BBL Play-Off Maçları 2012

Normal sezonun bitiminin ardından Play-Off eşleşmeleri de belli oldu. Play-Off maçları boyunca buradan devam edelim.

Banvit-Aliağa Petkim
Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka
Beşiktaş Milangaz-Fenerbahçe Ülker (Turu geçersek rakibimiz bu eşleşmeden gelecek.)

Banvit'in rahat geçeceği bir tur olacaktır ama Anadolu Efes zorlanabilir aynı formda devam ederse.

Çeyrek finallerde 2 maç kazanan takım yarı finale kalıyordu diye aklımda kalmış. Farklıysa uyarırsınız.

30 maçlık emek tek maçla son bulabilir. 2 maç olması ciddi sıkıntı. İlk maçı kazanırsak Bursa'da da kazanır turlarız gibi. Banvit açık favori. Efes bir adım önde. Beşiktaş-F.Ülker eşleşmesinde ise şanslar eşit.

Beşiktaş'ta Dudley sakatlanmış,15 gün yokmuş.Hesaplar değişir.

Hem de çok fazla değişir. Sonuçta Türk rotasyonu belli bir takım Beşiktaş.

Oğuz'un sakatlığından sonra pota altında Beşiktaş'ı daha şanslı görüyordum. Şimdi Pops her maç 40 dakika oynar heralde.. Ama nereye kadar ayrı mevzu.

Beşiktaş yarın kazanabilirse son maçı bir şekilde kazanır diye düşünüyorum.Yarı finalde tercihim Beşiktaş olur,yarın netleşir tablo.

Dudley'siz Besiktas turun favorisi degil ama ne kadar patlayici takim olduklari ortada, turu gecmeleri bizim icin daha iyi, yipranip gelirler rotasyonlari cok dar.

Beşiktaş Milangaz-Fenerbahçe Ülker maçı uzatmaya gitti şu anda. FB Ülker son dakikaya 7 sayı önde girse de Beşiktaş son hücumda, bütün maç boyu yokları oynayan Arroyo'nun üçlüğüyle uzatmaya götürdü. Maçı kazanmış gibi sevindiler üçlüğe. Bu gazla ibre Beşiktaş'a döndü denebilir. Bakalım güzel gidiyor maç...

İki takımda çok dar rotasyonda oynuyor.İki takımda bize rakip olamaz bu çok açık. Ülkerde berkay,bjk de kartal uzatmalarda oynuyor :)

bize çok yıpranacak diyenler kendi rakiplerini elini kolunu sallaya sallaya yeneceklerini düşünüyorlardı:D puhahaha bunlar yarı finalde bizden maç alamazlar tofaşı (2-0) bjk yada fülker farketmez ikisinide yarı finalde(3-0) la süpürürüz finalde banvitle oynarız 4-2 yle şampiyon oluruz..

şu beşiktaşa iyice gıcık olmaya başladım...şahsen fb gelsin istiyordum zira onları daha kolay geçeriz...adamlar bize karşı oldu mu gidiyor mehmet yagmur 4te 4 atıyor yay gerisinden...hayatında atmamıştır bi maçta 4 üçlük...

Rakip Beşiktaş olsun...
Fenerbahçe'de Tomas ve Mirsad bizim seriye yetişme durumları var, ki kesin oynatırlar.
Beşiktaş'ın 40 dakikalık bir sürede bile ne kadar rotasyon problemi yaşadığını gördük, dış şuttan ziyade -yine dış şuta zorlayacaktır Ergin Ataman- içeri penetre, dışarı pas şeklinde bir düzenle hücum edersek ister istemez bizimkiler, Beşiktaşlı oyuncuların kolunu kendi kollarına taktırıp faulleri aldıracaktır.
5 maçlık seriye mümkünatı yok direnemez bu rotasyon.

Devreye 2 dk kala FB Ülker 37-33 önde.Beşiktaş maça 20-13 ile başladı ama pek kasmıyorlar.Kartal bayadır sahada.FB Ülker'de beklediğim sertlik ve odaklanma yok.Her zamanki basketbollarını oynuyorlar.Beşiktaş maçın sonunda şok bir dönüşle seriyi bitirse şaşırmam.İbre FB Ülker'den yana şu an için.

Beşiktaş oyunu dengeledi, öne de geçti ama Bogdanovic attığı 2 üçlükle nefes aldırdı takımına.

Maç F.Ülker'e birçok kere geldi ama hiçbirini kullanamadılar. Beşiktaş Milangaz'ı takdir etmek lazım, her ne kadar zaman zaman stop etseler de, bu rotasyonla müthiş bir azimle ve dağınık bir görüntü çizmeden oynuyor oyuncular.