BBL'de Transfer Hareketleri ve Sezon Hazırlıkları

İsmail Şenol'un tweetini kopyalayayım;

Efes '12-13...
PG: Farmar-Tunçeri-Doğuş, SG: Gordon-Sinan, SF: Vujacic-Birkan, PF: Savanovic-Gonlum, C: Semih-Barac-Kuqo.
---------------------

Oktay hocanın Barac ve Batista'yı gönderip yabancı bir uzun alacağını düşünüyordum. Barac geçen sezonki dağınık ve savruk oyununu sürdürürse Oktay hoca tarafından kadro dışı bırakılması uzun zaman almaz.

vujacic 3 numara degil bir kere ismail şenol hangi kafayla yazmış bunu? üstelik 3 numara oynayabilen biri de degil ki nba'deki kariyerinde hiç 3 oynamadı...

efes 3 numarada bariz olarak zayıf kalacak...ne sinan'dan ne vujacic'ten ne gordon'dan 3 numara olmaz...mahmuti gordon'dan 3 numarada verim almaya çalıştıgında gördük beşiktaş serisini...hiç kusura bakmasın 3 kısa oynattıgı her dk hawkins maçı domine etti ben de her dk küfrettim...

Solomon BJk ile anlaşırsa BJK 1 numaraya iyi bir oyuncu bulmuş olur.

Efes >> Farmar
BJK >> Solomon
FBÜ >> McCalebb
GS >> ??
Bakalım biz bunlara nasıl bir yanıt vereceğiz

Solomon mu ? Bu saatten sonra üst düzey ligde yapamaz diyorum. Mental olarak bitik birisi. Zaten BJK beni alın haberlerini göndermesinden belli durumu. Kaldıki Erman KUNTER sisteminde bu tür arızaları istemez diye düşüüyorum...

FBÜlker Bynumm, Pargo ikilisinden birisini getirir bence Bo hayalini bitirmeleri gerek...

Pınar KSK oldukça düzgün ve etkili bir şutör olan Jon Keith Diebler ve Will Thomas (2010 yılının Belçika MVP) kadrosuna katmış.

Geçen yıl Yunanistan'da Panionios geçirmiş sezonu Diebler, Thomas Gürcistan'ın Armia takımından gelmiş.

TED Ankara Koleji'de Yeni Zelandalı skorer Kirk Penney anlaşmış, gerçekten çok iyi bir skorer ligimize renk katacağı kesin.

MersinBB, Ali Karadeniz(Michael Wright) kadrosuna katmış oldukça iyi bir hamle.

Ted Koleji ve Ksk iyi takım kuruyor gerçekten ikiside ofansif olarak dikkat edilmesi gereken takımlar arasına girecek gibi

bora hun paçun fenerbahçede ????
bence çok garip bir transfer cevher hatta cemal nalgayı alsalar bu kadar şaşırmazdım inşallah artık patlar bora ama bence antreman topçusu yani 2.hakan demirel olayı geliyor....

Twitter'da bir arkadaşımız yazmıştı. Bora'yı Mazlum niyetine transfer ettiler galiba. :)

"Mazlum'u getirin bana!!!"

Havlu sallar, ne bileyim 5-6 dk oynar, idmana sertlik getirir başka da bir şey yapamaz. :)

Alma amaçları 2-3 bilemedin 5 dakika süre verip 12 kişilik bir rotasyonda oyuncu dinlendirmek ve bi ümit acaba bizde tutar mı bir genç ismi kazanabilir miyiz düşüncesindeler.

Aliağa Petkim de Cevher'e talip olmuş bizim Shumpert ile işlemlerin uzaması nedeniyle.

Melih Mahmutoğlu da Erdemir yolundaymış...

devşirme bir Vidmar beşiktaşa faydalı olacaktır....cevher de yerli olarak bence iyi bir tercih....
fener bora transferi kesinlikle bence yerli uzun ihtiyacından planlamayı yapamadılar uzun rotasyonları veteran topluluğu gibi (batiste-kaya-andersen??)çok üst düzey isimler olabilir ama fiziksel olarak max20dk oynarlar bence...önceden söyledikleri şimdi ağır gelmese cemal nalgayı çoktan almışlardı gibi duruyor....ve bence mirsadı bıraktırdıklarına pişmanlar çünkü ne oğuza nede kaya ya güven sıfır şu an...

Olası bir Bo transferinde Fb'nin şampiyon olmaması için Pianigiani'nin yurt dışındaki ilk deneyiminde çok kötü bir yönetim göstermesi gerekiyor, Bo çok özel bir isim ki özellikle o kötü Makedonya takımını getirdiği yer bunu belgeliyor, bence en domine guard şu an Avrupa'daki ve ona özel hayranlığım var bu karakterli oyunuyla, inşallah olmaz bu transfer. Yanındaki yabancılar da iyi tamamlayıcı parçalar neticede, hele bu kadar yatırım yaptığımız bir sezonda gelmesi gelecekte yaralar bizi.