İnşallah!
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:Beşiktaş, Akatlar'da konuk ettiği Karşıyaka'yı ikinci yarıdaki oyunuyla 87-73 mağlup etmeyi başardı. Maçın ilk yarısı 32-32 bitmişti ama üçüncü çeyrek 69-49 biterken, maç sonucuda 87-73'tü.
Beşiktaş adına geldiğinden beri beklentilerden uzak kalan Jimmy Baxter bu maçta büyük patlama yaparak 29 sayı ile maçı tamamladı. Mire Chatman 25 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile yine maça damgasını vurdu. Cevher Özer'de 18 sayı, 10 ribaund ile maçı tamamladı. Karşıyaka'da ise Gerald Brown 32 sayı 6 ribaund, Leon Williams 9 sayı 19 ribaund, Hakan Köseoğlu ise 12 sayı, 10 asist ile maçı tamamladı..
Bu arada Beşiktaş'ın bir süre önce İstanbul'a getirdiği ABD'li pivot Justin Williams'ın antrenmanlarda beklentileri karşılamadığı yönünde haberler var. Bu oyuncunun transferinden vazgeçilecek büyük ihtimalle. Nedim Yücel ve Adeleke ile temas halinde olunduğu yönünde haberler aldım ayrıca..
Burak Barut' Alıntı:Bjk'nin gidişi ilginç.15 dakika da 15 sayı atan bir takım son 5 dakikaya 17 sayı sığdırmış : )
Sene boyunca istikrarsız gidecekler.Bakalım nerede bitirecekler ?
Oyuncular da istikrarsızlık abidesi zaten.
Muratcan-Haluk-Adem gibi oyuncuların 3 maç üstüste iyi oynamışlığı yoktur sanırım.
Arda Öztürk' Alıntı:Kandemir nerede Nedim orada.