Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutay Çamcı' Alıntı:
Ekleme 2 Beşiktaş muhtemelen son derece olaylı geçen maçı 78-74 kazandı

Bu arada izlemediğin maçtaki hakem kararları ile ilgili yorum yapmak hatta bu kararlar ile haftaya oynanacak maç ile ilgili ilişki kurmak nasıl olabiliyor anlamak mümkün değil .

Ekleme 3 tavşan bu kez şapkada kaldı. KSK - Kepez 85 -70
MAçı izlersin anlarım. İzlemiş birinden haber alırsın onu bile anlarım ama netten takip ettiğin bir maçta hakem kararları ile ilgili kesin ve keskin yorumlar yapmak pek mümkün olmasa gerek.

Dediklerin M.A Selçuk Üni. - Beşiktaş maçı için galiba ama burada hakem aleyhine bir yazı yok, silindi mi mesaj falan? Bu arada hakem kararlarına hiç değinmeden şunu söylemek istiyorum, tek yabancı ile ve o da dördüncü çeyreğin tamamını 4 faulle oynamasına rağmen çok önemli bir galibiyet Beşiktaş adına. Haluk'tan müthiç bir performans, yine yüzdeli dış atışlar galibiyeti getirdi. Haftaya güzel bir derbi olacaktır muhtemelen.

Kepez'in bu maçtan mağlup ayrılması pekte sürpriz olmadı, Karşıyaka kendi sahasında çok iyi bir takım. Kepez'de yinede bir toparlanma var ama Casa Ted halen çok yetersiz görünüyor lig için..

Halil hocanın tavşanları fena avlanmış bu sefer
Salsabaskette okuduğum kadarıyla Karşıyaka taraftarı tribünleri Çökertmeden çıktımda Halilim türküsüyle inletmişler

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":1rp7byp0]
Ekleme 2 Beşiktaş muhtemelen son derece olaylı geçen maçı 78-74 kazandı

Bu arada izlemediğin maçtaki hakem kararları ile ilgili yorum yapmak hatta bu kararlar ile haftaya oynanacak maç ile ilgili ilişki kurmak nasıl olabiliyor anlamak mümkün değil .

Ekleme 3 tavşan bu kez şapkada kaldı. KSK - Kepez 85 -70
MAçı izlersin anlarım. İzlemiş birinden haber alırsın onu bile anlarım ama netten takip ettiğin bir maçta hakem kararları ile ilgili kesin ve keskin yorumlar yapmak pek mümkün olmasa gerek.

Dediklerin M.A Selçuk Üni. - Beşiktaş maçı için galiba ama burada hakem aleyhine bir yazı yok, silindi mi mesaj falan? Bu arada hakem kararlarına hiç değinmeden şunu söylemek istiyorum, tek yabancı ile ve o da dördüncü çeyreğin tamamını 4 faulle oynamasına rağmen çok önemli bir galibiyet Beşiktaş adına. Haluk'tan müthiç bir performans, yine yüzdeli dış atışlar galibiyeti getirdi. Haftaya güzel bir derbi olacaktır muhtemelen.

Kepez'in bu maçtan mağlup ayrılması pekte sürpriz olmadı, Karşıyaka kendi sahasında çok iyi bir takım. Kepez'de yinede bir toparlanma var ama Casa Ted halen çok yetersiz görünüyor lig için..[/quote:1rp7byp0]

Yanlış anladınız daha doğrusu belki de ben yanlış anlamaya müsait yazmışım.Kusura bakmayın .

Sözüm bu forumdan dışarı burada olan biten birşeylerden bahsetmedim yani

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":3blet0p8]Sanırım oynayamayacaklar en azından bizim maçta ayrıca bir ceza almasalar bile ayrıca Hakan Demir'de takımın başında olamayacak . Şöyle bir madde varmış çünkü

TBF disiplin yönetmeliği madde 39.2

Resmi bir müsabaka esnasında hakem tarafından oyundan çıkarılan sporcular ile, antrenör ve/veya yedek sırasında oturan diğer sporcu ve görevlilere çalınan teknik faul sebebi ile veya doğrudan ihraç edilen antrenörler bir dahaki müsabakaya katılamazlar.

Başlık dışında bir konu olacak bu yüzden kusura bakmayın ama, diskalifiye konusunda bir açıklama yapmakta fayda var. Çoğu haber ajansında diskalifiye edilen isimler; Mire Chatman, Dennis Mims, İlker Türel ve Gökhan Güney olarak geçiyor. Hakan Demir'in diskalifiyesi hakkında hiçbir açıklama yok. Gökhan Güney'in diskalifiyesini Hakan Demir olarak yazmış olabilirler canlı anlatım sırasında..[/quote:3blet0p8]

Benin anladığım Chatman.Mims.İlker,G. Güney ve Hakan Demir hepsi atılmış

Hem Beşiktaş haber sitelerinde hem de basketbol forumunda birinci ağızdan Hakan Demir?in de atıldığı yazılıyor. Tabi herkes aynı yanlış anlamayı sürdürüyorsa bilemiyorum.

