Beko Basketbol Ligi 2009/2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş'ta şu an için kriz ortamı veya antrenmana çıkmama durumu yok. Biz bjkbasket.org olarak bununla ilgili kanıtlama adına fotoğraflı haber bile yaptık ama sevgili medyamız halen hiçbir kanıt göstermeden veya birinci ağızdan demeç alamadan yazmaya devam ediyor.. Fazla da önemsemiyorum bu haberleri..

Haber metni;
Erkek takımımız, Hafta sonu Efes Pilsen ile yapacak olduğu maç için çalışmalarını sürdürüyor. 2 saat boyunca tam takım halinde gerçekleştirilen idmanda, Efes Pilsen maçının taktik çalışmaları yapıldı. Dün bazı medya organlarında çıkan haberlerde, Oyuncularımızın idmana çıkmadıkları belirtilmişti. Geçtiğimiz yılların aksine, küçük boyutlu bu sorunun, yine büyütülerek lanse edilmişti. Sorunların çözümü için söz alan oyuncularımız, bugün kaldıkları yerden çalışmalarına devam ettiler ve neşe içinde geçen idmanın ardından, takımımız foto muhabirlerine poz verdiler..

Fotoğraflar:
http://www.bjkbasket.org/images/stories/idman2.jpg
http://www.bjkbasket.org/images/stories/idman1.jpg
http://www.bjkbasket.org/images/stories/idman3.jpg
(Sayfada çok yer kaplayacağı için sadece link olarak verdim)

Haber linki: http://www.bjkbasket.org/haberler/434-takimimiz-hazirliklarini-suerduerueyor.html

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Burak maddi acıdan iyi olan 2 antalya ekibi degil belediyeleri.:)

Sonucta paralarını alamıyor oyuncular.

Nilay abla öyle düşünme. O para klube geliyordur ama o parayı yiyenler vardır. Nerden bakılsa bu sezon kepez'in kadro bütçesi 2 M $ en azından, antalya bşb. içinde aynı şekilde... Ben kepez belediyesi basketbol takımının yaklaşık 4-5 M $ geliri olduğunu düşünüyorum yalnızca bu paranın yarısını transferde kullanıyorlar, geri kalan parayı klubün başındakiler ev ihtiyaçlarını karşılıyordur.

Özelden anlatırım sana durumu, ilginç açıklamalar yapıp kimsenin kafası karışmasın. Ağır gerçekler var. :)

Kepez'i bilmem ama Antalya icin durum bu Burak. Yok zengin butceler falan hikaye. Zaten basketbol da hoslanmıyorum belediye takımlarından.

Çeken arkadaş tanıdığım olduğu için söyledim, yoksa kesin konuşmam hiçbir zaman hele ki konu mevcut yönetim ise. Tabiki benim söylediğime de inanmak zorunda değil hiç kimse ama bu boykot olayını iddia edenlerinde kanıtlamasını isterim şahsen. Hiç mi kameraları veya foto muhabirleri yok gidip görüntülü haber yapmaları için acaba. Ödemelerin şu sıralar gecikmeli yapıldığı doğru fakat öyle boykot falan yok ortada kesinlikle..

Geçenlerde Chatman haberi çıktı; "yarından itibaren antrenmanlara çıkmayacak parasını alamadığı için" şeklinde. Buraya yazdım, (önceki postlarda mevcut) Chatman ile değil menajer ile sorun var, yarın antrenmana çıkınca "hata ettik adam antrenmana çıktı özür dileriz" diyebileceklermi diye ama örtbas edildi gitti ve tek cümle dahi olmadı olayla ilgili o basın kuruluşlarından. Neyse, herkes istediğine inanabilir tabiki..

Halo Dayı'nın da parmağı var o iş'te biraz :) Oyunculara olması gerekenden çok daha fazla ücretler ile anlaşma yapılınca durum ortada tabi..

Tofaş, ABD'li forvet Brandon Kyle Bowman ile anlaşma sağladı. 25 yaşındaki ve 2.04 boyundaki Georgetown mezunu oyuncu geçtiğimiz sezonu Alman Ligi ekiplerinden Telekom Baskets Bonn'da geçirmiş ve bu takımda forma giydiği 46 karşılaşmada; 14.3 sayı, 5.5 ribaund, 1.3 asist ve 1.0 top çalma ortalamaları ile mücadele etmişti..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Çeken arkadaş tanıdığım olduğu için söyledim, yoksa kesin konuşmam hiçbir zaman hele ki konu mevcut yönetim ise. Tabiki benim söylediğime de inanmak zorunda değil hiç kimse ama bu boykot olayını iddia edenlerinde kanıtlamasını isterim şahsen. Hiç mi kameraları veya foto muhabirleri yok gidip görüntülü haber yapmaları için acaba. Ödemelerin şu sıralar gecikmeli yapıldığı doğru fakat öyle boykot falan yok ortada kesinlikle..

