Basketbol Oynuyoruz - 27 Kasım Cumartesi

Re: Basketbol Oynuyoruz

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="M.Furkan Şenbabaoğlu":2hb2yd0w]1 senedir eline top almamış biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum.
Furkan sen iyisin ben basketi bıraktım bırakalı adam gibi kaç kez elime top aldım bilemiyorum.Ama iki elin parmaklarına yaklaşamaz lakin maçtan önceki 20 dakikalık ısınma esnasında tüm pasımı atacağıma dair güven içindeyim ;) :p[/quote:2hb2yd0w]
İşte o 20 dakikalık ısınmaya benim kondisyon anca yeter herhalde :) :)

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
[quote="Doğan Sağlam":318a36oj]Furkan sen iyisin ben basketi bıraktım bırakalı adam gibi kaç kez elime top aldım bilemiyorum.Ama iki elin parmaklarına yaklaşamaz lakin maçtan önceki 20 dakikalık ısınma esnasında tüm pasımı atacağıma dair güven içindeyim ;) :p
İşte o 20 dakikalık ısınmaya benim kondisyon anca yeter herhalde :) :)[/quote:318a36oj]

Çift potaya basket maçı yapacak kadar kişi kolay bulunmuyor Furkan sürünsemde oynarım anlıcağın :p

Arkadaşlar yaklaşık olarak 10 adet salonla görüştüm. Bizim belirlediğimiz tarihler olan 26-27 ve 28'inde boş olan tek salon İ.B.B. denetiminde olan Zeytinburnu Spor Kompleksi. 28'inde Beşiktaş maçı olduğundan ötürü sanırım bizler için en uygun tarih 27 Kasım Cumartesi. Salonu 20:00-22:00 arasında tuttum. Ulaşım diğer salonlara göre daha kolay. Zeytinburnuspor Stadı'nın hemen yanı. Tesis olarak gayet yeterli bir salon. Araba ile gelecek arkadaşlar için otopark mevcut.

Adres : Telsiz Mah. Prof. Muammer Aksoy Cd. No.15 Z.Burnu Stadı Yanı - ZEYTİNBURNU
Ulaşım : 80, 80B, 80T, 93, 93B, 93T Nolu İETT araçları.

Detaylar için link: http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Hizmetler/S ... leksi.aspx

Kimler nereden geleceklerini yazarlarsa ulaşım konusunda yardımcı olurum.

Salon, Olivium AVM'ye çok yakın olduğundan olivium müşteri servis saatlerinide linkte bulabilirsiniz. http://www.olivium.com.tr/resimler/oliv ... -buyuk.jpg

Birazda yayın akışı hakkında bilgi verelim :)

Malum, saat 20.00'da salonda toplanıyoruz. Tanışma faslı falandı derken 20 dakika kadar bir ısınma söz konusu. Ondan sonra 3 Point Shootout yarışmasının ilk turu yapılıyor :). Bileğine güvenen herkes katılabilir. İlk turu geçen 5 kişi bir üst tura çıkıyor ve finalde kapışıyor. Format bende saklı. Sonra katılımcı sayısına göre tek potada ikili gruplar, çift pota ya da tek pota olarak maç yapıyoruz. Maç sonunda fotoğraf faslı falan derken zirve bitiyor.. :)

Beyler adam eksik kalmayacaksa gelemeyeceğim sanırım. Ha yok adam eksikse, zamanında yazdık oyunbozanlık yok elbet. Geleceğim. Pazartesine çok önemli sınavım olacak, gelemezsem de ondan zaten.

Arkadaşlar, başlığa daha önce adını yazdıranlardan teyit bekliyorum. Bugün kapora işini halledeceğim.

-İlk firemiz Yiğit Pazar. Özel işlerinden dolayı gelemeyeceğini bildirdi.

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":2w1cc9e5]Furkan nereden geleceksin?
Ben Kayışdağı tarafından geleceğim metrobüsle gelmem kolay olur herhalde.[/quote:2w1cc9e5]

Söğütlüçeşme metrobüs durağından, zeytiinburnu durağında indikten sonra hemen önünden 93t geçiyor. Olivium'da indikten sonra zaten salon 2 dakika. Olivium'un yanında z.burnu sporun stadı var. Salonda hemen onun yanında zaten. Kime sorsan gösterir.

Arkadaşlar, dün öyle yazdım; ama pazartesi sınavı olan AKışkanlar'ın ilk notu oldukça kötü geldi. Çok sıkı çalışmam lazım. Çok özür dileyerek affımı rica ediyorum.