Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alperen Kaplan' Alıntı:
Gece Haber1903'te gördüm de, Beşiktaş Cola Turka'nın Efes Pilsen'e yenildiği ve elendiği maçın sonrasında soyunma odasında sağlam bir kavga çıkmış. Hakan Demir, Adem Ören'e bağırmış ve oyuncusunu soyunma odasından kovmuş. Bunun üzerine kaptan Haluk Yıldırım hocasına çıkışmış ve 'Yeter artık, buradan birinin çıkması gerekiyorsa ben çıkarım' demiş. Hakan Demir de sinirli bir şekilde soyunma odasını terkedip gitmiş. Zaten maçtan sonra da basın toplantısını menajer Burak Bıyıktay düzenlemiş. İzmir'deyiz ama bu tip detayları yakalayamıyoruz tabii. Hayır benim anlamadığım takım bunca para sorununa rağmen ligde toparlayıp gayet iyi bir yere gelmişken, Efes'e normal bir şekilde yenilip elendi diye ne bu şiddet bu celal. Hakan Demir bağırığ çağıracağına alnından öpüversin bu çocukları. Hele ki bir de yerli oyunculara bağırıyor, en kötü zamanda bu adamlar çıkarmadı mı seni bataktan? İlginç oğlu ilginç valla.

Salsa dan alıntı...

Komik işler yine Haber1903 kaynaklı. Tek bir muhabiri bile olmayan bu site nasıl oluyor da soyunma odasında olanları biliyor anlamıyorum. Madem o kadar kulübün içindeler, neden bayan takımında kadro dışı bırakılan oyuncuların o maçta hangi sebepten oynamadığını bilmiyorlar? Tamamen art niyetli haberler bunlar. Mağlubiyet sonrası tartışma olabilir her takımda, bu gayet normal ama Beşiktaş bu şartlardayken bir Efes Pilsen maçından sonra olmaz. Çünkü bu takım küme düşme hattındaki Erdemir'e, Kepez'e bile yenildi, Casa'yı ise son saniyelerde yendi. O maçlarda hiçbir sorun yoktu da ligi domine eden Efes'e yenilmek mi zoruna gitti takımın :) Sadece gülüyorum..

Hoca istifa etmiş :)
Adem'e oyun girdiği andan itibaren sadece üçlük attığı için bağırdıysa haklıdır.Herkes takım içindeki görevini bilecek.Pivot pivotluğunu, guard guardlığını, hoca hocalığını bilecek.

Sadece Adem-Hakan Demir gerginliği sorun olamaz asla. Takım, kupa öncesi hafta boyunca sadece 1 antrenmana çıkmış. Oyuncular protesto ediyor yöneticiler piyasada yok, Hakan Demir daha ne yapsın. Asıl mesele şube yöneticileri ile Hakan Demir arasındaydı, Adem ise bahane oldu bunlara. İstifa ile en doğrusunu yaptı, mevcut yönetimle devam etmek saçmalık olurdu onun adınada..

Timur Saglam' Alıntı:
2 sezon once oldugu gibi Beşiktaş yine kendini yok etmez inşallah.

Artık yok edecek birşey yok. Hedef lig beşinciliği, eğer olursa da play-off'ta Türk Telekom veya Fenerbahçe Ülker gelir Beşiktaş ilk turda elenir lig biter. Senaryo bu kadar basit, bu yönetimle ve işi bilmeyen şube yöneticileri ile fazlasını beklemek hayal olur zaten :)

Ligde en sevmediğim üç antrenörden birisi insan olarak Hakan Demir,Ferhat Abi umarım kızmazsın... :)
Bir diğeri Mete Babaoğlu,diğeri sır... :)

Bu arada soyunma odasındaki kavga doğruymuş,bilgisini aldım....

Kerem SEÇER' Alıntı:
Hakan Hoca çok iyi toparladı takımı. Daha ne yapacaktı ki? Valla yazık oldu.

Büyük basketbol dehası Burak Bıyıktay varken Hakan Demir'in lafımı olur hiç :) Onun önünü açmak için ellerinden geleni yaptılar, yakında Chatman'da yuvadan uçar ve iyice dibe vurur takım, çok yakındır..

