BBL'de Transfer Hareketleri ve Sezon Hazırlıkları

Itoudis'in ilk baş antrenörlük deneyimi olacak Banvit... Uzun yıllar büyük usta Obradovic'in yardımcılığını yapması önemli ama, liderlik doğuştan gelir... Ito'nun oturmuş Banvit takımına neler verebileceğini ya da neler götüreceğini merakla bekliyorum.

Obradovic'in de Fenerbahce ile 2 senelik sozlesme imzaladiği konusuluyor. Oğrencisi İtoudis ile Ergin Hoca'dan çok şeyler ogrenecekler inşaAllah :)

Obradovic büyük coach, belki de Avrupa2nın en iyisi, kariyeri ve yetileri tartışılmaz. Fark yaratacaktır, ama bu Fenerbahçe Ülker öyle bir bünyeye sahip ki en kral antrenörü de takımın başına getirseniz, bir cacık olmayabilir. Ama Obradovic ile de olmazsa zaten şubeyi baştan sonra, çaycısına kadar değiştirsinler.

2 yıllık 5.5 milyon + bonusa anlaşmışlar kesin olarak fülkerde.. Ergin hoca böyle ortamları sever :) görün bakın patron kimmiş öğretecek ergin ataman :)

Obradovice verilen parayla sıfırdan takım kadrosu kurulur.
Söz konusu Fülkerse değişen birşey olacağını pek sanmıyorum. Obradovic veya başkası.. O içi geçmiş oyuncuları adam edebilecek bir dünyalı yok..

Yiyedursunlar bakalım Ülkerin paracıklarını. Nereye kadar sürecek. :)

Beyler Ergin Hoca büyük koç büyük adam ama karşıdaki de Obradovic yani.. Bu sene de şampiyon olursak ki inşallah oluruz yada F.Ülker yine final görmeden elenirse bu Ergin hocamızın Obra dan daha iyi olduğunu göstermez.. Çok para harcamışlar koç için ama en iyisini getirtmişler getirebileceklerinin..

Obradovic'in takımında her zaman iyi oyuncular vardı ve yabancı sınırı yoktu. şimdi burda alacağı maksimum 5-6 yabancı olacak. Diğer oyuncuların kumaşı belli. Ben "keşke gelmeseydi" filan demiyorum, buyursun gelsin. Takımımızı da biliyoruz, takımımızın gücünü de biliyoruz.

Obradovic'ten bahsediyoruz.Ben başarılı olamaz Türkiyede yabancı sınırlaması var laflarını önemsemiyorum.

Obradovic Panathinaikos ile bu başarıları yakalarken kadrosunda en az Yunanlı oyuncu bulundurduğu sezonlar Euroleague'in ilk yılları ve bu rakam sadece "7" sürekli 7-8-9 Yunanlı oyuncu bulundurarak 5 Euroleague-11 Yunan Ligi-7 Yunan Kupası kazandırmış Panathinaikos'a.

Önceki şampiyonluklarını saymıyorum bile gelmişse sözlerini alıp gelmiştir yani şubenin anahtarını eline almıştır.

Gelecek sezon çok keyifli bir BBL izleyeceğimize eminim.

Obradovic'ten bahsediyoruz.Ben başarılı olamaz Türkiyede yabancı sınırlaması var laflarını önemsemiyorum.

Obradovic Panathinaikos ile bu başarıları yakalarken kadrosunda en az Yunanlı oyuncu bulundurduğu sezonlar Euroleague'in ilk yılları ve bu rakam sadece "7" sürekli 7-8-9 Yunanlı oyuncu bulundurarak 5 Euroleague-11 Yunan Ligi-7 Yunan Kupası kazandırmış Panathinaikos'a.

Önceki şampiyonluklarını saymıyorum bile gelmişse sözlerini alıp gelmiştir yani şubenin anahtarını eline almıştır.

Gelecek sezon çok keyifli bir BBL izleyeceğimize eminim.

İllaki fark yaratacağı noktalar olacaktır, BBL'nin keyfine de diyecek yok ama Obradovic'in elinde her zaman kaliteli yerliler vardı.Başarılı olamaz da demedim, olmazsa, tarife bellidir dedim

İllaki fark yaratacağı noktalar olacaktır, BBL'nin keyfine de diyecek yok ama Obradovic'in elinde her zaman kaliteli yerliler vardı.Başarılı olamaz da demedim, olmazsa, tarife bellidir dedim

Tarifenin belli olduğu konusunda bişey demedim Obradovic olası başarısızlıkta zaten ayrılır.

Ayrıca ben cevap vermek istememiştim yazdığım sadece sana yazılmış gibi olmuş şimdi farkettim aslında geneldi.

Obradovic için NTV Spor "Avrupa'da gelmiş geçmiş en iyi koç" derken FB resmi sitesi "En iyilerden biri" şeklinde geçti. Tarafsız olduğunu söyleyen medya kuruluşunun haberine yorum katmaması gerekir. Bunu bireysel olarak bi' yazar, konuk söylebilir, asla sorun değil, zaten ifade doğru da, adam en iyi ama taraflı olması gereken kulüp kanalı bile bunu söylemezken yayıncı kurumların daha dengeli söylemler kullanması beklenir. NTV Spor bu hareketiyle FB resmi sitesinden bile daha Fenerli olduğunu gizleyememiştir zannımca.

Rezil ve işe yaramaz olan Fenerbahçe Ülker yapısında yeni, doğru bir sistem kurabilecek coach'ların sayısı bir elin parmağı kadar yoktur, olanların içinde de birincisi Obradovic'tir. Bu açıdan nasıl bakarsak bakalım, "Avrupa'nın en iyisi" apoletini taşıyan bir ismi takımın başına getirdiler. Bu kuşkusuz daha çekişmeli bir lig izletecektir bize. Fenerbahçe Ülker, Spanoulis'i alsa ama sıradan bir coach getirse iş yapma olasılığı çok düşük, hatta sıfıra yakındı. Ama Obradovic'i getirdiler ve şimdi de sıradan oyuncuları takıma doluştursalar bile, Obradovic onlardan iş çıkarabilecek kapasitede bir adamdır. Lakin şu da var; 23 sene aradan sonra şampiyon olmuş, iskeletini önemli ölçüde korumuş, iyi takviyeler yapmış ve başında Ergin Ataman bulunan bir takımsanız, sezona favori başlarsınız, karşılaşmalara da favori çıkarsınız. Bunu da belirtmek lazım.

Son olarak da, eğer Obradovic de başaramazsa daha fazla uğraşamdan şubeyi kapatsın Fenerbahçe Ülker..

Obradovic'in geldiği yaz şayet karalar bağlamıyorsak 2009'un son aylarından itibaren bu gelişime katkı sağlayan,çorbada tuzu olan herkese yüksek sesle teşekkür etmek gerekir.

Beşiktaş Erkek basketbol takımı Eurocup için yaptığı wild card başvurusu kabul edilmiş.Takım 2013-2014 sezonunda ülkemizi Eurocup'ta temsil edecektir.

Fenerbhaçe Ülker'de pivot pozisyonu için adı geçen isimler; Nenad Krstic, Mirza Begic, Loukas Mavrokefalidis, Luka Zoric.

Ayrıca 4 numara için de Nemanja Bjelica'nın ismi çıktı.