Beko Basketbol Ligi 2009/2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efes kaldığı yerden devam. Bakalım bu maça bahaneleri ne olacak sarı-lacivertli yöneticilerin..

Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker : 80-67

Igor Rakocevic 17 sayı, 2 ribaund, 6 asist
Ender Arslan 17 sayı, 4 ribaund, 2 asist
Bostjan Nachbar 15 sayı, 3 ribaund, 1 asist

Lynn Greer 18 sayı, 1 ribaund, 4 asist
Ömer Aşık 12 sayı, 6 ribaund, 1 asist
Semih Erden 10 sayı, 5 ribaund, 2 asist

Bu arada Bornova ve Tofaş, Efes ve bizim maç yansımadan 2 ve 3. sıradalar. İlginç :)

Tofaş'ın yenilgisi de Bornova'dan 1 farkla ;)

Bu arada Fenerbahçe Ülker yönetimi, bir süredir kadro dışı bırakılan guard Willie Solomon'ın sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşarak feshetti. Bunu da bir dipnot olarak ekleyelim..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Bu arada Fenerbahçe Ülker yönetimi, bir süredir kadro dışı bırakılan guard Willie Solomon'ın sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşarak feshetti. Bunu da bir dipnot olarak ekleyelim..

Sanırım 1 milyon dolar karşılıgında iyi para gerçekden

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="vedatözkul":37rztawv]bu ergin kasunu bitirdi......
Ah kasun bizde olacaktı varya gerçi Okan Hoca'da onu iyi değerlendiremezdi.Kasun bu lig için önemli bir oyuncu ama efes ondan kesinlikle faydalanamıyor.[/quote:37rztawv]

her maç 5-10 dk. oda gıcıklığınamı ne 3-4 faul yapıyor..ama ciddi bir bitirici ve üst düzey rib. ustası ...kısaca zizicin yeni kasası...galiba 1,3 milyon dolar alıyor...keşke gelse keşke.....ama nerde..

Beşiktaş, Telekom karşısında şu ana kadar oynanan tüm maçlar içinde sezonun en iyi performansını gösterdi. Engin Atsür gibi rotasyonları için önemli bir oyuncu olmamasına rağmen, bu bahanenin arkasına saklanmayıp takım halinde harikulade oynayarak maçı domine ettiler. Burak Bıyıktay için şüphelerimiz vardı fakat, şu ana kadarki performansı çok iyi. Coaching enerjisi yüksek, oyuncularla bütünleşmesi ve aldığı verim iyi. Taktiksel yönden de kendisini geliştirerek devam etmesini temenni ederim.

Dilerim Beşiktaş mali sıkıntı yaşamaz ve bu oyununu sürdürerek Efes, FB Ülker final serilerini tekrar değiştirir!

Efes Pilsen, geçen sezon final serisinde kaybettiği ikinci maçın ardından Fenerbahçe Ülker'i üst üste altıncı kez yendi. Son iki dakikada FB Ülker'in maçı kazanmaya olan inancı zayıflayınca fark açıldı. Siena maçını da kaybedeceklerdir...

Tanjevic'in üzerindeki baskı artıyor...

Geçen sezonki çıkışını sürdürmesini beklediğimiz Mersin ve sürpriz galibiyetler alıp düzenli basketbol oynayan Daçka'nın henüz galibiyet almaması dikkat çekici. Kepez'in dört maçta tek galibiyetini Galatasaray'a karşı kazanması düşündürücü...

Beşiktaş'ı 2007-2008 sezonu Galatasaray'ına benzetiyorum bu sene. Güzel başladılar ama sonu ne olur bilinmez.

Telekom Sunter'i boşuna yolladı demiştik. Murat Hoca ile bu gemi yürümez. Bir ara skor tabelesında 69-39'u görünce Murat Hoca'nın savunma anlayışının sadece kişisel becerileri olan oyunculardan ibaret olduğunu tekrar tekrar anladım...

Bu arada Efes Fener'i yenerken İzmir ve Burgaz yapımı biralarında dopinge rastlanmış. İçicilerinin haberleri ola... ;)

Beşiktaş'ın basketbol takımının önünde saygıyla eğiliyorum...Klüpte ne bir başkan nede doğru dürüst bir yönetici var,ama adamlar işi sahiplenmiş oynuyorlar...

Dogru o olay.

Anteplere 20 milyon eurolar ver. %5ini basketbolculara verme ayıp.

Su ulkede yoneticilerimiz bile amator bransları takmıyor. Spor kuluplerini
futbol kulubu sanıyorlar. Bu kadar mı zor destek olmak, sevmek yazık.

Ali Bozgeyik' Alıntı:
Beşiktaş'ta yine paralar ödenmemiş yerli oyuncular duruma tepki gösteriyorlarmış...Tabi ne kadar doğru bilinmez...

Kepez'de Baldwin'in yardımcılığına Aziz Bekir getirilmiş. Bence yakında Baldwin gider, Aziz Hoca koç olur.

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Kerem onlarında şu an Bjk'den pek farkı yok ya neyse.

Yönetim açısından söylediysen doğrudur Nilay abla ama maddi yönden Efes Pilsen'den,Ülker'den sonra maddi durumu en iyi olan klüpler; Antalya ekipleridir.Antalya ekiplerini destekleyen; Kemer'de, Alanya'da,Beldibi'nde otelleri,mağazaları olan birkaç kişi tanıyorum, ileri ki dönemlerde ciddi yatırımlar yapacaklarını söylediler. Antalya ekipleri alt yapısına bizim klubümüzden daha çok önem verdiğini de belirtmek isterim. Bizzat kendim yaşadım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...