Bugün oynan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, Beşiktaş Ct maçında Chatman, Mims ve Antrenör Hakan Demir diskalifiye edildi. Mutlu akü oyuncusu İlker ile Chatman`ın itişmeleri esnasında bench`de oturan Mims`inde olaya müdahalesinden sonra ortalık karıştı, yumruklar konuştu. Bunun üzerinemaçın hakemi Chatman, Mims ve İlker`i oyundan ihraç etti. Bu arada Mutlu Akü oyuncusu Murat yolcu`nun Antrenör Hakan Demir`e küfür etmesi üzerine, Hakan Demir`in verdiği tepkiyi gören hakem, Hakan Demir`ide diskalifiye etti.

Diskalifiye edilen her iki oyuncumuz ve Antrenör Hakan Demir, önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray CC maçında kurallar gereği görev alamayacaklar.

HABER1903

Burada neden atıldığı dahi yazılı sanırım doğrudur.

Burdada çelişkili ifadeler var, Murat Yolcu küfür ediyor ama atılmıyor Hakan Demir atılıyor. Madem küfür öyle bariz duyulmuş o zaman niye bu oyuncuda atılmamış acaba. Ve Selçuk Üni. yardımcı antrenörü Gökhan Güney'in ismi geçmemiş burada. Bu arada tbf.org ve tbl.org olarak iki tane web sitesi olan basketbol federasyonumuzun bu konuya hiç değinmemeside ilginç.. En iyisi resmi açıklamaları beklemek, yoksa herkes kendince haklı olacaktır tabi :)

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Burdada çelişkili ifadeler var, Murat Yolcu küfür ediyor ama atılmıyor Hakan Demir atılıyor. Madem küfür öyle bariz duyulmuş o zaman niye bu oyuncuda atılmamış acaba. Ve Selçuk Üni. yardımcı antrenörü Gökhan Güney'in ismi geçmemiş burada. Bu arada tbf.org ve tbl.org olarak iki tane web sitesi olan basketbol federasyonumuzun bu konuya hiç değinmemeside ilginç.. En iyisi resmi açıklamaları beklemek, yoksa herkes kendince haklı olacaktır tabi :)

Hakemler duymamış küfürü demek ki ve yazıldığı gibi sonuçta bu site bir Beşiktaş sitesi ve haber kaynağıda Beşiktaş tarafı olmalı.Beşiktaş tarafı da bir açıklama getirmiştir .Hakan Demir'in tutumuna Ayrıca dediğim gibi bu bir örnekti sadece başka yerlerde de birinci ağızdan alılmış bilgiler var.

Chatman,Mims,İlker,Hakan Demir ve Gökhan Güney diskalifiye edilmiş

ama şöyle bir nüans var Hakan Demir dışındakiler 3. periyodun sonlarına doğru birlikte diskalfiye edildi aynı olayda yani Hakan demir 4. periyodun başında münferit olarak diskalifiye edildi.

Evet diskalifiyeler doğrulandı ve Chatman, Mims, Hakan Demir Galatasaray derbisinde yok. İbre Galatasaray lehine döndü artık oldukça. Hakan Demir çok hırslı bir antrenör ama kendini bu tür konularda pek dizginleyemiyor ne yazıkki. Benzer bir olay sezon başındaki Banvit-Tübad Turnuvası'nda Antalya Büyükşehir Belediye maçında da yaşanmıştı yine bir Galatasaray derbisi öncesi.

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Evet diskalifiyeler doğrulandı ve Chatman, Mims, Hakan Demir Galatasaray derbisinde yok. İbre Galatasaray lehine döndü artık oldukça. Hakan Demir çok hırslı bir antrenör ama kendini bu tür konularda pek dizginleyemiyor ne yazıkki. Benzer bir olay sezon başındaki Banvit-Tübad Turnuvası'nda Antalya Büyükşehir Belediye maçında da yaşanmıştı yine bir Galatasaray derbisi öncesi.

Sakalım yok tabi benim :)

Bu arada Chatman ve Mims'in cezası daha da uzun olabilir.Bizim maçta yoklar o kesin de.Sadece hakaret veya sportmenliğe aykırı hareket için bile 15 günden 1 yıla kadar ceza verilebiliyor. Müessir fiil varsa zaten alt sınır 3 ay.

Kalan sağlar bizimdir artık :) Mims neysede Chatman'ın yokluğu çok önemli, Mehmet Yağmur tek olarak çok zorlanır bu derbide. Ayrıca genç oyuncular Arın ve Azmi pek yeterli değil. Khimki maçında da Muratcan'ı oyun kurucu olarak oynatmıştı bir süre Hakan Demir, Galatasaray maçındada öyle olacaktır muhtemelen.

Bu arada şampiyonluk adaylarından Türk Telekom'un Daçka karşısında bu kadar zorlanmasıda ilginç. Emre Bayav'da kadro dışıymış Daçka'da, yani pivotsuz oynadı Daçka ama yinede başabaş giden bir maç olmuş. Türk Telekom adına işler pek iyi gitmiyor, pivotsuz bir rakibe karşı bile böyle zor kazanmaları durumu kısaca özetliyor. Asım'da forma giymedi Telekom'da, sakatlığı var onunda galiba. Bu arada Barış Ermiş'e bu maçta biraz daha fazla süre verebilirdi Ercüment hoca, bu oyuncuyu kenarda çok tutuyor..

