Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müthiş bir transfer yapmışlar.Başarılı olacaktır bence.Keşke Kepez ile ilk maçı dışarda oynamış olsaydık.İçerdeki maçta Fitch ile güzel bir kucaklaşma olurdu.

Fitch gibi adamları alt takımlarda izlemek çok zevkli oluyor . Geçen yıl Hosley yapıyordu bunu , bu yıl da umarız Fitch böyle olur . Ligimize geri döndüğü için çok memnunuz .

Beşiktaş, ligin dibine demir atan Casa Ted'i Ankara'da 72-76 mağlup etmeyi başardı. Maçın son 4 saniyesinde Strickland turnikeyi atabilse maç uzatmaya gidecekti fakat taktik faulleri iyi değerlendiren Beşiktaş 4 sayılık farkla maçı kazandı. Casa Ted beklenenden iyi oynadı bu maçta. Beşiktaş'ta son günlerin formda ismi Jimmy Baxter 18 sayı ile öne çıkan isimdi. Cevher 15 sayı 10 ribaund, Chatman 9 sayı 8 ribaund 6 asist ile oynadı. Yeni transfer Wesson ise henüz pek hazır görünmedi ve 4 sayıda kaldı. Casa Ted'de ise Prowell 24 sayı 9 ribaund, Erek Hansen 17 sayı 7 ribaund ile oynadılar. Marshall Strickland ise; 8 sayı (2s: 2/11, 3s: 1/6, 4 rb, 5 ast, 2 tç, 6 tk) ile maçı tamamladı..

Oh Oh Oh Strickland döktürmüş : )
Bjk beni şaşırtıyor, Casa maçı değil ancak hiç beklemediğim galibiyetler aldılar hem ligde hemde Uleb'de.

Efes-Mersin maçına kaldık bugün Sarp ve Kenan ile. Efes baya yıpranmış gözüktü benim gözüme. Elenmek baya sarsmış onları. Mersinde dişli raki olunca maçtan hiç kopmadılar. Ama özellikle cenk'in kazanma azmi ile ve tabi ki Efesin yıllardır gelen kazanma alışkanlığı ile bu keskin virajıda dönmüş oldular.

Daçka Konya'dan 2 puanı kaptı,dönüyor.Sene başında belki kimse düşünmüyordu onları orta sıralar için ama 7 galibiyetleri var şimdiden.

TED için önemliydi bugün maç,bizim maç ile çakışınca saatler gidemedim biliyordum Beşiktaş Cola Turka'yı zorlayacaklarını.Maç kazanamama psikolojisi acayiptir,onun azizliğine uğradılar ve yine kazanamadılar.Yavaş yavaş gidiyorlar..

Oyak Renault galibiyeti de sürprizdi benim adıma,tebrikler Yücel Platin'e.Zorlu bir dönemece giriyorlar,Efes,Fenerbahce Ülker,Mersin maçları falan var oralardan sürpriz bir galibiyet çıkartabilirlerse çok çok iyi olur onlar adına.

Efes sahada resmen gezindi,Mersin biraz akıllı olabilse alabilirdi buradan bir galibiyet.Ama maç son toplara kaldıysa ve rakibiniz Efes ise işiniz zor,buraları defalarca oynamış ve maç kazanma olgusu olan bir takım Efes.

Yeni yabancıları ve oyun kurucularının olmaması da büyük etken bence. Yoksa bu durumdaki Efes'i rahat tokatlarlardı.

Ffriend gidince pota altını istediği şekilde kullandı,domine etti Kaya Peker Kerem'in de dediği gibi eğer yeni oyuncuları gelmiş olsaydı daha değişik olabilirdi gidişat.

Maçın başında vurup geçmeleri lazımdı bu ruh halindeki Efes'e,son periyota son 2 dakikaya maçı bırakırsan ne olursa olsun Efes avantajlı duruma geçiyor kadro yapısı,tecrübesiyle.Maçın garip bir havası vardı,Efes tarafında herkes ölü gibiydi tv'den bile çok sinir bozucu geldi.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Ffriend gidince pota altını istediği şekilde kullandı,domine etti Kaya Peker Kerem'in de dediği gibi eğer yeni oyuncuları gelmiş olsaydı daha değişik olabilirdi gidişat.

Maçın başında vurup geçmeleri lazımdı bu ruh halindeki Efes'e,son periyota son 2 dakikaya maçı bırakırsan ne olursa olsun Efes avantajlı duruma geçiyor kadro yapısı,tecrübesiyle.Maçın garip bir havası vardı,Efes tarafında herkes ölü gibiydi tv'den bile çok sinir bozucu geldi.

Salonda olduğumuzdan o havayı çok daha rahat gördük. Ergin Ataman maçın başında ayağa bile kalkmadı, her zaman yaptığının tersine. Sonlarda da üç serbest atış kaçırmalarına, bir de hücum ribaundı vermelerine rağmen kazandılar. Bir an önce hava yakalamaları lazım; ama nasıl olacak bilmiyorum.

Fatih solak'ı potaya soktu Erdemir'in yeni transferi. Oy oy posterlikti baya baya.

erdemirin zenci 8 nolu oyuncusu gerçekten çok iyi Gökçe abini dediği gibi Fatihi potaya soktu maçı da 25 sayıyla tamamladı galiba iyi bir oyuncu

Gökce Başaran' Alıntı:
Fatih solak'ı potaya soktu Erdemir'in yeni transferi. Oy oy posterlikti baya baya.

Barbour epeyce hareketli,kıpır kıpır bir oyuncu.Hücumda her türlü eşleşme zorluğu yaşatabilecek bir oyuncu.

Bugün Aliağa rezaletti orası ayrı da Fatih'i potaya soktuğu pozisyon gerçekten çok güzeldi.3 hücumu üstüste smaçla bitirdi zaten,bunu da Fatih'le Davis oturup düşünsünler.

Bu arada son 30 saniyedeki faul atışları olmasa son çeyrek 18-0 biticekti.

Banvit'in 3 sene önce yaptıklarını hatırlamayan var mı? Play-out dönemimizdeki zamanlarda... Sanırım varmış ben küçük hatırlatmalar yapayım...
Gs taraftarına bilet 150 veya 125 tl, içeride fener formalı bir sürü insan, maç bitince aziz başkandan aldıkları paranın hakkını vermenin mutluluğu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...