Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Solak ile Emre Belözoğlu'nu karıştırmayın. Emre'nin yaptığı ayrı, Fatih'in yaptığı ayrı. Fatih Solak'ı 2 dakikada karalamayın. Gidebilir tabi niye gitmesin kendi kararı, hemen şerefsiz karaktersiz mi oluyor.

Hakan, elbette isteyen istediği yere gitmekte özgürdür ama Fatih Aliağa´ya neden gitti, oynadığı takımın rotasyonunda daha fazla süre alabilmek için. Peki Fener Ülker´e giderse alacağı süre Galatasaray´da alacağı süreden fazla olur mu?

Gözümde iki idol oyuncu var birisi Metin Oktay diğeri Işıl Alben. Metin Oktay futbol oynadığı zamanlarda, Işıl Alben ise geçtiğimiz aylarda verdi cevabını. Bu isimler haricinde rüştünü ispatlayan oyuncu yok gözümde.

Banvit, Murat Didin'in takımı Skyliners'a 100-64 yenilmiş. Skyliners'ta Evtimov 21 sayı ile oynamış.
Mersin, DeVon Hardin'i sağ ayağındaki sakatlığı nedeni ile yollamış...

Hakan Durusel' Alıntı:
Fatih Solak ile Emre Belözoğlu'nu karıştırmayın. Emre'nin yaptığı ayrı, Fatih'in yaptığı ayrı. Fatih Solak'ı 2 dakikada karalamayın. Gidebilir tabi niye gitmesin kendi kararı, hemen şerefsiz karaktersiz mi oluyor.

Benim için bu takımı 1 defa satan hep aynıdır.
Emre Belözoğlu,Okan Buruk,Nevriye Yılmaz,Pandalar...

İlk aklıma gelenler bunlar düşünürsem bu satıcıların sayısını artırabilirim.

satsınlar bırakın nasılsa satmayan elbet bulunur
tanjunun gittikten sonra nasıl döndüğünü ve neden her yerde galatasaraylıyım diye dolaştığını bilmeyen yok

Onur Yavuz' Alıntı:
Hakan, elbette isteyen istediği yere gitmekte özgürdür ama Fatih Aliağa´ya neden gitti, oynadığı takımın rotasyonunda daha fazla süre alabilmek için. Peki Fener Ülker´e giderse alacağı süre Galatasaray´da alacağı süreden fazla olur mu?

Gözümde iki idol oyuncu var birisi Metin Oktay diğeri Işıl Alben. Metin Oktay futbol oynadığı zamanlarda, Işıl Alben ise geçtiğimiz aylarda verdi cevabını. Bu isimler haricinde rüştünü ispatlayan oyuncu yok gözümde.

Arda Turan da ben Galatasaray ile evliyim veya nisanliyim gibisinden bir sey söylemisti :) ... o gözüne giremedimi ya 8)

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Hakan Durusel":313tp2rs]Fatih Solak ile Emre Belözoğlu'nu karıştırmayın. Emre'nin yaptığı ayrı, Fatih'in yaptığı ayrı. Fatih Solak'ı 2 dakikada karalamayın. Gidebilir tabi niye gitmesin kendi kararı, hemen şerefsiz karaktersiz mi oluyor.

Benim için bu takımı 1 defa satan hep aynıdır.
Emre Belözoğlu,Okan Buruk,Nevriye Yılmaz,Pandalar...

İlk aklıma gelenler bunlar düşünürsem bu satıcıların sayısını artırabilirim.[/quote:313tp2rs]
FATİH AKYEL ' i unutursak ayip olur sanirim ..ismini anmamiz lazim satıcılar arasında .. darılır yoksa adı gecmezse 8)

Sezon hazırlıklarını İtalya'nın Bormio kentinde sürdüren Efes Pilsen Basketbol Takımı, hazırlık maçında İtalya Ligi takımlarından Air Avellino'yu 83-65 yendi.

Karşılaşmanın ilk periyodunu 25-18 önde geçen lacivert-beyazlı ekip, devreyi 40-33 üstün bitirdi. Karşılaşmada 3. periyodunu 61-48'lık skorla önde tamamlayan Efes Pilsen, maçı da 83-65 kazandı.

Yeni transfer Kasun'un forma giymediği karşılaşmada Shumpert attığı 23 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Thornton 18, Hammonds 13, Kakiouzis de 10 sayı kaydetti.

Burak Barut' Alıntı:
Mersin Kimani Ffriend'i aldı ve bence büyük bir iş yaptı.
Fransa Ligi'nde 14.6 sayı ortalamasıyla oynamış geçen sene.Bjk Cola Turka'nın da en sevilen oyuncularındandı.Mersin'in kadrosu gücünü arttırdı.McCaleb Lofton Ffriend çok can yakar bu üçlü.

ffriend hakikaten çok sağlam oynuyordu fransa'da...uydudan 2-3 maçını canlı izledim de hakikaten iyidi...''anaa bu bizim kimani'' tepkisini vermiş ve attığı her basketen sonra tugay gol atmışcasına sevinmiştim gururumuz filan ayağına...bu adamı gerçekten severim

Burak Barut' Alıntı:
Mersin Kimani Ffriend'i aldı ve bence büyük bir iş yaptı.
Gerçekten çok iyi bir transfer yapmış Mersin. Pota altını domine edebilecek, atletik yetenekleri üst düzeyde bir oyuncu. BJK'de oldukça fazla sevilmişti. Benim de sevdiğim isimlerden biridir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...