Anıl Mehmet Yıldırım
Yönetici
Allah kader yine yüzümüze geliyor.Artık önümüzdeki bütün maçları yenmemiz lazım.Haydi Galatasaray bu maç daha kritikleşti.
Berkan Oyak'ı yendiğimizde 2. mi oluyoruz?Berkan Karadurmuş' Alıntı:Rakipler bize çalıştı diyemiyorum. Çünkü ne zaman öyle desem bizimkiler sağolsun kaybediyor hemen
Şaka bir yana maçın önemi daha da arttı şimdi. Ne yapıp ne edip almalıyız maçı. Bizi utandırmayın aman ha
O da olmayacağı için... Bizim için galiba en önemli maç Bjk ile haftaya evimizde oynayacağımız maç.Berkan Karadurmuş' Alıntı:İki rakibimizle de maçımız var. Ve bizim yapmamız gereken bu maçları kazanmak Yoksa ...
Veysel Kaya' Alıntı:fitch den 30 sayı
Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Veysel Kaya":3hvnd3tr]fitch den 30 sayı
Alperencim senin yorumlarına hep değer veririm bunu sende biliyosun yazdığın şeylerin hep kaliteli seviyeli olduğunu düşünürüm.Yine öyle bir yazı gelmiş senden...Alperen Kaplan' Alıntı:Merhaba Can Abi,
Şimdi Fitch ile ilgili olarak çok büyük bir önyargım yok diye düşünüyorum,kendisi bizde iken onu çok severdim. Ama bu hafta bir maçlarını canlı seyrettim ve ondan sonra düşüncem pekişti. Topu eline alıyor,20 saniye elinde tutuyor ve boş bulabilirse(daha önce fırsat yakalarsa daha önce atıyor tabii) şut olmadı pas atıyor. Bu şekilde asist ortalaması ve sayı ortalaması yüksek olur tabii,efektif oynadığına ve ligin en değerli iki numarası olduğuna dair birşey diyemem çünkü istatistiklere bakıyoruz. Ama takıma sağladığı katkı o düzeyde değil,Traktör'ün düşüşü ve Fitch'in gelişi birbiriyle örtüşüyor. Ben Fitch yerine Torrell Martin'in kalmasının,McClinton'un yollanıp yerine Fitch'e verdiklerinden daha da düşük bir ücrete iyi bir takımı oynatan guard getirmelerinin kendileri açısından daha iyi olabileceğine inanıyordum,bu arada McClinton'u da çok beğenirim.