BBL'de Transfer Hareketleri ve Sezon Hazırlıkları

Mersin BB, Pivot NCAA’de Florida State forması giyen Xavier Gibson’la anlaşmış, 23 yaşında...

Pınar KSK İtalya Virtus Rom'dan Jarvis Varnado kadrosuna katıp yabancı transferini bitirmiş. Blok ve savunma özelliği ile önplana çıkan undersize bir eleman.

Antalya BŞB Hakan Demirel kadrosuna katmış.

bo mccalebb - barış ermiş - ibrahim yıldırım
romain sato - ömer onan
bojan bogdanoviç - emir preldziç
james gist - kaya peker - bora hun paçun - berkay candan
mike batiste - oğuz savaş

Kısa rotasyonu mükemmel, uzunlar da bir o kadar kısır. Mike Batiste dışında Euroleague'de iş yapacak uzunları yok. Gist ve Oğuz TBL için yeterlidir. Bir kumar oynadılar ama bakalım artık ben 4 numaraya daha kaliteli bir takviye bekliyordum F.Ülker'den. Bilemiyorum hocalarının oyun sistemi kısalar üzerine mi ama kaliteli uzunları olan takıma karşı dökülürler..

bo mccalebb - barış ermiş - ibrahim yıldırım
romain sato - ömer onan
bojan bogdanoviç - emir preldziç
james gist - kaya peker - bora hun paçun - berkay candan
mike batiste - oğuz savaş

Kısa rotasyonu mükemmel, uzunlar da bir o kadar kısır. Mike Batiste dışında Euroleague'de iş yapacak uzunları yok. Gist ve Oğuz TBL için yeterlidir. Bir kumar oynadılar ama bakalım artık ben 4 numaraya daha kaliteli bir takviye bekliyordum F.Ülker'den. Bilemiyorum hocalarının oyun sistemi kısalar üzerine mi ama kaliteli uzunları olan takıma karşı dökülürler..
Gist gidici David Andersen geliyor büyük ihtimal.

Fenerbahçe Ülker, uzun süredir peşinde olduğu Bo McCalebb'in transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız oyuncunun menajeriyle yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alan sarı-lacivertli takım, McCalebb ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Basketbol Takımı, eski oyuncuları Cevher Özer ve Muratcan Güler'i yeniden kadrosuna dahil etti.

Banvit, Sırbistan'ın KK Mega Vizura takımında forma giyen genç pivot Duşan Cantekin (Gavrilovic)’i kadrosuna dahil etti. 20 yaşında ve 2.22 metre boyundaki Sırp asıllı Türk vatandaşı Cantekin, Efes Pilsen altyapısında yetişip 2009-10 sezonunda A takıma yükselmişti.

Olin Edirne David Jelinek ile anlaştı...1990 doğumlu Çek oyuncu, geçtiğimiz sezon ACB’de Joventut Badalona forması giydi. 34 maçta ortalama 18 dakika süre alan 22 yaşındaki oyuncu, 7.6 sayı – 1.2 ribaund – 0.8 asist ortalamaları tutturdu. 2 numara pozisyonunda oynuyor...

Batiste 10 yıldır Pana'da oynuyormuş 10 yıldırda koçu obradovic 25 yaşında girdiği takım ve sistemden 10 yıl sonra ayrılıyor.Pana ve Obradovic olmadan da aynı değerde bir oyuncu mudur kendisi yoksa onu parlatan sistem ve koçmuydu ?

Adı bir süredir Fenerbahçe Ülker ile anılan geçtiğimiz sezonu Antalya BŞB’de tamamlayan Bora Hun Paçun, Pınar Karşıyaka ile anlaştı. Transferi kulübün basketbol şube sorumlusu Murat Altuğ açıkladı, hayırlı olsun.

büyük bir hayal kırıklığı oldu bende fener formasıyla hayal ediyodum sürekli

Deneyimli çalıştırıcı Erman Kunter yönetiminde yeni sezonda Euroleague'de başarı ve Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, Fenerbahçe Ülker'de forma giyen Gasper Vidmar'ı transfer etti.

Konuyla ilgili olarak Fenerbahçe resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı:

"Erkek Basketbol Takımımız; Fenerbahçe Ülker'in oyuncularından Gasper Vidmar, sezon sonunda bedelsiz olarak geri alma opsiyonu Kulübümüzde olmak şartıyla, Beşiktaş'a transfer olmuştur.

Transferin temelinde, Vidmar'ın sezon boyunca daha fazla süre alması ve bu durumun gelişimine katkı yapması amacı yer almaktadır. Takımımıza sağladığı katkı için Vidmar'a teşekkür eder, iyi bir sezon geçirmesini dileriz."

Fener beşiktaşa sen rakibim olamazsın al geliştir oyuncuyu sonra ben geri alıcam demiş açıkça ilginç bir madde....

Deneyimli çalıştırıcı Erman Kunter yönetiminde yeni sezonda Euroleague'de başarı ve Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, Fenerbahçe Ülker'de forma giyen Gasper Vidmar'ı transfer etti.

Konuyla ilgili olarak Fenerbahçe resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı:

"Erkek Basketbol Takımımız; Fenerbahçe Ülker'in oyuncularından Gasper Vidmar, sezon sonunda bedelsiz olarak geri alma opsiyonu Kulübümüzde olmak şartıyla, Beşiktaş'a transfer olmuştur.

Transferin temelinde, Vidmar'ın sezon boyunca daha fazla süre alması ve bu durumun gelişimine katkı yapması amacı yer almaktadır. Takımımıza sağladığı katkı için Vidmar'a teşekkür eder, iyi bir sezon geçirmesini dileriz."

Fener beşiktaşa sen rakibim olamazsın al geliştir oyuncuyu sonra ben geri alıcam demiş açıkça ilginç bir madde....

bütün bir sezon çürüttüler adamı benchte...şimdi de geri alma opsiyonunu ellerinde tutuyorlar...yaman kulüpsün ülker...çekilmezsin...