Alperen kavga değilde tartışma var, takımın pivotu Adem Ören 0/3 üç sayı yüzdesi ile oynuyorsa ve ona çizilen hiçbir set yokken saçma şutlarına devam ediyorsa hocanın kızmaması yanlış olurdu zaten. Dediğim gibi Burak Bıyıktay'ın önünü açmak için bahane bunlar, Türkiye Kupası çeyrek finaline çıkıyorsun ve 1 haftada sadece 1 antrenman yapıyor takım :) Futbol takımı 1 hafta antrenmana çıkmasa kıyamet kopar ama basketbol olunca kimsenin haberi bile olmuyor olaydan. Rezalet tam anlamıyla, Ülker'in oyuncağı olan bu kişileri kulüpten temizlemeden başarı gelmez asla..

Ferhat Abi sen daha iyi bilirsin ama bizim oyunculardan duyduğum Haluk çıkmış sertçe soyunma odasından ve orada olay bitmiş...

Bunun yanında Kenedy Winston Real Madrid'e gitmiş...

Haluk değil Hakan hoca çıkmış soyunma odasından. Çünkü oyuncuların hepsi cephe almışlar ona, Haluk'ta Adem'i savununca Hakan hoca terketmiş odayı :) Hakan hocayı takmıyor ne oyuncular ne de yöneticiler. Şeref Yalçın ve Burak Bıyıktay'ın aile şirketi olmuş. Tam da Fenerbahçe maçına denk geldi bu olaylar, tesadüf herhalde..

Telekomda kwinston gönderildi...
Dudley in türk statüsüne geçmesinden dolayı 2 tane yabancı alınacak, birisinin yugoslav ekolunden 3 veya 4 numara olacağı söyleniyor.. para var , huzur var :p
Eğer yerinde transferler olursa çok faydalı olur , zira playofflara 2 ay var ve takım oturmuş biçimde playofflara girilir.

Yavuz size Yugoslav ekolünden gelip mükemmel bir kariyere sahip olan Milan Gurovic´i versek... : )

Kenedy Winston´un gidişine sanırım en çok sen üzülmüşündür. : ) Nasıl ki bizde hala Gurovic´in başarılı olacağına inananlar var, sen de Winston´dan umutluydun uzun süre.

Haklısın, Telekom´da para var, huzur var ama başarı yok. : )

Yavuz Ozdemir' Alıntı:
Telekomda kwinston gönderildi...
Dudley in türk statüsüne geçmesinden dolayı 2 tane yabancı alınacak, birisinin yugoslav ekolunden 3 veya 4 numara olacağı söyleniyor.. para var , huzur var :p
Eğer yerinde transferler olursa çok faydalı olur , zira playofflara 2 ay var ve takım oturmuş biçimde playofflara girilir.

Dudley T.C. vatandaşı olmuş olabilir ama hala Türk statüsünde oynamıyor Dudley dahil dört yabacı yer almıyor hiç oyundaki beşin içinde.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Ligde en sevmediğim üç antrenörden birisi insan olarak Hakan Demir,Ferhat Abi umarım kızmazsın... :)
Bir diğeri Mete Babaoğlu,diğeri sır... :)

Bu arada soyunma odasındaki kavga doğruymuş,bilgisini aldım....
Alperen senin sır diye tanımladığın kişinin kim olduğunu bilmem ama
Basketbol Dünyasında sevilmeyen coach dendiği zaman akla Halil Üner gelir
Ben kendisini severmiyim.Çok fazla değil ama eğlenceli bulurum maç içindeki hal ve hareketlerini gaz yorumlarını.Basketbol panorama da Nejat Saymana takılmalarını,Ligden düşmeye oynayan takıma gelince hedefi play off Koymasını...

Peki kötü coachmudur? Halil Üner
Bence değildir
Çoğu takıma ters gelebilecek bir coachtur ve küçük takımlarda başarılı olma ihtimali Büyük takımlarda başarılı olma ihtimaline nazaran bir hayli yüksektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...