BBL'de Transfer Hareketleri ve Sezon Hazırlıkları

Beşiktaş'ın gelecek sene için Mehmet Yağmur,Serkan Erdoğan,Nedim Yucel,Ali Karadeniz,Logan,Marcelinho,Nachbar,Fotsis ve Bourisis ile anlaştiğini söyledi Beşiktaşlı bir arkadaşım. Gerçekten doğruysa enfes bir kadro kurmuş olacaklar...

Will Card dışında (ki o da çok zor) seneye EL'ye gitme şansları hiç yok. Dün Erman Kunter basın toplantısında belirtti seneye bütçemiz daha az olacak diye.

Uğur Türker yazdı. Kenan Sipahi'yi Fenerbahçe almış. Üzüldüm. Çürütecekler oyuncuyu. Serhat Çetinde Ülkerle anlaşmış. Aslında bizde düşünebilirdik Serhat'ı. Cenk-Göksenin-Serhat 2-3 rotasyonunu kotarırlardı. Gereksiz bilgi ama bu sezon Serhat %46 ile üçlük atmış.

Will Card dışında (ki o da çok zor) seneye EL'ye gitme şansları hiç yok. Dün Erman Kunter basın toplantısında belirtti seneye bütçemiz daha az olacak diye.

Uğur Türker yazdı. Kenan Sipahi'yi Fenerbahçe almış. Üzüldüm. Çürütecekler oyuncuyu. Serhat Çetinde Ülkerle anlaşmış. Aslında bizde düşünebilirdik Serhat'ı. Cenk-Göksenin-Serhat 2-3 rotasyonunu kotarırlardı. Gereksiz bilgi ama bu sezon Serhat %46 ile üçlük atmış.

Ağabey Cenk var,Henry var Marko var gelecek sene 3 numara için. Gereksiz hamle olurdu bence. Severdim kendisini keşke Efes'e gitseydi. Efes'in 2-3 oynayacak yerliye ihtiyaci var çünkü...

Seneye Macvanın yerine Chuck Davis'i alsak nasıl olur acaba ? Birebiri, post up'ı orta mesafesi var. Bence EL ayarınad bir oyuncu. Belki savunmada sıkıntı yaşayabiliriz.

Sezon istatistiği 35 maç 13.8 sayı, %40 ile üç sayı, 4.3 ribaund, 2.5 asist.

Sizce Arkadaşlar iyi olmaz mı ?

Seneye Macvanın yerine Chuck Davis'i alsak nasıl olur acaba ? Birebiri, post up'ı orta mesafesi var. Bence EL ayarınad bir oyuncu. Belki savunmada sıkıntı yaşayabiliriz.

Bence çok daha iyi bir 4 numara katılacaktır takıma.

N'Dong ve Macvan'ın yerine 2 tane çok iyi pota altı oyuncusu alırsak seneye Euroleague'de başarı sağlarız.
3.numarada Markoşvili bence yetersiz.
2 numaramız belli Domercant.
1 numara ise kesinlikle Arroyo.(Spanulis olmadığı sürece)

Dudley varken alabiliyor muyuz? İki devşirme olamıyor sanırım.

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), Fenerbahçe Ülker'e transfer yasağı koydu.Beşiktaş ve Trabzonspor erkek basketbol takımlarına da transfer yasağı getirildi.

Efes'ten Gordon'ı koparamayız ya da zorlayamaz mıyız Jamont Gordon'ın yerine. Eyvallah çok seviyorum Jamont'ı ama hem ne vereceği daha kesin bir adam Lucas hem de ona olan sevgim Jamon'ın 1 tık üstünde.Ek olarak 6. yabancı olarak Shipp düşünülmelidir bence ELde çok işe yarar bir adam. Bir de şu Bourisis'i BJKye kaptırmamak lazım biz alalım hoş Boniface reyis 1 sezon daha oynasa çok çok iyi olur ya. Bir de Sofo ve Spa'nın sözleşmesi ne alemde beyler. Bitiyorsa tüm şartları zorlamak lazım bu adamlar için.

Edit: Fülkere ve BJKye transfer yasağı konmuş. Dorsey,Serhat Çetin ve Sipahi'ye sulansak mı acaba.

Fenerbahçe Ülker'e Engin Atsür ve James Gist'e paraları ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş'a Menajerlik şirketine ödenmediği için Türkiye Ligi haricindeki liglerden transfer yasağı getirilmiş.

Trabzonspor'da ceza almış.

Bugün İzzet'i çok beğendim, sezon başı alamamıştık ama bu yaz umarım alırız. Hele Fenerin ve Beşiktaş'ın transfer yapamama cezaları varken bitirmek lazım.

VASSİLİS SPONOULİS

Sarı-kırmızılılar basketboda çıta atladı… Yıllar sonra gelen finalle birlikte güzel hatıralar da canlandı. ‘Spor Sergi ruhuyla’ canlanan camia gözünü şampiyonluğa dikmişken başkan Ünal Aysal da basketbola ciddi yatırımlar yapmayı düşünüyor. İlk hedef de Olympiakos’u iki sezondur üst üste Euroleague’de şampiyonuğa taşıyan Vassilis Spanoulis olacak. G.Saray da başkan Ünal Aysal çok sevdiği basketbol şubesi için atılıma hız verecek. Banvit’i de geçip şampiyon olması halinde direkt olarak Euroleague vizesini alacak sarı-kırmızılılarda transferde de büyük oynayacak.

