Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11. Hafta
Galatasaray Cafe Crown - Oyak Renault
Darüşşafaka CT - TÜRK Telekom
Casa TED Ank. Klj. - Efes Pilsen
Antalya BŞB. - Aliağa Gençlik
Pınar Karşıyaka - Kepez Bld.
MA Selçuk Üni. - Beşiktaş CT
Erdemir - Mersin BŞB.
Banvit - Fenerbahçe Ülker

Önümüzdeki hafta çok güzel iki maç var bence;

Banvit-Fener
Antalya-Aliağa

İlk maçtan bahsetmeme gerek yok herhalde,ikinci yazdığım maçta da Aliağa çok formda,iyi de bir bütçeleri ve kadroları var. Antalya'da iyi kadroya sahip bir diğer takım ve Altan Hoca'nın ilk maçı diyebiliriz bu maç için;bakalım.

Bir de Selçuk-bjk maçının anonslarını dinleyiniz... ;)

Alperen Kaplan' Alıntı:
Önümüzdeki hafta çok güzel iki maç var bence;

Banvit-Fener
Antalya-Aliağa

İlk maçtan bahsetmeme gerek yok herhalde,ikinci yazdığım maçta da Aliağa çok formda,iyi de bir bütçeleri ve kadroları var. Antalya'da iyi kadroya sahip bir diğer takım ve Altan Hoca'nın ilk maçı diyebiliriz bu maç için;bakalım.

sen mi yapıyorsun anonsları?

gs-oyak maçıda zevkli olur;)

Bir yerde gördüm,alıntıdır. Herhalde Oyak-Selçuk muammasını çözer.
Bir de Yücel Hoca geçen hafta iki teknik faul almış,onun için yokmuş...

Bütçesi kısıtlı takımlar için yerli oyuncular çok önemli. Elinizde 1-2 tane kalburüstü yerli varsa aynı bütçeli rakiplerinizden bi adım öne çıkarsınız. İşte Evren aldı sazı eline, her penetresi ya faul ya sayı oldu, kritik top çalmaları, hele iki saunders ve sanırım ibekwe nin üzerinden bi hücum ribaundu var dı ki tam fotoluk, 4.çeyrekte aldı maçı götürdü. Reno 4 maçlık yenilgi sonrası ve ligin sonunu belki de kafa kafaya bitirebileceği rakibi karşısında maçın ciddiyetinin farkındaydı ve oğuz-tufan hiç süre alamadı, alex farkın açıldığı anlarda yine streetball oynadı, biraz disipline girse süper yıldız olacak, jo jo yine çaktırmadan 16 attı. Greg ruh gibiydi bi huzursuzluğu var çözemedim, Bursa ya alışamadı sanki. Yücel hoca nın cezalı olması ayrı bir handikaptı.

Mutlu akü de deplasman stresi vardı, Konya da izlediğimiz takımdan eser yoktu,Ufuk Kaçar sakatlanıp çıkmadı, beklide eski sakatlığı nüksetti bilemiyorum. İsmail çevik tüm attığı üçlüklerde bomboştu, belli ki savunma kurgusunda onun şutları için kumar oynanmıştı, herkes durunca sahneye İlker çıktı , röportajında yabancılar ön planda diyor ama, bir winner gibi takımını kurtarmaya çalıştı, çok ta iyi oynadı, ta ki basket faul beklediği turnike de(72-67) hücum faul çalınana kadar (bildiğimiz hücum faullerden değildi-her oyuncudan sıkça gördüğümüz ve es geçilen- sol kolunu fazla açtığı gerekçesiyle çalınan bir fauldü) 3haftadır reno aleyhine kritik kararlar veren hakemler, bu sefer en kritik pozisyonda hücum faul ardından teknik faul çalıp maçı kopardılar, canlı yayınlanmayan maçlarda bu kararlar çok rahat verilebiliyor. Federasyon masraftan kaçmasın Recep Ankaralı dan 7-8 tane kopyalayıp, her maça göndersin;). Renonun önünde devre sonuna kadar kolay bir fikstür var, bu sene play off bekliyoruz, hazır kepez le casa ted ortamı güzelleştirmişken:)