Geçenlerde Chatman haberi çıktı; "yarından itibaren antrenmanlara çıkmayacak parasını alamadığı için" şeklinde. Buraya yazdım, (önceki postlarda mevcut) Chatman ile değil menajer ile sorun var, yarın antrenmana çıkınca "hata ettik adam antrenmana çıktı özür dileriz" diyebileceklermi diye ama örtbas edildi gitti ve tek cümle dahi olmadı olayla ilgili o basın kuruluşlarından. Neyse, herkes istediğine inanabilir tabiki..

Türkiye'de oynayıp da param gününde hesabıma yatıyor diyen bir basketbolcu var mı acaba ? Ligin iki dominant takımı Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker'de de var bu sorunlar, bir ay- iki ay geriden gelir hesaplar ama gelir. Türk oyuncuların algısı daha farklı tabii, paranız kalmaz içerde duygusu var çünkü yabancılar da zaman içinde alışıyor buna.

Bu tarz haberlerde niyet önemli tabii ve bizim basının da niyeti her zaman bağcının ağzını burnunu dağıtmak olduğu için bu hassasiyeti beklememek lazım onlardan.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
[quote="Ferhat Yeşiltaş":1guc3r55]Çeken arkadaş tanıdığım olduğu için söyledim, yoksa kesin konuşmam hiçbir zaman hele ki konu mevcut yönetim ise. Tabiki benim söylediğime de inanmak zorunda değil hiç kimse ama bu boykot olayını iddia edenlerinde kanıtlamasını isterim şahsen. Hiç mi kameraları veya foto muhabirleri yok gidip görüntülü haber yapmaları için acaba. Ödemelerin şu sıralar gecikmeli yapıldığı doğru fakat öyle boykot falan yok ortada kesinlikle..

Türkiye'de oynayıp da param gününde hesabıma yatıyor diyen bir basketbolcu var mı acaba ? Ligin iki dominant takımı Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker'de de var bu sorunlar, bir ay- iki ay geriden gelir hesaplar ama gelir. Türk oyuncuların algısı daha farklı tabii, paranız kalmaz içerde duygusu var çünkü yabancılar da zaman içinde alışıyor buna.

Bu tarz haberlerde niyet önemli tabii ve bizim basının da niyeti her zaman bağcının ağzını burnunu dağıtmak olduğu için bu hassasiyeti beklememek lazım onlardan.[/quote:1guc3r55]

Efesde paralar 2 ay falan geriden gelmiyor yahu; o da nerden çıktı :) Türkiyedeki 5-6 takımda maaşınız için 1 hafta bile beklemezsiniz; geri kalanı biraz sıkıntılı tabi :)

Dediğim mütemadiyen yaşanan bir problem değil tabii o takımlarda ama dönem dönem olabiliyor yani. Ve oyuncunun param içeride kalmaz hissiyatı önemli bence.

Yoksa geçen sene Aliağa'nın para almadan ligde kaldığını da gördük, ilginç bir ligimiz var yani. :)

Bugün 16:00'da Banvit'le karşılaşacağız.Maçı Skytürk yayınlayacak.İzlemenizi tavsiye ederim,çünkü salonu doldurup çok önemli bir galibiyet daha alıcaz.

Bülent Aydın' Alıntı:
Bugün 16:00'da Banvit'le karşılaşacağız.Maçı Skytürk yayınlayacak.İzlemenizi tavsiye ederim,çünkü salonu doldurup çok önemli bir galibiyet daha alıcaz.
Hiç kaçırırmıyım :) Hem Taraftarı seyredeceğim,hem takım'ı,hem'de Furkan Aldemir'i ..

bu spiker adami krize sokar once devre ile periyodu sonra da ksk'nin yabancılarını kariştirdı.sonra birkan ile furkan'ı da karıştırcam diye bi iddiada bulundu ve de en son yunus yıldırım oyuna girdi dedi ve film koptu hatırlamıyorum gerisini ben gülerken showa devam etmiş olabilir

furkan ne kadar degerli bir oyuncu olduğunu cumle aleme gösteriyor bugün

bence alınsa yine oyuncuya bir laf bulunur korkmayın siz...en iyisi fenerin yaptığı gibi bir takım bulacaksın alicanı-furkanı-birkanı oraya yollıyacaksın ömer aşık gibi olucak sonra .......ama biz yaparsak suç olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...