Erdal Avcı' Alıntı:Sühan abiyi öneriyorum hakem olarak
Bende onu bekliyorum ama uğramıyor buralara
Erdal Avcı' Alıntı:Sühan abiyi öneriyorum hakem olarak
Deniz Baskın' Alıntı:Ben anlamam arkadaş Şamil abi yönetirse can sıkıntısına adam atar Bünyamin Gezer'lik yapar maça tesir etme sevdasına düşer. Yarın 8'de geliyorum. Yanımda arkadaş getirebilirsem getiririm en kötü izler Bu arada nasıl gidiyorduk salona
Sühan Cem' Alıntı:[quote="Deniz Baskın":1w9mluxh]Ben anlamam arkadaş Şamil abi yönetirse can sıkıntısına adam atar Bünyamin Gezer'lik yapar maça tesir etme sevdasına düşer. Yarın 8'de geliyorum. Yanımda arkadaş getirebilirsem getiririm en kötü izler Bu arada nasıl gidiyorduk salona
Sühan Cem' Alıntı:Cumartesi gecesi maçta olamdığı için kendimi alkole adadım arkadaşlar. Planalrım yapıldı. Bu yüzden bu basket olayına hiç değinmedim. Ha "çilingir sofrası kurarız abi, sende masa hakemi ol o masada iç" diyorsanız ayrı)
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:Ben de bu haftalik olamayacagim vize saatlerim sagolsun ama bi dahaki organizasyonda kesin varim, oynayacak herkese basarilar
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:Valla benim vizelerim haftaya cuma bitiyor normalde, bu aralikta tek uyan gün bu cumartesi. Mac oynanirsa gelmeye calisirim ben de oyuncu eksigi varsa ama haftaya kalirsa cok daha işime gelir
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:[quote="Can Kırımlıoğlu":3dc9xsta]Valla benim vizelerim haftaya cuma bitiyor normalde, bu aralikta tek uyan gün bu cumartesi. Mac oynanirsa gelmeye calisirim ben de oyuncu eksigi varsa ama haftaya kalirsa cok daha işime gelir
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Ne zaman oynanıyor şimdi ? Bende gelebilirim
Doğan Sağlam' Alıntı:Hayırlısı ben genel olarak kendimede kondisyonumada güveniyorum ama 2 yıldır ne adam gibi basket oynadım ne maç yaptım büyük hüsrana uğramam umarım.
Buradan alınacak bir bozgun benim sınavları bir kenera atıp spor salonlarına ve potalara dönmeme neden olur
Aykun Alan' Alıntı:[quote="Doğan Sağlam":2sqr1kw3]Hayırlısı ben genel olarak kendimede kondisyonumada güveniyorum ama 2 yıldır ne adam gibi basket oynadım ne maç yaptım büyük hüsrana uğramam umarım.
Buradan alınacak bir bozgun benim sınavları bir kenera atıp spor salonlarına ve potalara dönmeme neden olur
Aykun Alan' Alıntı:Rekabet iyidir Doğan kaliteyi arttırır