Alperen Kaplan' Alıntı:

Sağlam geliyoruz dostum sıkı durun :) Şaka bir yana gerçekten kaliteli maç olacaktır, mücadele dozajı üst düzey olur yine. Halo dayı Kepez'le ilk galibiyetini aldı da yine en altta kalmaktan kurtaramadı takımı. Karşıyaka adına kötü bir mağlubiyet oldu Ted maçı, zor günler bekliyor onlarıda yavaş yavaş..

Oyak'ım Röno'm un maçını ne yazıkki izleyemedim Keremcim, zira o anda Bursasporumu tribünden yeşil beyaz atkımla texas tarafında destekliyordum:)
bu seferlik Röno camiam beni affetsin, Haftaya inşallah İstanbul deplasmanı zaferinde görüşürüz : P : P

Alperen Kaplan kardeşim;alıntıların Salsabasket'ten olduğunu belirtirsen daha güzel olur diye düşünüyorum zira herkes emek veriyor bu işlere.

Halil Ağa , ''şapkadan tavşan çıkarmaya'' devam ediyor ;)
Maçlarda , antremanlarda oyunculara bazı sıfatlarla yüklensede Halil Ağa'nın Antrenörlüğü ve takımının maçı kazanması için uyguladığı metotları ''tartışılmaz'' ...
İşte maç sonu basın bülteni notları ;

Bu sezon lige başlarken herhangi bir takımda görev almadığı için çiftlikteki tavşanların şişmanladığını anımsatan tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi: ?Buraya tavşanlara antrenman yaptırmaya geldim. Erdemir galibiyetiyle de şapkadan ilk tavşanı çıkardık. Türkiye bizi takip etsin. Basketbol adına çok güzel, keyifli maçlarımızı olacak. Kazanacağız, kaybedeceğiz ama bu takım play-off?a gidebilmek için her şeyi yapacak. Bu maçta yüreği ile oynayan oyuncularımı kutluyorum.?

Kepez Belediyespor?un başarılı oyun kurucularından Arda Urcu da ?Türkiye?nin, Avrupa?nın en iyi antrenörlerinden biri olan Halil Üner?in, göreve getirilmesi camiayı, bizleri heyecanlandırdı. Maçtan önce hocamız, rakibimizi sahada korkutacak bir oyun oynamamızı istedi. Biz de bu isteği yerine getirdik. Kepez Belediyespor?un, ligde en iyi yere getirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Kepez?i çok güzel günler bekliyor.? dedi.
Kepez Belediyespor?un NBA kariyerli pivotu Robert Traylor da, Halil Üner?le, güvenlerinin ve inançların yerine geldiğine işaret ederek, ?Erdemir karşısında savunma olarak çok iyi bir maç çıkardık. Hücum da biraz sıkıntı yaşıyoruz. Bu sıkıntımızı da giderirsek Kepez Arena korkulan bir deplasman olacak? şeklinde konuştu. (Basın Bülteni)

dik_halil_uner.jpg

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Alperen Kaplan kardeşim;alıntıların Salsabasket'ten olduğunu belirtirsen daha güzel olur diye düşünüyorum zira herkes emek veriyor bu işlere.

Haklısınız,bir iki yerde zikretttim Salsa Basket'in ismini,çok fazla söyleyince tepki çekebilirim düşüncesiyle her zaman söylemiyorum;ama yine de haklısınız...

