - 27 Kasım Cumartesi

Valla gelmeyen kaybetti beyler açık konuşayım :) 4e4 sardı açıkçası. İlk maçta takımımdakilerle çok anlaşamadım. Birbirleriyle daha önce oynadıkları için ben pek dahil olamadım takıma. 2. maçta ise kadro dengeliydi. Rakip özellikle kalıplı kaldı bize ama adını hatırlayamadığım mavili arkadaşın Doğan'a ve bana potaaltında yardım etmesi ile herşey kolay oldu. Semih abi de maestro gibi oynayınca sonuç geldi. Son anlarda veri tabanına yazdığım gibi atnaya başladım. Son olarak da Furkan o nasıl bir kalınmık arkadaş sola dönüyorum olmuyor sağa dönüyorum olmuyor valla kapattın 3 saniyeyi :) Araba olayına hiç girmiyorum anlatılmaz yaşanır o 8)

Önce gelen herkesin ayaklarına sağlık. Gayet keyifli oynadık. Uzun zamandır oynamadıgım için sonlara dogru baya yoruldum kendi adıma. Tek tek yazmıycam ama herkes elinden geleni yaptı. Birbirimizi tanımamaktan dolayı organizasyon bozuklukları oldu oyun içinde ama olur o kadar. Sakat ve idmansız oldugum için aslında oynamak istediğim oyunuın yüzde 30unu falan oynayabi,liyorum ama arkadaslar begendiğine göre iyi iş çıkarmışız demek ki =)

Bir daha bu tip bi organizasyon olursa katılan sayısının daha fazla olucagını düşünüyorum. İlk organizasyondan dolayı forum içinden 6 kişi olmak çok da yakışmadı sanki.

aykun öncelikle sana tesekkür eder ve tebriklerimi iletirim.
ilk organizasyonlar zordur her zaman, ve elini tasın altına sokman gercekten cok güzel.
izleyici olarak ben de aranızda olmak istiyordum dün, fakat önemli bir misafirimiz vardı, önder cicekoglu ile beraber.
inanıyorum ki, bu atılan kucuk adımlar, güzel birikimler olarak dönecektir önce galatasaraya, sonra bizlere.
elinize saglık.

Zaman ayırıp maça gelen arkadaşlarımın bir kez daha ayaklarına sağlık. Katılımın az olacağını ve 10 kişi çıkarmayacağımızı varsayarak 2 arkadaşımı getirdim ama yinede toplam 8 kişi vardı maalesef. Ne yazık ki listeye adını yazdırıp maça gelmeyen bir kaç arkadaş var. Onlar kendilerini gayet iyi biliyorlar, isimlerini bilmeme rağmen tek tek zikretmek istemiyorum. Maça gelen herkes maçtan keyif almasını bildi. Önce tek potada ufak bir ısınma turu yaptık. Maç saatine yetişemediğim için şut antrenmanı yapmaya fırsat bulamadım. Zaten maçlardan önce ısınamazsam maçın sonlarına doğru ancak açılıyorum ve çok sattığım oluyor. Dünde böyle oldu. Maçın başında attığım 10 şutun 5'i air ball, 5'i isabetsiz falandı herhalde ama maçın sonlarına doğru 5-6 tane sokmama rağmen maçı bizim takım kaybetti. Bireysel olarak aklımda kalan performans Doğan arkadaşımın "Ersin Dağlı" tekniğiyle soktuğu şutlardı. Onun dışında Furkan'ın çok ince görerek bana yaptığı asistte müthişti. Ayrıca Furkan içeride tam bir ribaund canavarıydı. Semih paslarıyla takımı gayet iyi yönetti. Erdal fizik olarak çok ince olmasının avantajlarını içeriye girerek kullandı. Deniz arkadaşımızda gayet iyi bir performans sergiledi. Gerçi çift potaya geçince herkes gibi onunda memnuniyetsizliği yüzünden okunuyordu ama haklıydı. Çift potaya geçince çok daha keyifli olur diye düşündük ama benim getirdiğim oyuncu aldığı her topu fast break sayısıyla değerlendirmek isteyince, kimse zevk almadı ve sonradan tekrar tek potaya dönüldü. Dönüş macerasıda çok keyifliydi. Araba araba olalı böyle ağırlık görmemiştir heralde. Lastikleri bi kontrolden geçirtmem lazım :)

Sonuç olarak ben çok keyif aldım. Umarım herkes keyif almıştır.

