Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Casa Ted maçı alır demiştim ama resmen hediye ettiler Antalya'ya bu kritik maçı. Son 30 saniyede 1 sayı farkla öndeyken 4 serbest atıştan sadece birini sayıya çevirmek ve 2 saniye kala üçlük yiyip zoru başararak sahadan mağlup ayrılmak takdir edilecek bir başarı Casa Ted adına :) Lige havlu atılmış çoktan, son şanslarınıda böylesine kolay harcadılar artık..

Mehmet Can ILIMAN' Alıntı:
[quote="Ali Erdem Güntepe":2rbkug24]Bajramovic 9 sayı 5 ribaund ilk maç için fena sayılmaz.
Bajramovic Türkiye'ye mi geldi?[/quote:2rbkug24]

Biraz gündemden uzak kalmışsın sevgili Mehmet. Türk Telekom'a geldi Bajramovic. Kennedy Winston ile yollarını ayırdı Telekom ve yerine Bajramovic'i aldılar. İlk maçına da çıktı, gayet olumlu işler yaptı çok fazla süre almasa da..

Ferhat abi ben pek de olumlu işler yaptığını görmedim.Maçın önemli dakikalarında yanlış hatırlamıyorsam 3/0 üçlük 2/0 da ikilik attı . Biraz fazla salladı gibi.Savunmada da pek bir katkısını göremedik Bayramın.

İlk maçı olmasına rağmen yinede istekliydi Bajramovic, çok az top kaybetti iyi yönünü ele alırsak. Tek olumsuz yanı çok düşük yüzdeyle dış atış kullanmasıydı. Ama bakarsak Wright ve Serkan dışında etkili olan pek kimse de yoktu Telekom'da. Şimdi Hosley'de ilk maçına çıktı Bajramovic'te ama istatistikleri ortada diye düşünebiliriz. Fakat unutmamak lazım ki Galatasaray, Türk Telekom'a göre çok daha "takım". Asım ve Lang tam bir hayal kırıklığı bu sene, Bajramovic zamanla daha da verimli olabilir. Şimdiden pek net konuşmak doğru olmaz onun hakkında. Yinede Türk Telekom'un yarı finalden öteye gidebileceğini sanmıyorum bu sene..

Tamam Telekom'un dışardan şutu olan bir dört numaraya ihtiyacı vardı belki ama 5 yabancı hakkınızn 4 tanesi 4-5 oynayabilecek oyunculara kullanılınca Asım hiç oyuna girmese bile dört yabancıdan en fazla toplam seksen dakika yararlanabilecekler.Pek verimli bir durum değil yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...