Teodosic insallah gelir . Teo gelirse bu transferlerin hepsi cop . Abartmiyorum . Teo gelirse fener ligde sadece bize icerde yenilir . Gumbur gumbur finale gelir . finalde dagilir bakin gorursunuz
Teodosic'i alırlarsa Bo gidecek, 2sinin kalması gibi bir durum söz konusu olamaz, 6.yabancı durumunu kabul edecek oyuncu yok şu kadroda neyse bu önemli değil.
2. bir ihtimal yok Obradovic'le Ivkovic aynı takımı bile çalıştırsa biz şampiyon olacağız buna inanıyorum takıma inanıyorum. Başka bir ihtimal düşünmek istemiyorum..
Ama şu 4 numara konusunda biraz para çıkarmalıyız cepten..
Yav he he. Cskada bırakıveriyormuş zaten Teoyu.
Gelsin anasını satayım. Avrupanın gördüğü en baba loserdir kendileri. Maç sonları bol bol degaj çalışır artık.
Teodosic in alternatifi Calathes . Hem obranin sistemini biliyor . Hemde tam bicilmis kaftandi fenere bo yu tamamlamasi bakimindan . o yuzden teo gelsin . Bak goruceksiniz Teo bize yariyicak . Sato gidicek bi kere kisalardan elle tutulur en iyi savunmaci idi . Bo biraz olu Omerin eline bakarlar . Teodosic kesinlikle iyi transfer ama fener icin degil . Sezon baslasin burdayim
Teodosic looser olayı Robben yakıştırmalarına döndü iyice.Her sene Euroleague'i bir Türk takımı kazanıyor ya her sene final oynayan adama çamur atıyoruz.Bu gün Avrupada kime sorsan en iyi 3 guarddan biri Teo'dur Avrupada.Bu bir gerçek.Rakibçamur atarak yola çıkmak yerine tanıyarak yola çıkmak daha akıllıca
Yazılan listede kıyaslama yaparsak ;
Arroyo > Bo
Ender > Barış
Gordon ??? Calathes ya da Gordon>Sato (Gordon dengesizliğinden dolayı soru işareti)
Sinan = Ömer (Eski Ömer yok , ama Sinan'ın da ondan pek bi fazlası yok)
Göksenin > Melih
Domercant > Preldzic (Hele de bildiğimiz Domercant dönerse , o zaman rakipler düşünsün)
Cenk < Bogdanovic (Cenk de iyi ama Bogdan yine de önde)
Marko < Kleiza
Erceg = Bjelica
Dudley >> İlkan
Furkan < Zoric
Jawai >> Oğuz
Macvan da var , pek umudumuz olmasa da bi ihtimal iyi bi katkı verebilir.
Sonuç olarak rakip özellikle Kleiza , Bjelica ve Zoric gibi çok iyi yabancı transferleri yapsa da , bundan daha önemlisi de Obradovic'i alsa da (çünkü şu kadronun başında yine boş bi koç olsa tehdit olarak görmezdim) , yerli rotasyonları kötü olduğu için hala takımımızı az farkla favori görüyorum.En iyi yerlisi bile Barış Ermiş olan bi Fenerbahçe var ki , normalde beğenmediğim Ender bile Barış'tan daha iyidir , ki geçen sene gayet iyiydi Ender.
Yani kadromuz lig için yine yeterli , euroleague için ise Jawai ve Erceg'den ne kadar katkı alacağımıza , Domercant babanın nasıl döneceğine çok bağlı fakat top16 garanti , f8 ihtimali yüksek.Fenerbahçe'yi konuşmuyoruz burda , en ciddi rakibimiz olduğu için kıyaslayarak lig şampiyonluğunda değerlendirme yapıyoruz.Ben taraftarsız Efes'i tehdit olarak görmüyorum , ki Vasilaidis ve Planinic'i çok iyi bilsem ve beğensem de Efes'in bu yıl şansını düşük görüyorum.
Takıma , hocaya güvenelim , tribünde desteğimizi verelim yeter , bu sezon da istediğimizi alırız.Yeterki sakatlık yaşamayalım , ve mümkünse şu uzun rotasyonuna en azından bi İzzet'i falan alalım uzun maratonda kritik olmayan maçlarda kullanmak için.Jawai transferinde risk olsa da, benim bi endişem yok.