SON BÜYÜK TRANSFERİ

2010 yılından beri Olympiakos forması giyen ve Yunan ekibinin kaderini değiştiren Vassilis Spanoulis transferde ilk hedef. Avrupa basketbolunun tartışmasız en iyi guardı olarak kabul edilen Yunan oyuncuya G.Saray’ın 2 milyon euro civarında bir meblağı kasasından çıkarmaya hazır olduğu öğrenildi. Olympiakos’taki misyonunu tamamlayan Spanoulis de son büyük transferini yapacağı için İstanbul’a gelmeye sıcak bakıyor.

Potanın yıldızı Aslan oluyor | Amk Spor Gazetesi

Amk yazınca bir an düşündüm olabilir mi diye. Hadi hayırlısı.

Efes'ten Gordon'ı koparamayız ya da zorlayamaz mıyız Jamont Gordon'ın yerine. Eyvallah çok seviyorum Jamont'ı ama hem ne vereceği daha kesin bir adam Lucas hem de ona olan sevgim Jamon'ın 1 tık üstünde.Ek olarak 6. yabancı olarak Shipp düşünülmelidir bence ELde çok işe yarar bir adam. Bir de şu Bourisis'i BJKye kaptırmamak lazım biz alalım hoş Boniface reyis 1 sezon daha oynasa çok çok iyi olur ya. Bir de Sofo ve Spa'nın sözleşmesi ne alemde beyler. Bitiyorsa tüm şartları zorlamak lazım bu adamlar için.

Edit: Fülkere ve BJKye transfer yasağı konmuş. Dorsey,Serhat Çetin ve Sipahi'ye sulansak mı acaba.

Ağabey Jamon 2 senedir play off'lar da yoklari oynuyor. Jamont bence ne kadar dengesiz olursa olsun daha iyi. Ligte onun yerine alinacak tek oyuncu Mejia olmali. Ama bence Arroyo,Marko,Henry ve Gordon 4lüsü ile Ender,Engin,Cenk ve Göksenin yerli 4lüsü ile kisa rotasyonu kurmaliyiz. Buraya bir transfer için gerek yok bence.

Ender,Engin ve Can varken Kenan ekstra kaçtı. Cenk varken de Serhat Çetin fuzuli olur gibi. Cevher ve İzzet'den birisi gelecek sene 4 numara için alinabilir. Ama oncelikle şu şampiyonluğu alalim inşaAllah...

Transfer yasağının kalkması için ne kadarlık bir ödeme yapmaları gerekiyor?

Bir de, isimleri geçen Sipahi, Çetin ve Dorsey transferleri bu durumda iptal mi olmuş oluyor?

Önce bir şampiyonluk gelsin tabi ama şampiyon olursak esasında gelecek sezon için yapılacak pek fazla bir şey yok. Ya da şöyle söyleyeyim, yapılacak şeyler basit.

Arroyo, Gordon, Domercant, Markoishvili kalmalı. Macvan yerine Savanovic-Erceg-Bjelica üçlüsünden biri gelmeli (başka biri de gelebilir de benim tercihim bu üçlüden biri olurdu :) ) Ve de Ndong'la bir sezon daha devam edilmeli ("benden bu kadar" derse takviye gerekir tabi). Yani özetle, bir ya da iki yabancı takviyesi işimizi görür.

PG: Arroyo, Ender, Engin
SG: Domercant, Göksenin, Gordon
SF: Cenk, Markoishvili
PF: Ersin, Transfer
C: Ndong, Furkan, Sertaç

Buyrun, altı yabancılı taş gibi TOP 8 kadrosu :)

Önce bir şampiyonluk gelsin tabi ama şampiyon olursak esasında gelecek sezon için yapılacak pek fazla bir şey yok. Ya da şöyle söyleyeyim, yapılacak şeyler basit.

Arroyo, Gordon, Domercant, Markoishvili kalmalı. Macvan yerine Savanovic-Erceg-Bjelica üçlüsünden biri gelmeli (başka biri de gelebilir de benim tercihim bu üçlüden biri olurdu :) ) Ve de Ndong'la bir sezon daha devam edilmeli ("benden bu kadar" derse takviye gerekir tabi). Yani özetle, bir ya da iki yabancı takviyesi işimizi görür.

PG: Arroyo, Ender, Engin
SG: Domercant, Göksenin, Gordon
SF: Cenk, Markoishvili
PF: Ersin, Transfer
C: Ndong, Furkan, Sertaç

Buyrun, altı yabancılı taş gibi TOP 8 kadrosu :)

Ağabey enfes kadro aynen katılıyorum size. Belki Euroleague icin 7.transferde olabilir. Ben aslinda 5 numaraya Lampe gibi Bourisis gibi bir oyuncuyu alirdim. Ndong 7.oyuncu olarak Euroleague için kadroda tutardim. Yaşi ve sakatliğindan dolayi fazla yipranmamis olurdu...