Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex Gordon basketbol oyuncusu ise ... Ben başka birşey demiyorum . Resmen sabote etti takımı son periyotta . Attığı sayılar bence sizi yanıltmasın .. Belki maçı sayılarıyla bu noktaya getirenlerden biriydi ama maçı verende kendisiydi.

Mersin de Aliağa'yı yenerken geçen hafta F.Ülker'e 47 sayı atan Lofton 25 sayı ile galibiyeti getiren oyuncu olmuş. Lofton maç 75-75 berabere iken 3 saniye kala attığı üçlükle maçı Mersin'e getirmiş...

Banvit yine 100 yemiş :) Bu Selçuk ERNAK daha ne kadar kalacak? Tamam kendi bünyelerinin adamı ama bu kadar da pes! Savunma yaptıramayan oynatamayan bir koç?

Az önce banttan izledim de,son 10 dakika 13 sayının üstüne yatmak gibi bir anlayış yok basketbolda.İlk 3 çeyrek yarattıkları her şeyi son 10 dk yok ettiler.Ayıp etti Utku abinin takım... :)

Oyak kendi evinde de kılpayı kaybetmişti sezonun ilk maçında.
Bugün de böyle kaybetmeleri onları üzdüğü kadar beni de üzdü.
Geçen yıl sürpriz yapmayı seven bir takımdı Oyak. Büyüklere iyi çelmeler takmışlardı. :)

Mersin maçında epeyce olay çıkmış son şutta Reese topu orta sahadan sokunca.Öncesinde faul var diyerek hakemler 2 atış vermişler sadece..Serbest atışların ikincisini bilerek kaçırdı Reese tabii,F.Solak aldı hücum ribaundunu ama sayıyı yapamadı.

Giden birileri varsa daha detaylı öğrenebiliriz tabii.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Mersin maçında epeyce olay çıkmış son şutta Reese topu orta sahadan sokunca.Öncesinde faul var diyerek hakemler 2 atış vermişler sadece..Serbest atışların ikincisini bilerek kaçırdı Reese tabii,F.Solak aldı hücum ribaundunu ama sayıyı yapamadı.

Giden birileri varsa daha detaylı öğrenebiliriz tabii.
Reese 2 maç ceza aldı.

Canlı yayın olmadığı için çözemedik ne olduğunu ama birşeyler varmış yani işte,cezayı da vermişler.

Kupada Erdemir'i elerlerse şayet lige bir etkisi olmaz ama ilk maçta elenirlerse Bora Sancar'lı bir maç onları bekliyor demektir.=)

Gece Haber1903'te gördüm de, Beşiktaş Cola Turka'nın Efes Pilsen'e yenildiği ve elendiği maçın sonrasında soyunma odasında sağlam bir kavga çıkmış. Hakan Demir, Adem Ören'e bağırmış ve oyuncusunu soyunma odasından kovmuş. Bunun üzerine kaptan Haluk Yıldırım hocasına çıkışmış ve 'Yeter artık, buradan birinin çıkması gerekiyorsa ben çıkarım' demiş. Hakan Demir de sinirli bir şekilde soyunma odasını terkedip gitmiş. Zaten maçtan sonra da basın toplantısını menajer Burak Bıyıktay düzenlemiş. İzmir'deyiz ama bu tip detayları yakalayamıyoruz tabii. Hayır benim anlamadığım takım bunca para sorununa rağmen ligde toparlayıp gayet iyi bir yere gelmişken, Efes'e normal bir şekilde yenilip elendi diye ne bu şiddet bu celal. Hakan Demir bağırığ çağıracağına alnından öpüversin bu çocukları. Hele ki bir de yerli oyunculara bağırıyor, en kötü zamanda bu adamlar çıkarmadı mı seni bataktan? İlginç oğlu ilginç valla.

Salsa dan alıntı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...