Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergin Ataman'a hemen teknik faulu çalan hakem , Kaya'nın yanlışlıkla dirseği yüzüne gelince bipilmiş gibi ciyaklayan Mirsad'a nedense birşey çalamıyor.En ufak birşeyde dışarı çıkarılıyor taraftarımız sahaya dolu su şişesi atıyorlar hiçbirşey yok.Federasyon bakalım ne ceza verebilecek.

Şunu da söyleyeyim maçı getirende götürende Kerem Tunçeri oldu.Sadece son hücum için söylemiyorum bunu.Dikkat ederseniz son periyotun son 1 dakikasında 2 tane çok gereksiz üçlük kullandı.Yine uzatmanın sonlarında yanlış tercihler yaptı.

Ancak efesin maçı buralara getirmesindeki en büyük etkenlerden biriydi.

Ancak Ender gibi bir ODUN varken Kerem 40 dakika oynasa hakkıdır.

Maçı yöneten hakemleri ayakta alkışlıyorum...Yazık hakikaten çok yazık...Beni ilgilendirmez ama efes gibi bir takımın saha dışındaki faktörlerde bu kadar ezilmesine bir anlam veremiyorum...Neyse işi baştan sıkı tutsalardı,ayrıca Efes Koç'una birinin birşeyleri hatırlatması gerekir...Kasun gibi büyük oyunucular bir hata yaptı diye hemen kenara alınıp maç boyu oturtulmaz...

Bu maçın sonucunu üçüncü çeyrekte tayin ettiklerini belirtmiştim. Zira oyunu tamamem hakemler yönlendiriyordu. Bunca yıldır izlediğim basketbol maçlarında gördüğüm en skandal hakem yönetimlerinden biri idi. Eskiden bu tür maçları FIBA'nın hüküm sürdüğü dönemlerde Avrupa Kupası maçlarında görürdük! F.bahçe Ülker sadece oyunun başında şut sokarak, daha sonra hakem sandalına binip oyuna uzatmaya götürdü.

Son iki hücum maçın özeti gibiydi... Önce Kaya Peker'e screen esnasında hücum faul çaldılar; ardından hatalı yürüme ile maçı bağladılar.

Federasyonuyla, hakemiyle, yayıncı kuruluşuyla tezgahı kurmuşlar. Geçtiğimiz iki sezon şampiyon olduklarında bu tezgah iyi işliyordu, şimdi takımları kötü durumda; bakalım TBF bu kez Fenerbahçe Ülker'i şampiyon yapmayı başarabilecek mi?!

Ergin Ataman'ın dikkat etmesi lazımdı Galatasaray ayrı fener ayrı sen Galatasaray maçıymış gibi kenardan hakemlere baskı kurmaya kalkarsan yersin teknik faulu. Dikkat edin sayın ataman müessese ama bir yere kadar mister demirel'in daha çok diyeti var ödeyecek.

Dün bunların sitesinde okumuştum ve '' Mehmet Keseratar fernehbahçelilerin bulabileceği en iyi hakemdir '' demişti birisi.Bizde hala didinelim duralım şampiyon olmak için .. Bunlar zaten ligin kaderini belirlemişler.Ama biz fenerasyonu da yeneceğiz inşallah.

Ayrıca tekrarlıyorum , bakalım fenerasyon ceza verebilecek mi ?

iki bin lira üç bin lira geçiştirir yine bu şerefsizler.

Dershanedeki sınav sebebiyle izleyemedim.Sadece 3. periyotta FB'nin 59-47 önde olduğunu,bir de maçın skorunu alabildim arkadaştan.
Eve girdiğimde Ergin hoca röportaj veriyordu.Ahmed abinin yazdığı cümlenin aynısını söyledi.Bildiğiniz ateş püskürdü.
Efes kazansa ilk 3'ü garantilerdik,gerçi hala büyük bir avantajımız var.İpekçi'de 15 sayıyla kaybetsek bile FB'den 2 mağlubiyet fazla almamız gerekir bizi geçebilmeleri için.Bu hesap için erken diye düşünebilirsiniz gördüğünüz üzere play-off'ta saha avantajı her şeyden önemli olacak.
Ergin hocanın şampiyonlukla alakalı çok kararlı konuştuğunu da ekleyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...