Türkiye ligi tarihine kara leke olacak bir maçtı...
Bu kadar da kötü ve taraflı maç yıllar önceki Ülker-GS maçından beri görmedim...
Daha Ergin ataman ilk el kaldırışında teknik faul alıyor...
Mirsad Kayayı dövecek, hakemler seyrediyor...
Hakemin gözü önünde top Mrsic'in ayağından çıkıyor hakem topu F.Ülkere veriyor...
Kerem başına gelmesin diye topu tokatlıyor teknik faul ama semihin çembere asılmaları es geçliyor fark açılınca Smith benzer bir hareket yapınca ona da çaktırılmasın diye teknik faul...
Smith Semihe harika bir blok yapıyor,hiç dokunmayan Kereme faul çalııyor.Hakemin çok rahat görebileceği bir yerde..
Green resmen hem enderi hem Keremi dövüyor olacak iş değil,buna savunma diyorlar, maçın son pozizyonu dahil her hareketinde faul vardı ha birde son pozizyon steps değildi...Fakat Efesliler dokunsa faul...
Çetin Yılmaz bile isyan edecekti düdüklere o yere geldiki kendisi yayıncı kuruluşun F.Ülker yorumcusu...
Rasimi de ettiği o kadar küfürden sonra atsınlar artık...Hiç olmazsa biz taraf tutmadık demek için savunmaları olsun...
Bu satırları Efesi sevdiğim için yada F.Ülkerden nefret ettiğim için yazmadım.Bizim şampiyonluk giderse bu yüzden gidecek, bugün buraya yazıyorum acil hakem transfer etmemiz lazım
.Yoksa play-off da yarı final yada finalin son maçına dikkat edin aynı ilk başta belirttiği Ülker-GS serisi gibi geçecek...