Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soner Şentürk adeta maça damgasını vurdu.2 kere üste üste attığı 3 lük maçı kopardı.Toplamda 23 sayı,3 Rb,Yanlış hatırlamıyorsam 8 Assist.

Birşey dikkatimi çekti Soner Şentürk 1 saniye kala 2 serberst atış kullandı.İlkini attı fark 2 sayı oldu.Soner 2 . sini kacırıcaktı sert attı potaya girdi. :):).Kendide Üzüldü :)

Daçka maçı 78-75 kazandı.

Güzel maç oldu. Daçka kazandı. Soner çok iyiydi. Son saniyede yanlışlıkla attığı serbest atış sonrası yüzündeki ifadeyi görünce gülmekten koptum :p

Ayrıca Leauen ve Banks' te iyi performans gösterdi.

Bu maçı Daçka kazandı sonuna kadar haketti.
Hatta biraz daha ileri gideyim Emre Bayav'a rağmen kazandı.
O maçın o hala gelmesi kesinlikle onun eseri :?
Önce gitti Green'e gereksiz faul.
Daha sonra Emir içerde top atacak adam ararken kendi adamını bıraktı ikili şıkıştırmaya gitti Mirsad'ı bomboş bıraktı üçlükte.
Soner çok iyi oynadı, son şutu kaçırması gerekiyordu.
Kaçırmadı ancak kaçırdıktan sonra gülümsemesi var :?
Ben nefret ederim öyle şeylerden ne oldu da gülümsüyorsun kardeşim Mrsiç soksaydın o şutu görürdüm ben o gülmeyi.
Birazcık ciddiyet lazım genç oyuncularımıza yoksa hepsi aslanlar gibi yetenekliler.

Fb'ye gelince sakatlıklar en büyük rakipleri.3 mağlubiyetleri var, yarın alacağımız galibiyetle 2 galibiyet önlerine geçeriz ki bu kötü günde çok iyi gelir.

Darüşşafaka oyuncularını ve tüm teknik ekibini tebrik ediyorum.Fülker gibi bir takıma karşı maç boyunca kora kor mücadele ettiler.Sürekli hücumu düşündüler buda keyifli bir maç olmasını sağladı.Helal olsun.

Soner'in en zayıf yönü aslında şutu ama bu maçta üçlükleri de gönderdi. Gerçi şutunun kötü olması ikinci serbest atıştan anlaşılıyor :p

Gerçekten helal olsun Daçka'ya da. Hammonds'ı kaybettiler, üstelik de hücumda Barış, Emre ve Bora Hun Paçun'dan fazla yararlanamadılar. Bu oyuncuların savunmada katkıları yadsınamaz ama.

Efes de Karşıyaka'dan rahat bir galibiyetle döndü. İlginç olan ise Efes'in İzmir'e 10 kişiyle gitmesiydi :)

Taktik faullerde Daçka %40 serbest atış yüzdesiyle oynayınca acaba Fener Ülker maçı çevirebilcek mi dedim ama Soner Şentürk´ün panyaya çarptırarak attığı üçlük girince rahatladım, Fener´in son çırpınışları fayda etmedi.

Darüşşafaka böylece haftanın süprizlerinden birine imza attı.

Bu maça soner şentürk ün maçı oldu diyebiliriz.Belkide kariyerinin en iyi maçlarından birini çıkardı.onun yanında banks ıda çok beğendim.Sonuçta daçka bu maçı sonuna kadar haketti hatta daha erken koparması lazımdı ama çok acemice hatalar yaptılar.

Sezon öncesi Ankara'daki turnuvada notlar alırken Soner'i bir köşeye yazmıştım ve takımın herşeyi olduğunu,Ekrem Memnun'un da ona çok önem verdiğini yazmıştım maç yazılarımda.Çok büyük bir gelişme gösterdi Soner,harika oynuyor bu sezon.Ligde Casa Ted maçında salondaydım yine,orada az süre almasına rağmen yine takımı idare eden oyuncu oydu molalarda olsun maç içinde olsun.

Mücadelesi ile hakettiği bir galibiyet aldı Daçka,Cliff'in yokluğuna rağmen bu galibiyet oldukça anlamlı ve maç sonu sevinçleri görülmeye değerdi. :)

Yarın Kepez'i yenmek şart oldu,kaza falan olmasın.

A.ŞahenkTribünleri full olunca fener'de konsantre olamadı, hele fenerliler maçın kırılma anlarında takım nasıl desteklenir resmen bir ders verdiler bizlere!

