Houston Rockets'ın combo forveti Maarty Leunen bi türk klübüyle dirsek temasındaymış.Rockets eğer Deke'yle 1 yıllık sözleşme imzalarsa Maarty büyük ihtimalle adını duyamadığımız türk klübüne gider.
tüh be adını veritabanına yazacakdım.neyse gerek kalmadı.Kerem SEÇER' Alıntı:Erdal o Türk kulübü Efes Pilsen ve oynayacağı takım da büyük ihtimalle Darüşşafaka. Yani geçen haberler böyle![]()
evet darüşşafakada oynayacakKerem SEÇER' Alıntı:Erdal o Türk kulübü Efes Pilsen ve oynayacağı takım da büyük ihtimalle Darüşşafaka. Yani geçen haberler böyle![]()
Efes'in sayı dağılımı;Kerem SEÇER' Alıntı:Efes Pana'ya 99-87 yenilirken 61 sayısı yerlilerden gelmiş. İlginç.
Abi ben de basketdergisi ve turkbasket'ten baktım. Bu verdiğim basketdergisi'nin ki idi. Ama Efes'in sitesinde 96-87 yazıyor. efes 87 sayısı garanti ama Pana'nın sayısı muallakta. Ama Efes'in sitesinde de verilen istatistikler;Kerem SEÇER' Alıntı:Benim verdiğimle bu farklı ama
Ben bir forumda 99-87 gördüm. Türkiye'ye 96-87 diye geldi. Benim baktığım yerde Barış'ın 11, Kerem'in 17 sayısı vardı.![]()
Bencede Hücumda ÇOK amA çok agresif direk potaya gidiyor.Çok iyi oyuncu.Arda Öztürk' Alıntı:Torell Martin bu senenin Hosley'i alır.Tahminen ligde potaya giden en iyi oyuncu.
Mehmet kardeş Gordon gerçekten çok iyi bir yabancı.Hem skorer hem de savunmacı bir oyuncu ama benim bu sene zevkle izleyeceğim oyuncular.Erdemirden Funk ve James Thomas,Aliağa dan Chuck Davis,Kepez den Toreld Martin ve Kammmron Taylor.Bunlaradan bence en az ikisi gelecek sezon 3 büyklerden birsinde olacaktır.Ben Cafe Crown da Kepezli Taylor ve James Thomas ı isterdim.Thomas hem savunmacı,hem ribauntçu hem de sayı atabilen bir oyuncu.Geçen seneki Charles Gaines tipi bir oyuncu.Taylor ise inanılmaz bir skorer oyuıncu.Bu sene sayı krallığında üst sıralarda yer alacaktır.Aslında Srtrickland ın yerine düşünülebilirdi.Mehmet Can ILIMAN' Alıntı:Basden'in savunması gerçekten iyiydi.Fülker'in kazandığı şampiyonlukta kaptığı toplar önemli bir yer tutmuştu.Ligde gözden kaçırdığınız bir yabancı daha var.Oyak Renault'un aldığı Alex Gordon.Hazırlık maçları dahil 25 sayı ortalaması var.