BBL Play-Off Maçları 2012

Beşiktaşı çarklarımız düzenli işlediği sürece geçeriz. Kabul etmek lazım ki bize çok ters geliyorlar. Efes herhalde transfere hemen başlamış. Gelecek sene için Semim Erdenle anlaşmışlar. Bizle Kenan Sipahi'nin alınması için uğraşıyormuşuz. Bilmiyorum bakalım.

İlk çeyreği Banvit 16-12 önde geçti.Salon etkisiz,takımlar ritmsiz,hakemler dün kaldıkları yerde.Şampiyonluk için biçilmiş kaftan bu sezon.

Her şey bir absürd Bandırma'da.Erkan'ın Ermal'e yaptığı blok,Nur Germen'in sigara tiryakisi vari öksürüğü,Lafayette'in net aldığı topa çıkan hava atışı bende yer edenler.

Hammonds 44-42 Efes öndeyken 3'e 1 fast breakte top kaybı yaptı dönüşünde üçlük yediler.Sonraki hücumda Banvit'e hücum faul çalınınca Orhun Ene teknik faul aldı.Kırılma noktası olabilir.

60-54 öndeyken Banvit Barış fast breakte topu Doğuş'a kaptırdı,dönüşte Kerem'den üçlük yediler.60-58 Banvit 3 var

Barış'ın top kaybından sonra Bajramovic'in ribaund mücadelesinde yaptığı 2 faulle 60-60'a geldi maç.Çok kritik 2:30

Savanovic'in atışı girmedi ribaundda paylaşılamayan top kararı çıktı.46 saniye var 62-60 Banvit hücum Banvit.Uzayabilir.

Bunlar böyle oynamaya devam ederse bunları peynir ekmek gibi yeriz biz ama öncelikle bir finale çıkalım.Ayrıca bizim eşleşmeden çıkan şampiyon olur bence .

Finale çıkıpta karşımıza Banvit gelirse 4-0 ile kupayı alırız. Gerçi Beşiktaş serisini geçersek %70-80 biz olacağız şampiyon ama Efes'in ufaktan bir patlama gücü var. Umarım Banvit gelirde 4-0 ile rahatça ligi kazanırız.

Efes banviti geçmesini zor görüyorum, geçse bile finalde kaybeder ya bize ya beşiktaşa. Bu da şu demek oluyor Seneyede El'de 3 takımla olacağız. Malumunuz üzere Ligi Fb yada efes dışında şampiyon olan takım direk El'ye katılıyor. Bu sene Efes çok zor şampiyon olması.

Karar vermek için erken olabilir ama seriden "finali daha çok isteyen" Banvit gelecek gibi görünüyor. Zaten özledim Bandırma deplasmanını...