alperen ademe bağırması haklı adem çok saçmalıyor .......
Alperen Kaplan' Alıntı:Gece Haber1903'te gördüm de, Beşiktaş Cola Turka'nın Efes Pilsen'e yenildiği ve elendiği maçın sonrasında soyunma odasında sağlam bir kavga çıkmış. Hakan Demir, Adem Ören'e bağırmış ve oyuncusunu soyunma odasından kovmuş. Bunun üzerine kaptan Haluk Yıldırım hocasına çıkışmış ve 'Yeter artık, buradan birinin çıkması gerekiyorsa ben çıkarım' demiş. Hakan Demir de sinirli bir şekilde soyunma odasını terkedip gitmiş. Zaten maçtan sonra da basın toplantısını menajer Burak Bıyıktay düzenlemiş. İzmir'deyiz ama bu tip detayları yakalayamıyoruz tabii. Hayır benim anlamadığım takım bunca para sorununa rağmen ligde toparlayıp gayet iyi bir yere gelmişken, Efes'e normal bir şekilde yenilip elendi diye ne bu şiddet bu celal. Hakan Demir bağırığ çağıracağına alnından öpüversin bu çocukları. Hele ki bir de yerli oyunculara bağırıyor, en kötü zamanda bu adamlar çıkarmadı mı seni bataktan? İlginç oğlu ilginç valla.
Salsa dan alıntı...
Timur Saglam' Alıntı:2 sezon once oldugu gibi Beşiktaş yine kendini yok etmez inşallah.
Kerem SEÇER' Alıntı:Hakan Hoca çok iyi toparladı takımı. Daha ne yapacaktı ki? Valla yazık oldu.
Kerem SEÇER' Alıntı:Hakan Hoca çok iyi toparladı takımı. Daha ne yapacaktı ki? Valla yazık oldu.
Yavuz Ozdemir' Alıntı:Telekomda kwinston gönderildi...
Dudley in türk statüsüne geçmesinden dolayı 2 tane yabancı alınacak, birisinin yugoslav ekolunden 3 veya 4 numara olacağı söyleniyor.. para var , huzur var
Eğer yerinde transferler olursa çok faydalı olur , zira playofflara 2 ay var ve takım oturmuş biçimde playofflara girilir.
Alperen senin sır diye tanımladığın kişinin kim olduğunu bilmem amaAlperen Kaplan' Alıntı:Ligde en sevmediğim üç antrenörden birisi insan olarak Hakan Demir,Ferhat Abi umarım kızmazsın...
Bir diğeri Mete Babaoğlu,diğeri sır...
Bu arada soyunma odasındaki kavga doğruymuş,bilgisini aldım....