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
ya ferhat abi sen bilirsin biz haftaya arkadaşımla akatlara gelmek istiyoruzda bir kenarda oturup maçı izlesek karışan olur mu?:)

Gerçi Ferhat bey 'e sormuşsun ama eğer kimse hangi takımı tuttuğunu bilmezse birşey olmaz.

Ben geçen sezon ki maçı izledim hiç sorun olmadı.

Bu sezon ki Khimki maçınıda izledim .

Birde Akatlar nispeten merkezi olduğu için Beşiktaş maçlarında aileler daha çok oluyor. Ortam hoşuma gitti benim ama biletler 10 ytl'den başlıyor oda pota arkası .

Biz Bjk'yi diskalifiye oyuncuları olmadanda yenecek güce sahiptik, şayet galip gelirsek(bana göre büyük ihtimal geleceğiz) bu durum galibiyetimizi gölgeleyecek!

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Okan Alaşalvaroğlu":3e1tq01m]ya ferhat abi sen bilirsin biz haftaya arkadaşımla akatlara gelmek istiyoruzda bir kenarda oturup maçı izlesek karışan olur mu?:)

Gerçi Ferhat bey 'e sormuşsun ama eğer kimse hangi takımı tuttuğunu bilmezse birşey olmaz.

Ben geçen sezon ki maçı izledim hiç sorun olmadı.

Bu sezon ki Khimki maçınıda izledim .

Birde Akatlar nispeten merkezi olduğu için Beşiktaş maçlarında aileler daha çok oluyor. Ortam hoşuma gitti benim ama biletler 10 ytl'den başlıyor oda pota arkası .[/quote:3e1tq01m]

Teşekkür ederim:)

Galatasaray bench arkasına oturabilirsiniz ama diğer taraflar pek güvenli olmaz bence :) Ama kendi halimizde takılırız diyorsanızda herhangi bir yer olabilir. Zaten bu sene pek dolmuyor salon, ortalama 300-500 kişi ancak geliyor seyirci olarak. Sorun olacağını sanmıyorum yani.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Biz Bjk'yi diskalifiye oyuncuları olmadanda yenecek güce sahiptik, şayet galip gelirsek(bana göre büyük ihtimal geleceğiz) bu durum galibiyetimizi gölgeleyecek!

Bence maç ortada olurdu o zaman hatta Akatlarda bu sezon hiç sağlayamadıkları ortamı sağlayabilirlerse tam kadro Beşiktaş % 51 favorim olurdu benim .

Bir Avuç seyirci ile Khimki'ye kök söktürdüler Akatlarda .Benetton maçı son çeyrekte döndü yanılmıyorsam.. Khimki'nin gücü ortada Benetton da bu sezon gayet iyi . İkisi de bizden iyi takımlar yani.

Hem zaten bizim de Tufanı hatta Ziziç'i saymasak bile en az 1 eksiğimiz olacak bu maçta (Milo ) . Sonuçta bu tip şeyler sporun içinde varç

Ekleme : Bu arada Okan maça gitmeyi düşünüyorsanız bence bileti salondaki gişeden değil daha önceden alın gerçi numaraların pek önemi olmuyor ama gişeden kötü yerleri veriyorlar :)

Kendinize hakim olabilecekseniz istediğiniz yerden izlersiniz Ferhat beyin de dediği gibi ben Protokol karşısı alt tribünü tavsiye ederim.

Akatlarda beşiktaşa yenildiğimizi pek hatırlamıyorum ben...:)
bu arada mersin 81- 80 erdemir maç sonucu...
erdemir kümeye doğru emin adımlarla ilerliyor...

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
bakalım inşallah cumartesi olmaz da maç gideriz:)

Bayrampaşadan Akatlara nasıl gidilir?

Orası beni aşar. Geçen salondan dönerken kayboldum zaten.

Beşiktaşa gidip otobüs durağında duran otobüslere akatlardan geçer mi deme yöntemini seçtim giderken sorun olmadı da. Dönerken bir ara kayboldum :)

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Okan Alaşalvaroğlu":2bwves7g]bakalım inşallah cumartesi olmaz da maç gideriz:)

Bayrampaşadan Akatlara nasıl gidilir?

Orası beni aşar. Geçen salondan dönerken kayboldum zaten.

Beşiktaşa gidip otobüs durağında duran otobüslere akatlardan geçer mi deme yöntemini seçtim giderken sorun olmadı da. Dönerken bir ara kayboldum :)[/quote:2bwves7g]
anladım :p :)

Bu arada Selçuk - Beşiktaş maçında oyunclar arasındaki olaylar yumruklaşmaya kadar varmış (Haber 1903'e göre ) . Bu durum hakem ve gözlemci raporlarında yer alırsa müessir fiil kapsamında ceza gelecektir.
Bu kapsamdaki ceza için de alt sınır 3 ay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...