Basketbol Oynuyoruz - 27 Kasım Cumartesi

Cumartesi gecesi maçta olamdığı için kendimi alkole adadım arkadaşlar. Planalrım yapıldı. Bu yüzden bu basket olayına hiç değinmedim. Ha "çilingir sofrası kurarız abi, sende masa hakemi ol o masada iç" diyorsanız ayrı:))

Ben anlamam arkadaş Şamil abi yönetirse can sıkıntısına adam atar Bünyamin Gezer'lik yapar maça tesir etme sevdasına düşer. Yarın 8'de geliyorum. Yanımda arkadaş getirebilirsem getiririm en kötü izler :) Bu arada nasıl gidiyorduk salona :)

Deniz Baskın' Alıntı:
Ben anlamam arkadaş Şamil abi yönetirse can sıkıntısına adam atar Bünyamin Gezer'lik yapar maça tesir etme sevdasına düşer. Yarın 8'de geliyorum. Yanımda arkadaş getirebilirsem getiririm en kötü izler :) Bu arada nasıl gidiyorduk salona :)

Abdi İpekçi'ye gider gibi yola çık. Metrobüsten, Topkapı'da değil de Zeytinburnu'nda in. Addi İpekçi'ye giden minübüslere bin. Zaten önünden geçiyor. "stadda indir beni" dersin, indirirler.

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":1w9mluxh]Ben anlamam arkadaş Şamil abi yönetirse can sıkıntısına adam atar Bünyamin Gezer'lik yapar maça tesir etme sevdasına düşer. Yarın 8'de geliyorum. Yanımda arkadaş getirebilirsem getiririm en kötü izler :) Bu arada nasıl gidiyorduk salona :)

Abdi İpekçi'ye gider gibi yola çık. Metrobüsten, Topkapı'da değil de Zeytinburnu'nda in. Addi İpekçi'ye giden minübüslere bin. Zaten önünden geçiyor. "stadda indir beni" dersin, indirirler.[/quote:1w9mluxh]
Merci, Monsieur le Suhan 8)

Zeytinburnu Spor Kompleksi.Yakınında bulunan merkezi yerler; Olivium AVM, Zeytinburnu Stadı, Surp Prgic Ermeni Hastanesi.

Salonun önünden bir çok taşıt geçiyor. Yani kime sorsanız gösterir öyle bir yer.

Onun dışında az kişinin geleceğini göz önüne alarak 1 saatlik ayırttım fakat o akşam bomboş olduğu için katılım sayısına göre saati uzatabiliriz sıkıntı yok.
Sühan Cem' Alıntı:
Cumartesi gecesi maçta olamdığı için kendimi alkole adadım arkadaşlar. Planalrım yapıldı. Bu yüzden bu basket olayına hiç değinmedim. Ha "çilingir sofrası kurarız abi, sende masa hakemi ol o masada iç" diyorsanız ayrı:))

Sühan bey, programınıza uyuyorsa gelin hakemlik yapın. Arkadaşlar çok hırslı, bir an gelir ipin ucu kopar sonra :)

Az önce veritabanı başlığında herkes olumsuz özelliklerine maçtan kolay düşerim kondüsyonum yoktur yazmış. Koşan bir adamı olan takım maçıda kazanıcak bu durumda.

Çok önemli not: Kaybeden takım suları alır !!
Not2: Getirebiliyorsanız adam getirin. Zevkli olsun.

Adres : Telsiz Mah. Prof. Muammer Aksoy Cd. No.15 Z.Burnu Stadı Yanı - ZEYTİNBURNU
Ulaşım : 80, 80B, 80T, 93, 93B, 93T Nolu İETT araçları.

Detaylar için link: http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Hizmetler/S ... leksi.aspx

Kimler nereden geleceklerini yazarlarsa ulaşım konusunda yardımcı olurum.

