Basketbol Oynuyoruz - 27 Kasım Cumartesi

Berk Tuna Tertipli' Alıntı:
Ben yarın için affımı istiyorum, çok önemli bir işim çıktı. Kusura bakmayın..

Bu işler neden hep son gün patlak verir anlamıyorum. Ben kendi ekibimi getirdikten sonra neden buraya maç var diye yazayım ki. Neyse susuyorum şimdi.

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Berk Tuna Tertipli":3h57mjbp]Ben yarın için affımı istiyorum, çok önemli bir işim çıktı. Kusura bakmayın..

Bu işler neden hep son gün patlak verir anlamıyorum. Ben kendi ekibimi getirdikten sonra neden buraya maç var diye yazayım ki. Neyse susuyorum şimdi.[/quote:3h57mjbp]
Neyse artık halen forumdan 8 kişi falan katılıyor Aykun bunada şükür ;)

Aykun numaranı aldım akşam ararım. Yalnız benim dizler problemli oldugu için yüksek performans beklemeyin kasmadan oynarım. Veteran basketbolcu =)

Semih Ural' Alıntı:
Aykun numaranı aldım akşam ararım. Yalnız benim dizler problemli oldugu için yüksek performans beklemeyin kasmadan oynarım. Veteran basketbolcu =)

Eyvallah kardeşim. Gelmen yeter.

Ben kendi ekibimden 2 kişi getiricem. Bi 7 kişi daha çıkarırız herhalde !

7 kişi daha çıkar sanırım zaten ben ve Doğan kesin kaldı 5 , Semih abi de gelirim diyo kaldı 4 diğerlerini bilmiyorum

Adam gelemiyor arkadaşlar ben tek geliyorum malesef. Bu arada az erken gelin beyler 2 makara yaparız :p

İlk buluşmada çift pota maç yapacak sayıya ulaşamasak da ben,Doğan,Semih abi,Aykun,Deniz,Erdal ve Aykun'un 2 arkadaşı 4'e 4 tek pota oynadık.Gayet güzel,çekişmeli 2 maç yaptık.Günün yıldızı Doğan'dı içeriden ve orta mesafeden affetmedi.Semih abi iyi bir oyun kurucu olduğunu gösterdi,boş 3'lükleri de çok yüzdeli soktu.Aykun da bayağı dış şut isabeti sağladı,şutu istikrarı yakaladığında çok can yakar.Deniz de bana karşı fizik dezavantajına rağmen iyi savunma yaptı,hücumda da onu tutmakta zorlandım,özellikle maçın son döneminde eli ısındı,etkili oldu.Erdal da boyuna rağmen ribaundlardaki katkısı ve istikrarsız da olsa şutuyla etkili oldu.Ben de maçın sonlarında yorgunluğun etkisiyle potadan uzaklaştım,onun haricinde sırtı dönük topu aldığımda boş adamları iyi bulduğumu düşünüyorum.Fizik avantajımı kullanmaya çalıştım,pasör uzun gibi oynadım.Maçın hareketini,Deniz'in Erdal'a koyduğu blok olarak seçiyorum ama benim Aykun'a asistim de fena değildi :) Umarım bundan sonra yapacağımız ilk maçta katılım daha yoğun olur,herkes birbirine alıştıkça daha güzel maçlar yaparız.

Bence maçın hareketi 6 kişinin bir arabaya binmesiydi. :)

Ama illa maçın içinden olsun diyorsanız, Aykun'un getirdiği arkadaşın gücünü topraktan alıp attığı üçlükdü. :)