Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feneri savunalım dedik savuncak bi yanı yok heriflerin:D:D:D
Bn maçı izlemedim cidden de adamlar avruapada falan kritik dkikalarda gerçekten ipekçi de güzel baskı kuruyorlar.

daçka maçındaki febe taraftarını görünce utandım yahu... :roll:
van'dan diyarbakır'dan urfa'dan bile akın akın gelmişler maça tıklım tıklım...
daçka'lı oyuncuların elleri titredi...

Eyüp abi bu arada 5 kişi diye yazıyosun ama...
benim görmediğim 5 feneVli mi vardı salonda...:)

Osman Aydın' Alıntı:
[quote="Umut Gokgoz":2frbnp1d]daçka maçındaki Fenerbahçe taraftarını görünce utandım yahu... :roll:
van'dan diyarbakır'dan urfa'dan bile akın akın gelmişler maça tıklım tıklım...
daçka'lı oyuncuların elleri titredi...

Eyüp abi bu arada 5 kişi diye yazıyosun ama...
benim görmediğim 5 feneVli mi vardı salonda...:)

Yahu ben maçı canlı izledim ama hiç fb li taraftarların sesini duymadım.Gerçekten geldiler mi?Gelilerse ne kadar kişiydiler?[/quote:2frbnp1d]

Espiri yapıyorlar.

Maçı izlemedim bunuda söyledim zaten.
Eyüp abi ben senin her lafını ciddiye aldığım için bunuda ciddi sandım ama şakaymış.
Semih kardeşim ben Fenerbahçe taraftarına hiç bir şey demem.
Senin Önce GALATASARAY sonra Telekom maçların varken GALATASARAY takımının sadece tek maçı olmasına rağmen taraftarı senden kat kat fazlaysa iyi taraftar değilsin demekki.
Türkiyenin en iyi taraftarı Galatasaray taraftarıdır.
Çünkü,Galatasaray taraftarı takımlarını her branşta destekler sadece futbolda değil...

Sefa Kadakal' Alıntı:
Maçı izlemedim bunuda söyledim zaten.
Eyüp abi ben senin her lafını ciddiye aldığım için bunuda ciddi sandım ama şakaymış.
Semih kardeşim ben Fenerbahçe taraftarına hiç bir şey demem.
Senin Önce GALATASARAY sonra Telekom maçların varken GALATASARAY takımının sadece tek maçı olmasına rağmen taraftarı senden kat kat fazlaysa iyi taraftar değilsin demekki.
Türkiyenin en iyi taraftarı Galatasaray taraftarıdır.
Çünkü,Galatasaray taraftarı takımlarını her branşta destekler sadece futbolda değil...

Kardeşim bn fener taraftarı Galatasaraydan iyi demedim ki zaten tamam Galatasaray daha iyi olsun.Bence de Göztepe taraftarı en cefakar en büyük taraftardır.Hentbol takımını taraftarın kurduğu bi takım var mı? ya da 3. ligdeki bayan voleybol takımının deplasmanına organizasyon yapıp kaçan?Bu kişiden kişiye göre değişir tabi.Neyse uzatmaya gerek yok.

Bende çok isterim Orhun Ene'yi çok severim geçen sene DSİ basketbol takımında oynarken DSİnin spor salonunda Orhun Enenin resimleri vardı ona karşı sempatim oluşmuştu ve takip etmiştim.Geçen sene çok başarılı olmuştu.
M.Özyer giderse Orhun Ene gelsin...

Ligde alınan kötü sonuçlan sonrasında Kepez Belediyesi, Sabit Hadzic ile sözleşmeyi feshetti.

Beko Basketbol Ligi?nde mücadele eden Kepez Belediyespor?da, ligde alınan kötü sonuçların ardından Antrenör Sabit Hadzic?in sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucu feshedildi.

Beko Basketbol Ligi?nde oynadığı 9 maçı da kaybeden Kepez Belediyespor, Coach Sabit Hadzic?le yollarını ayırdı. Kepez Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış, ligde alınan kötü sonuçların ardından geçtiğimiz sezondan beri takımın başında bulunan Antrenör Sabit Hadzic?in sözleşmesini karşılıklı anlaşma sonucu fesh ettiklerini açıkladı.

Alkış, ?Alınan sonuçlar, oynanan basketbol, önümüzdeki haftalar için bizi umutsuzlandırdı. Kötü gidiş üzerine yönetim kurulu olarak Coach Sabit Hadzic?le ile bir araya gelerek durumu değerlendirdik ve karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetme kararı aldık. Görev yaptığı dönemde Kepez Belediyespor?a verdiği hizmetlerden dolayı Sabit Hadzic?e teşekkür ediyor ve bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar diliyoruz" dedi.
Şu an için yeni bir teknik direktör ismi belirlemediklerini kaydeden Alkış, "Bugünden itibaren takımın başına gelecek çalıştırıcıyı belirlemek için çalışmalara başladık. Takımın başına şu an için Yardımcı Antrenör Atalay Germen getirilmiştir. Sayın Germen, yeni antrenörle anlaşılıncaya kadar bu görevini sürdürecektir" şeklinde konuştu.

Bazı forumlarda aşağıdaki şekilde maçlara tahminler yapılıyor. Biraz ilgiyi arttıralım diye bizler de tahminlerde bulunabiliriz. Bu haftanın tahminleri yüzde türünden yaptım aşağıya kendi adıma.

Beşiktaş-Banvit (55-45)
Fenerbahçe-Antalya BŞB (70-30)
Kepez Bld.-Erdemir (51-49)
Oyak Renault-Selçuk Üni. (60-40)
Efes Pilsen-Türk Telekom (55-45)
Mersin BŞB-Galatasaray (49-51)
Casa Ted-Karşıyaka (50-50)
Aliağa-Darüşşafaka (65-35)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...