En büyük sıkıntımızkondüsyonumuzdu tabiki.Benim performansımı direkt etkileyen 2 olay vardı zaten antrenmansızlık dışında.Maçtan kısa süre önce yemek yemiş olmak ve büyük bir saflık yaparak inca çorap giymem.Maçın ortasından itibaren ayağım su toplamaya başladı sıkıntı oldu.

Ama maç gerçekten yer yer rekabetçi ama herzaman zevkli geçti. Benim takımımın benden yana en büyük sıkıntısı zaman zaman şutumu fazla kullanmam olabilir.Ama alışkanlık içte 2 numara oynadım onca zaman şeytan dürtüyor :p

Deniz özellikle bizim takıma geçince acayip açıldı.İyi anlaştık pota çevresinde onunla.Heleki sonlara doğru iyice ısındı oyuna.

Semih Abi iyi bir ceza şutörü ve oyun kurucu olduğunu gösterdi zaten bizlere.

Furkan pota altında karşılaştığımız anlarda beni oldukça zorladı.Benden biraz daha yere zayıf basan birinin karşısında hiç şansı olamaz bence.

Ayku'un özellikle son dönemde şutları çok can yaktı ama Allahtan karşılık verebildik yoksa yıkardı bizi orada.

Kısacası bence dün diyipte gelmeyen arkadaşlar ettikleri ayıbın yanında çokta büyük eğlence kaçırdılar.Kaldıki dün oraya geçin basketbolu arabaya nasıl sığdığımızı görmek için bile gelinirdi :p

Savas Karadag' Alıntı:
aykun öncelikle sana tesekkür eder ve tebriklerimi iletirim.
ilk organizasyonlar zordur her zaman, ve elini tasın altına sokman gercekten cok güzel.
izleyici olarak ben de aranızda olmak istiyordum dün, fakat önemli bir misafirimiz vardı, önder cicekoglu ile beraber.
inanıyorum ki, bu atılan kucuk adımlar, güzel birikimler olarak dönecektir önce galatasaraya, sonra bizlere.
elinize saglık.

Teşekkür ederim. Organizasyon işlerini profesyonel olarak yaptığım için bu tarz işlerden büyük keyif alıyorum ama bir daha ki sefer böyle bir şeye girişirsem önlemimi önceden alıcam. Ne yazık ki bazı insanlar verdikleri sözleri tutamıyorlar, olan gelenlere oluyor. İnşallah bir daha ki sefere daha farklı olacak.

Basket filan onu yine yaparız da o araba macerası acaipti gerçekten 8) Bu arada yine yapalım ki kondüsyom oluşsun yoksa yine yarıda kesiliriz. Kondüsyon sorununu aşarsak , biraz da birbirimize alışınca GsSözlük maçına gözümüzü dikebiliriz. Şu an mevcut olarak 1 numarada Semih Abi 2 numarada Aykun 3'te Doğan , 4te ben , 5te Furkan gibi gözüküyor. Tabi bir de patlayıcı 6. adamımız erdal Avcı'yı unutmamak lazım. Sistemimizin adı ise tek maestrolu çift 3.5'lu sistem :) Semih abi Maestro benle Doğan ise 3.5 gibi olduk ne dış olduk ne içte tam performans verebildik. Pota altı mı ? Potaaltında furkan varken zaten girmek diye bi dava yok adam kapatıyor içeri. Bir dahakine biraz daha olmamız lazım. Takımda bariz tecrübeli pivot ve hoplak zıplak guard eksiği var. uzun mesafe şutörü de arıyoruz bu arada :) Sonuç olarak gelin gördüğünüz gibi her şeyi arıyoruz. Ama biraz kondüsyonunuz varsa bizim takımda Padişah olursunuz yani o kadar söylüyorum...