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":1snvww3k] Bir de Selçuk-bjk maçının anonslarını dinleyiniz... ;)

Sağlam geliyoruz dostum sıkı durun :) Şaka bir yana gerçekten kaliteli maç olacaktır, mücadele dozajı üst düzey olur yine. [/quote:1snvww3k]

Ya bu maç için takım içi özel bir durum var,izin meselesi,kazanamazsa gidemiyo Amerikalılar izne,onun için canlarını ortaya koyacaklardır;bakalım...

Kötü ve çağ dışı bir yöntem bana göre Selçuğun yaptı.Adamlar tüm maç çıkıp yapıyorlardır mücadelelerini.Ha yaptıkları mücadeleden şüphen varsa ve böyle bir yönteme başvuruyorsan inanmadığın oyuncularla neden devam ediyorsun?

Bu koç tercihi arda abi, 5 maç önce dediki önümüzdeki 5 maçta 3 galibiyet olmazsa izin yok,sonra da 4 maçta 2 galibiyet alındı,bu maç da sınır maçı...

Beko Basketbol Ligi'nin 10.haftasında Erdemir'i yenerek, ilk galibiyetini alan Kepez Belediyesi'nde, coach Halil Üner'in takımda bazı değişikliklere gidilmesini istediği öğrenildi.

Antalya ekibinde Sabit Hadzic'in yerine göreve gelen ve yeni takımındaki ilk maçını kazanmayı başaran Halil Üner'in, yabancı oyuncular Edin Bavcic ve Kammron Harry Taylor 'ın takımdan gönderilmesi için yönetime rapor verdiği öğrenildi. Üner'in ayrıca bu oyuncuların yerine yeni yabancı takviyelerinin de bir an önce yapılmasını istediği belirtiliyor.

Türkbasket

Ayrıca Hakan Demirel Erdemir ile anlaşmış umarım FB'den bir Kerem Tunçeri hamlesi gelmez.

Hakan Demirel benim çok beğendiğim oyunculardan birisidir.Fenerde kendi hatasıyla da harcandı.Ama geç değil toparlanabilir.Umarım iyi olur herşey onun için.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Beko Basketbol Ligi'nin 10.haftasında Erdemir'i yenerek, ilk galibiyetini alan Kepez Belediyesi'nde, coach Halil Üner'in takımda bazı değişikliklere gidilmesini istediği öğrenildi.

Antalya ekibinde Sabit Hadzic'in yerine göreve gelen ve yeni takımındaki ilk maçını kazanmayı başaran Halil Üner'in, yabancı oyuncular Edin Bavcic ve Kammron Harry Taylor 'ın takımdan gönderilmesi için yönetime rapor verdiği öğrenildi. Üner'in ayrıca bu oyuncuların yerine yeni yabancı takviyelerinin de bir an önce yapılmasını istediği belirtiliyor.

Türkbasket

Ayrıca Hakan Demirel Erdemir ile anlaşmış umarım FB'den bir Kerem Tunçeri hamlesi gelmez.

İnşallah gelir abi bence.

11. Hafta
Galatasaray Cafe Crown - Oyak Renault(70-30)
Darüşşafaka CT - TÜRK Telekom(51-49)
Casa TED Ank. Klj. - Efes Pilsen(30-70)
Antalya BŞB. - Aliağa Gençlik(45-55)
Pınar Karşıyaka - Kepez Bld.(60-40)
MA Selçuk Üni. - Beşiktaş CT(35-65)
Erdemir - Mersin BŞB.(42-58)
Banvit - Fenerbahçe Ülker(55-45)

Galatasaray Cafe Crown - Oyak Renault(80-20)
Darüşşafaka CT - TÜRK Telekom(30-70)
Casa TED Ank. Klj. - Efes Pilsen(20-90)
Antalya BŞB. - Aliağa Gençlik(51-49)
Pınar Karşıyaka - Kepez Bld.(60-40)
MA Selçuk Üni. - Beşiktaş CT(35-65)
Erdemir - Mersin BŞB.(55-45)
Banvit - Fenerbahçe Ülker(49-51)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...