Salon, Olivium AVM'ye çok yakın olduğundan olivium müşteri servis saatlerinide linkte bulabilirsiniz. http://www.olivium.com.tr/resimler/oliv ... -buyuk.jpg

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Valla benim vizelerim haftaya cuma bitiyor normalde, bu aralikta tek uyan gün bu cumartesi. Mac oynanirsa gelmeye calisirim ben de oyuncu eksigi varsa ama haftaya kalirsa cok daha işime gelir

Burada ben oyuncu eksiği olursa gelmeye calisirim ama zor demek istedim ki zaten ? Her saniye bakamiyorum nete malesef elimde bilgisayar falan yok, daha acik anlatmaya calisirim bir dahaki sefere kusura bakmayin

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
[quote="Can Kırımlıoğlu":3dc9xsta]Valla benim vizelerim haftaya cuma bitiyor normalde, bu aralikta tek uyan gün bu cumartesi. Mac oynanirsa gelmeye calisirim ben de oyuncu eksigi varsa ama haftaya kalirsa cok daha işime gelir

Burada ben oyuncu eksiği olursa gelmeye calisirim ama zor demek istedim ki zaten ? Her saniye bakamiyorum nete malesef elimde bilgisayar falan yok, daha acik anlatmaya calisirim bir dahaki sefere kusura bakmayin[/quote:3dc9xsta]

İlk mesajında "Ama Zor" yazmadığın için seni direkt olarak listeye yazdım. Bir dahaki sefere olur inşallah. Sınavlarında başarılar.

Hayırlısı ben genel olarak kendimede kondisyonumada güveniyorum ama 2 yıldır ne adam gibi basket oynadım ne maç yaptım büyük hüsrana uğramam umarım.

Buradan alınacak bir bozgun benim sınavları bir kenera atıp spor salonlarına ve potalara dönmeme neden olur :p

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Ne zaman oynanıyor şimdi ? Bende gelebilirim :)

Yarın akşam saat 20.00 Zeytinburnu Spor Tesisleri. Adres bir üstteki mesajda yer alıyor Okan.

Bu arada Bakırköy Meydan'ına yakın oturanlar var ise maçtan bir saat önce alabilirim.

Doğan Sağlam' Alıntı:
Hayırlısı ben genel olarak kendimede kondisyonumada güveniyorum ama 2 yıldır ne adam gibi basket oynadım ne maç yaptım büyük hüsrana uğramam umarım.

Buradan alınacak bir bozgun benim sınavları bir kenera atıp spor salonlarına ve potalara dönmeme neden olur :p

O zaman sana maçtan önce biraz erken gelmeni öneririm :) Genç ve dinamik rakipler var

Zeytinburnu Spor Kompleksi

Adres : Telsiz Mah. Prof. Muammer Aksoy Cd. No.15 Z.Burnu Stadı Yanı - ZEYTİNBURNU
Ulaşım : 80, 80B, 80T, 93, 93B, 93T Nolu İETT araçları.

Detaylar için link: http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Hizmetler/S ... leksi.aspx

Kimler nereden geleceklerini yazarlarsa ulaşım konusunda yardımcı olurum.

Salon, Olivium AVM'ye çok yakın olduğundan olivium müşteri servis saatlerinide linkte bulabilirsiniz. http://www.olivium.com.tr/resimler/oliv ... -buyuk.jpg

Çok önemli not: Kaybeden takım suları alır !!
Not2: Getirebiliyorsanız adam getirin. Zevkli olsun.

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Doğan Sağlam":2sqr1kw3]Hayırlısı ben genel olarak kendimede kondisyonumada güveniyorum ama 2 yıldır ne adam gibi basket oynadım ne maç yaptım büyük hüsrana uğramam umarım.

O zaman sana maçtan önce biraz erken gelmeni öneririm :) Genç ve dinamik rakipler var[/quote:2sqr1kw3]

Aykun gerek yoktu kardeşim kendimiz çalar kendimiz oynardık oysaki,rekabeti arttırmaya hacet yoktu :p