Basketbol Oynuyoruz - 27 Kasım Cumartesi

Re: Basketbol Oynuyoruz

Arkadaşlar benim haftasonalrı İspanyolca kursum var Taksim'de 4-7 arası. yazdığım daha çok 19'u için falandı. Saat uyarsa gelirim elbette; ama söylediğim saatler doluyum. Yanlış anlama olmasın.

Ben her türlü gelmeye kasarım Anadolu yakasında olursa. Ama Avrupa'da olursa her türlü ''gelirim''. 2-3 oynarım genelde bencil değilimdir hele ki potaaltında sıretı dönük pivotum olsun 20 attırırım temiz :)

yakın olsaydık oynardım bende ya.Şutör pivot oynarım abi.İçerde savaşmam

organize olun, birbirinizi taniyin, yerlerinizi belirleyin, sistem oturtun, oyun cizin, setlerinizi ezberleyin,
ezberleyin ki, galatasaraysozlugun karsisina hazir cikin,
cikin ki, zaman, intikam zamani diyebilelim.

Savas Karadag' Alıntı:
organize olun, birbirinizi taniyin, yerlerinizi belirleyin, sistem oturtun, oyun cizin, setlerinizi ezberleyin,

Konu basketbol olsun abicim sen hiç meraklanma intikamı almak kolay ;)

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Savas Karadag":769pe0c5]organize olun, birbirinizi taniyin, yerlerinizi belirleyin, sistem oturtun, oyun cizin, setlerinizi ezberleyin,

Konu basketbol olsun abicim sen hiç meraklanma intikamı almak kolay ;)[/quote:769pe0c5]
Aynen öyle 8) Sözlük geliyoruuzzzz sözlük geliyoruuuuuuuuuuz :p

22.11.2010

1- Aykun Alan
2- Doğan Sağlam
3- Emre Sarp Kocaoğlu
4- Erdal Avcı
5- Deniz Baskın
6- Yiğit Pazar
7- Can Kırımlıoğlu
8- Furkan Şenbabaoğlu
9- Alperen Küçük
10- Arda Öztürk yazacaktım ama mesajında bir ironi sezdim. Benim tanıdığım kadarı ile Arda Öztürk öyle yazmaz ama onuda ekledim listeye...

Etkinliğe gelince; Etkinlik tabii ki çoğunluğun sağlanması ile birlikte yapılacak. Şu anda 10 kişi bu işe sıcak bakıyor. Ben sayının daha da artmasından yanayım. Çünkü organizasyonun keyifli ve bir o kadar da akılda kalıcı olmasını istiyorum. 27 Kasım Cumartesi, 28 Kasım Pazar ya da 4 Aralık Cumartesi ya da 5 Aralık Pazar akşamı saat 20-22 arasında herkesin en rahat ulaşabileceği salonda yapılacak. Neden iki saat diye soranlar olabilir: Yukarıda akılda kalıcı olmasını istediğimi yazmışmıydım :)

Savas Karadag' Alıntı:

Eğer gelecek olan arkadaşlarımın kondisyonu yeterse nefis bir çift pota maç olacak. Bir kaç ilginç fikrim daha var ama katılım sayısına göre belirlenecek bütün bunlar. Bu arada Gssozluk demişken oradan 2 adet zirveye katılmışlığım vardır. Sözlük bünyesinde eli top tutan çocuklar mevcut. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bir ara basketbol takımı kurmayı planlıyorlardı.

Alperen Küçük' Alıntı:
Ben de gelebilirim eğer hafta sonu olursa veya cuma günü :)

Seni de ekledim Alperen :)

Yiğit Pazar' Alıntı:
Aralık ayının 10'una kadar yapabiliriz umarım. Sonrası malum benim için.:)

Mutlaka o tarihten önce yapılacak Yiğit.

Deniz Baskın' Alıntı:
Ben her türlü gelmeye kasarım Anadolu yakasında olursa. Ama Avrupa'da olursa her türlü ''gelirim''. 2-3 oynarım genelde bencil değilimdir hele ki potaaltında sıretı dönük pivotum olsun 20 attırırım temiz :)

Avrupa Yakasında olacak Deniz. Maç günü kadrolar belirlendiğinde size'lara göre belirleriz takımları. Gerçi kime sorsam G-SG arası diyo ama, görünüşe göre bol bol dış şut izleyeceğiz.
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Arkadaşlar benim haftasonalrı İspanyolca kursum var Taksim'de 4-7 arası. yazdığım daha çok 19'u için falandı. Saat uyarsa gelirim elbette; ama söylediğim saatler doluyum. Yanlış anlama olmasın.

Akşam saatlerinde oynayacağız Emre, 8 gibi. Uydurursan çok memnun olurum.

Doğan Sağlam' Alıntı:
28i bana uyan tek tarih onu baştan söyliyimde arkadaşlar sonra mızıtmış gibi olmayayım ;)

Bakalım :)

Akşam saati olduktan sonra bana o tarihlerin hemen hepsi uyar şu anda prensipte.Özel bir işim çıkar belki diye açık kapı bırakıyorum ama.

Arda gibi şutör uzunlar,çoğunluk gibi 1-2 numara oynayan arkadaşların gelmesi tercihim tabi ben nemalanırım bu durumdan :p

2 saat olması güzel olmuş hem potalara alışmayada süre buluruz rahatça güzel olur.

Haftasonu yapıyorsak daha erken saatte olursa Emre Doğan ve ben gelirim. Ama en geç 18:00 e kadar bitmesi gerekiyor idman var çünkü.
Gelirsem Can alırım seni.

23.11.2010

1- Aykun Alan
2- Doğan Sağlam
3- Emre Sarp Kocaoğlu
4- Erdal Avcı
5- Deniz Baskın
6- Yiğit Pazar
7- Can Kırımlıoğlu
8- Furkan Şenbabaoğlu
9- Alperen Küçük
10- Arda Öztürk
11- Yiğit Çelebi
12- Murat İnal
13- Emre Doğan
14- Semih Ural
15- Berk Tuna Tertipli

Şu an için yeterli katılım sağlanmış durumda. Sahalar ile görüşüp uygun tarihleri ekleyeceğim..

Ben burayı kaçırmışım. Saat uygun olursa en kötü izlemeye gelirim sanırım. Açık olursa oynayabilirim bile =)

Tamamdır Murat abi..

Bu arada maçın tarihi 27'si olursa çok güzel olur açıkçası vizelerimden ötürü :p Uymasa da bir şekilde ayak uydurmaya çalışırım...

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
1 senedir eline top almamış biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum.
Furkan sen iyisin ben basketi bıraktım bırakalı adam gibi kaç kez elime top aldım bilemiyorum.Ama iki elin parmaklarına yaklaşamaz lakin maçtan önceki 20 dakikalık ısınma esnasında tüm pasımı atacağıma dair güven içindeyim ;) :p