Demekki hep destek, tam destek sözü sadece bir slogan değilmiş, Daçka maçındaki fener taraftarını görünce tüylerim diken diken oldu :shock:

Bizi beğenirdim, her maçta en az 600-700 kişi oluyoruz diye, ama bu maçtan sonra dedimki daha çok çabalamamız lazım :)

Maçın başlama saati gecikince salondaki 500 civarı GS li ile, binlerce fenerli karşılaşmasın diye maçı erteleyen federasyon yetkililerinede teşekkür ediyorum :)

Hayatımızı kurtardılar,, allahta onlara akıl fikir versin :)

Maça gelince hakeden kazandı, tebrikler DAÇKA:)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
A.ŞahenkTribünleri full olunca fener'de konsantre olamadı, hele fenerliler maçın kırılma anlarında takım nasıl desteklenir resmen bir ders verdiler bizlere!

Demekki hep destek, tam destek sözü sadece bir slogan değilmiş, Daçka maçındaki fener taraftarını görünce tüylerim diken diken oldu :shock:

Bizi beğenirdim, her maçta en az 600-700 kişi oluyoruz diye, ama bu maçtan sonra dedimki daha çok çabalamamız lazım :)

Maçın başlama saati gecikince salondaki 500 civarı GS li ile, binlerce fenerli karşılaşmasın diye maçı erteleyen federasyon yetkililerinede teşekkür ediyorum :)

Hayatımızı kurtardılar,, allahta onlara akıl fikir versin :)

Maça gelince hakeden kazandı, tebrikler DAÇKA:)
Ciddi misin abi?
Şu bildiğimiz fenerbahce taraftarımı seni bu kadar şaşırtan?

Antalya BŞB. - Beşiktaş maçının ikinci çeyreğinde Antalya'nın yüksek skor bulmasıyla 19 sayı fark oluştu. Bu duruma şaşırdım, zira Beşiktaş istim üstüneydi ve kazanmaya açtı. İkici yarının başlamasıyla birlikte çok agresif oynamaya başladılar. Bunda Hakan Demir'in önemli bir payı olmalı. Antalya'ın son hücumdaki üç sayısını saymazsak, Beşiktaş 20 dakikada sadece 15 sayı yedi! Buna karşın ikinci yarıda 56 sayı attılar...

Beşiktaş'ın elinde çok iyi bir oyun kurucu ve istekli yerli oyuncular var. Jimmy Baxter kolay uyum sağladı, koçları çok hırslı... Şayet mali sorun yaşamazlarsa her takım için tehlikeli bir rakip olabilirler.

Geçen hafta fikstüre baktığımda Darüşşafaka - F.bahçe Ülker maçına odaklandım. Belki temenniyle karışık düşüncelerle Darüşşafaka'nın mağlup edebileceğini tahayyül ettim. Zira Ekrem Memnun ve Darüşşafaka oyuncuları böyle maçları özel olarak yaşıyordu. Bunun yanısıra F.bahçe Ülker'in düşüşe geçmesi de önemli bir doneydi. Maça F.bahçe etkili başladı, Darüşşafaka olayın ciddiyetinde değildi. Fark açıldı ve Ekrem Memnun iki mola üst üste almak zorunda kaldı. Ne olduysa o andan sonra oldu. Darüşşafaka savunmada dirençli, hücumda seçici bir oyun oynamaya başladı. İlk periyotta farkı azaltıp, ikinci çeyrekte öne geçtiler ve bir süre önde götürdüler. İlk yarıyı bir sayı geride kapatıp, ikinci çeyreği neredeyse tamamen önde götürüp maçı kazandılar.

Darüşşfaka'nın maçı kazanmasındaki temel unsur kanımca yaptıkları yardımlaşmalı savunmaydı. Son dakikaları saymazsak çok az sayı yediler. Farkı 9 sayıya çıkarttıktan sonra biraz panik yapıp F.bahçe'ye kolay şut fırsatı vermemeye devam edebilselerdi daha rahat kazanırlardı.

Bireysel olarak kuşkusuz maça Soner Şentürk damga vurdu. Hammonds'un Efes'e gitmesinden sonra daha fazla sorumluluk alıp, ön plana çıkması gerekiyordu ve o da üzerine düşeni bu maçta yaptı. Belki seneye o da Efes'te oynar!..

Sefa ve Semih kardeşlerim!

Maçı izlemediğiniz ne kadar belli, gülmekten yerlere yattım şimdi, arkadaşlar salonda 50 kişi vardı, 5 tane fenerli gelmedi maça, başka tüyo vereyimmi?? :) :)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Sefa ve Semih kardeşlerim!

Maçı izlemediğiniz ne kadar belli, gülmekten yerlere yattım şimdi, arkadaşlar salonda 50 kişi vardı, 5 tane fenerli gelmedi maça, başka tüyo vereyimmi?? :) :)

Maçı izledim ama öle bi yazdın ki Eyüp Abi ben bile inandım valla. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...