Doğan Sağlam' Alıntı:[quote="Aykun Alan":gz1e9bh4]Rekabet iyidir Doğan kaliteyi arttırır
Aykun önce biz kendimizi bir toparlıyaydık sonra rekabete girişirdik ya neyse artık [/quote:gz1e9bh4]
Maçta toparlarsın yarın
Doğan Sağlam' Alıntı:[quote="Aykun Alan":gz1e9bh4]Rekabet iyidir Doğan kaliteyi arttırır
Aykun Alan' Alıntı:Maçta toparlarsın yarın
Berk Tuna Tertipli' Alıntı:Ben yarın için affımı istiyorum, çok önemli bir işim çıktı. Kusura bakmayın..
Aykun Alan' Alıntı:[quote="Berk Tuna Tertipli":3h57mjbp]Ben yarın için affımı istiyorum, çok önemli bir işim çıktı. Kusura bakmayın..
Semih Ural' Alıntı:Aykun numaranı aldım akşam ararım. Yalnız benim dizler problemli oldugu için yüksek performans beklemeyin kasmadan oynarım. Veteran basketbolcu =)
Sen getir bence fazla olalım da eksik olmayalım.Deniz Baskın' Alıntı:10 kişi olduk mu ona göre arkadaş getircem
Deniz Baskın' Alıntı:10 kişi olduk mu ona göre arkadaş getircem
Sen getir bence fazla olalım da eksik olmayalım.[/quote:28l9oglp]M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:[quote="Deniz Baskın":28l9oglp]10 kişi olduk mu ona göre arkadaş getircem
Deniz,Doğan,ben,Erdal,Semih 9 ettik en az.Aykun Alan' Alıntı:Benimle beraber 3 kişi daha geliyor. 6 kişi çıkartabiliriz umarım