BJK hangi parayla kuracak ki bu kadroyu ?
BJK hangi parayla kuracak ki bu kadroyu ?
Beşiktaş'ın gelecek sene için Mehmet Yağmur,Serkan Erdoğan,Nedim Yucel,Ali Karadeniz,Logan,Marcelinho,Nachbar,Fotsis ve Bourisis ile anlaştiğini söyledi Beşiktaşlı bir arkadaşım. Gerçekten doğruysa enfes bir kadro kurmuş olacaklar...
Will Card dışında (ki o da çok zor) seneye EL'ye gitme şansları hiç yok. Dün Erman Kunter basın toplantısında belirtti seneye bütçemiz daha az olacak diye.
Uğur Türker yazdı. Kenan Sipahi'yi Fenerbahçe almış. Üzüldüm. Çürütecekler oyuncuyu. Serhat Çetinde Ülkerle anlaşmış. Aslında bizde düşünebilirdik Serhat'ı. Cenk-Göksenin-Serhat 2-3 rotasyonunu kotarırlardı. Gereksiz bilgi ama bu sezon Serhat %46 ile üçlük atmış.
Seneye Macvanın yerine Chuck Davis'i alsak nasıl olur acaba ? Birebiri, post up'ı orta mesafesi var. Bence EL ayarınad bir oyuncu. Belki savunmada sıkıntı yaşayabiliriz.
Sezon istatistiği 35 maç 13.8 sayı, %40 ile üç sayı, 4.3 ribaund, 2.5 asist.
Sizce Arkadaşlar iyi olmaz mı ?
Seneye Macvanın yerine Chuck Davis'i alsak nasıl olur acaba ? Birebiri, post up'ı orta mesafesi var. Bence EL ayarınad bir oyuncu. Belki savunmada sıkıntı yaşayabiliriz.
Sezon istatistiği 35 maç 13.8 sayı, %40 ile üç sayı, 4.3 ribaund, 2.5 asist.
Sizce Arkadaşlar iyi olmaz mı ?
Efes'ten Gordon'ı koparamayız ya da zorlayamaz mıyız Jamont Gordon'ın yerine. Eyvallah çok seviyorum Jamont'ı ama hem ne vereceği daha kesin bir adam Lucas hem de ona olan sevgim Jamon'ın 1 tık üstünde.Ek olarak 6. yabancı olarak Shipp düşünülmelidir bence ELde çok işe yarar bir adam. Bir de şu Bourisis'i BJKye kaptırmamak lazım biz alalım hoş Boniface reyis 1 sezon daha oynasa çok çok iyi olur ya. Bir de Sofo ve Spa'nın sözleşmesi ne alemde beyler. Bitiyorsa tüm şartları zorlamak lazım bu adamlar için.
Edit: Fülkere ve BJKye transfer yasağı konmuş. Dorsey,Serhat Çetin ve Sipahi'ye sulansak mı acaba.
Önce bir şampiyonluk gelsin tabi ama şampiyon olursak esasında gelecek sezon için yapılacak pek fazla bir şey yok. Ya da şöyle söyleyeyim, yapılacak şeyler basit.
Arroyo, Gordon, Domercant, Markoishvili kalmalı. Macvan yerine Savanovic-Erceg-Bjelica üçlüsünden biri gelmeli (başka biri de gelebilir de benim tercihim bu üçlüden biri olurdu ) Ve de Ndong'la bir sezon daha devam edilmeli ("benden bu kadar" derse takviye gerekir tabi). Yani özetle, bir ya da iki yabancı takviyesi işimizi görür.
PG: Arroyo, Ender, Engin
SG: Domercant, Göksenin, Gordon
SF: Cenk, Markoishvili
PF: Ersin, Transfer
C: Ndong, Furkan, Sertaç
Buyrun, altı yabancılı taş gibi TOP 8 kadrosu