Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkent ekibi, forvet pozisyonuna Snaidero Udine takımından Oscar Torres ile güçlendirdi.

Transfer döneminin yarın sona erecek olmasıyla birlikte hızlı hareket eden Türk Telekom, El Amin'in ardından bir transfer daha yaparak İtalyan ekibi Snaidero Udine takımında forma giyen Venezuellalı 3 numara Oscar Torres'i renklerine bağladı. İtalyan takımının resmi internet sitesinde yer alan habere göre Torres'in Telekom'la sözleşme imzaladığı belirtildi.

basketdergisi

mustafa_güler' Alıntı:
Başkent ekibi, forvet pozisyonuna Snaidero Udine takımından Oscar Torres ile güçlendirdi.

Transfer döneminin yarın sona erecek olmasıyla birlikte hızlı hareket eden Türk Telekom, El Amin'in ardından bir transfer daha yaparak İtalyan ekibi Snaidero Udine takımında forma giyen Venezuellalı 3 numara Oscar Torres'i renklerine bağladı. İtalyan takımının resmi internet sitesinde yer alan habere göre Torres'in Telekom'la sözleşme imzaladığı belirtildi.

basketdergisi
:) İmkanları olsa türk oyuncularıda komple değiştirecekler ama şartlar elverişli değil. Para var huzur var eyvallah ama iş 'para var hadi harcayalım' moduna döndü iyice...

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="mustafa_güler":1aftflj4]Başkent ekibi, forvet pozisyonuna Snaidero Udine takımından Oscar Torres ile güçlendirdi.

basketdergisi
:) İmkanları olsa türk oyuncularıda kopmle değiştirecekler ama şartlar elverişli değil. Para var huzur var eyvallah ama iş 'para var hadi harcayalım' moduna döndü iyice...[/quote:1aftflj4]

Katılıyorum Eren abiye.

Ayrıca bu Torres sanırım geçen sene ya da 2 sene önce sezonun yarısında bir sakatlıktan dolayı Cska'ya gelen Torres.Geçen sene de Fortitudo'daydı yanlış hatırrlamıyorsam.

solomonun geldiği çok belli adam herkesi oynatıyor 8-9 asist yaptı

Willie Solomon'un F.bahçe'deki dengeleri bozacağını düşünenler vardı ama, gözden kaçırdıkları detay, Solomon'un geçtiğimiz iki yılda F.bahçe Ülker'de "dengeleri değiştiren" oyuncu olarak oynuyor ve başarılı oluyor olmasıydı... Yabancısı olduğu bir yere gelmedi ki, yabancılık çeksin... Bunun yanı sıra F.bahçe Ülker'in saha içi düzeni yıllar içinde oturmuş, Tanjevic sistemini kurmuş; bozmak öyle kolay değil...

Solomon F.bahçe Ülker'i bir seviye yukarı taşır, üstelik Ömer Aşık'da döndü; yani Efes Pilsen'in işi finalde pek kolay olmayacak... Hakemler "yanlı" olmazsa bu sezon çok sert ve çekişmeli bir final serisi olur sanıyorum.

Ahmed Salih' Alıntı:
Willie Solomon'un F.bahçe'deki dengeleri bozacağını düşünenler vardı ama, gözden kaçırdıkları detay, Solomon'un geçtiğimiz iki yılda F.bahçe Ülker'de "dengeleri değiştiren" oyuncu olarak oynuyor ve başarılı oluyor olmasıydı... Yabancısı olduğu bir yere gelmedi ki, yabancılık çeksin... Bunun yanı sıra F.bahçe Ülker'in saha içi düzeni yıllar içinde oturmuş, Tanjevic sistemini kurmuş; bozmak öyle kolay değil...

Solomon F.bahçe Ülker'i bir seviye yukarı taşır, üstelik Ömer Aşık'da döndü; yani Efes Pilsen'in işi finalde pek kolay olmayacak... Hakemler "yanlı" olmazsa bu sezon çok sert ve çekişmeli bir final serisi olur sanıyorum.
ahmet abi bence cok umutsuzsun Gurovic ve Tufan play offlara bomba gibi donucekler Hosley gibi cok iyi bir oyuncu aldık(gerci formsuz ama hosley fener sever +43 :p )sadece biraz formsuzuz bence bizimde final oynama sansımız yuksek

El amin de geçen sene finale taşıdığı eski takımına geri döndü, ama tıkır tıkır giden ve gerçekten iyi oynayan Telekom ne halde şimdi.
F.Ülker de bu sene bir sistem değişikliği var.Kesinlikle geçen seneyle aynı oynamıyorlar.Hücumda çok pas yapıyorlar, ama Solomon tam tersi tamamen kendine oynayan ve topu 15-20 saniye kendi elinde bulan bir oyuncu.
Selçuk zayıf bir kadroya sahip, en iyi oyuncuları İbekwe de oynamamış.Bu maç onlar için ölçü olmamalı,ilk yarıda da benzer bir fark elde etmişlerdi.
Özellikle kritik maçlarda Solomon ile söylediklerim daha açık bir şekilde gözükecektir.

Ekene Ibekwe'nin anneannesinin vefatı sebebiyle maçta oynamayacak olması zaten kafalarda bitirmişti maçı. Ben Konya'da değildim ve maçı takip edemedim ama sürekli bilgi geliyordu maçla ilgili olarak. İlk yarı skoru beni şaşırtmıştı işin gerçeği,sonradan olan oldu. Yani Ekene'nin yokluğu sahadakinden çok kafada zarar verdi diye düşünüyorum takıma,onun için böyle bir skor oluştu. Yoksa bu sezon evimizde maç sonu başa baş gitmeyen ve kaybettiğimiz iki maçtan biri oldu bu maç.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Mete Babaoğlu istifa etti, yazılmamış başlıkta.

Böylece Ted'in ardından ikinci bilet de Aliağa'ya kesilmiş oldu bir mucize olmazsa.
O bilet kesileli çok oldu be abi,kaç hafta oldu hem de... Bileti kesen de federasyon. Böyle düzenin diyeceğim de neyse.

Ayrıca mete efendi ye ne oluyormuş? Sene başında bu takımı kendisi kurmadı mı,ekstradan parayı kendi harcamadı mı tecrübesiz yöneticilieri bulup. Var ya keseceksin böyle herifleri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...