Bu arada hazır konu Aliağa'dan açılmış iken şu anda oynadıkları Banvit maçında hiçbir yabancı oyuncusu maç kadrosunda yok..
istemiyorum bizim tribune hareket ceken solomonu benim gonlumden gecen adam Mcrıntyre 3 solomon ederBerat Akbaba' Alıntı:bir fısıltıya göre de gs yöneticiler solomon'a fenere imza atma seneye sana 2 katını verelim demişler.doğru olabilir.acaba diyorum telekomla birleşme kesinleşti de seneye için mi düşünüldü solomon?
O bilet kesileli çok oldu be abi,kaç hafta oldu hem de... Bileti kesen de federasyon. Böyle düzenin diyeceğim de neyse.Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="A.Çağlar TORUN":gmymd5id]Mete Babaoğlu istifa etti, yazılmamış başlıkta.
Böylece Ted'in ardından ikinci bilet de Aliağa'ya kesilmiş oldu bir mucize olmazsa.
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Efes neden hazırlık maçı yapmıs cska ile![]()
A.Çağlar TORUN' Alıntı:Para alamamalarına rağmen direniyor çocuklar helal olsun, bu hafta galibiyet çıkartamadılar belki Bandırma'dan ama iyi bir karakter ortaya koydular. Haftaya Davis'in takıma katılmasıyla bir galibiyet gelebilir, Kepez'in de Efes'le oynayacağını düşünürsek olası bir Aliağa galibiyeti Kepez'i altına almasına yarayacak.
Taner Tuna' Alıntı:[quote="A.Çağlar TORUN":2j1ahbd9]
Para alamamalarına rağmen direniyor çocuklar helal olsun, bu hafta galibiyet çıkartamadılar belki Bandırma'dan ama iyi bir karakter ortaya koydular. Haftaya Davis'in takıma katılmasıyla bir galibiyet gelebilir, Kepez'in de Efes'le oynayacağını düşünürsek olası bir Aliağa galibiyeti Kepez'i altına almasına yarayacak.
Kerem SEÇER' Alıntı:61 sayı
4/6 ikilik
17/22 üçlük
2/2 serbest atış