Beko Basketbol Ligi 2009/2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben genel olarak konuşuyorum Eren.Şahıslara yönelik konuşmuyorum farkındaysan yazımda da isim yok.
Sen yapmıyorsun ama yapanların sayısı bir hayli fazla.Herkes senin gibi duyarlı değil.
Yaran yoksa gocunmana gerek yok.

Kardeşim yara meselesi değil. Konu hakkında konuşanlar belli. Kimse yarası yokmuş bak yazmadı diye düşünmez. Lafı yedi oturdu veya cevap veremedi diye düşünür. Bu yüzden isim vermemeni eleştirdim zaten. Neyse daçka maçının ikinci yarısı başlayacak.

Bunu sadece buraya özgü olarak yazmıyorum Eren.Colin Kazım olayında da, Önder Turacı olaylarında da geçmiş olsun mesajı atanlara genel olarak söylüyorum.
Ya onlara zarar verecek davranışlardan uzak duracaz ya da başlarına birşey geldikten sonra geçmiş olsun vs cümlelerle kendimizi kandırmayacağız bunu söylemeye çalışıyorum.

Sühan senden hiç beklemezdim, yakıştıramadım sana. Böyle amatörce bir davranışı senin gibi sağlam(yazdığın yorumlardan bu sonucu cıkarıyorum)birinden beklemezdim.

Umarım böyle talihsizlikler bir daha yaşanmaz.

Not: Tolga tekrardan çok büyük geçmiş olsun. Elbet bir gün spora dönersin. Sporunda profesyonelliğinde yaşı yoktur.

Ş.Saadet Ünal' Alıntı:
Bence de çok abartmışsınız Sühan beyi eleştirmeyi.. Şahsen aman aman sevinmesem de üzülmedim asla da üzülmem ;)
Onun da canı var ama Saadet.

Açıkçası içimden ne geçtiyse bende yazayım sakatlık haberini Tv'de gördüm ve Fenerbahçe'nin en önemli oyuncusunu kaybetmesine sevindim.Fenerbahçe aleyhine olan her olumsuz gelişme beni mutlu eder.

İnsan'i boyuttan bakacak olursak Ömer Aşık'ın sakatlanması tabiki beni mutlu edemez,sokak'ta biri düşse bir yerini kırsa buna kimse sevinmez tabi,sadece düşman'ın düşse oh iyi oldu dersin.

Sühan Bey'de Fenerbahçe'nin bir kayıp yaşamasına sevinmiş,Ömer Aşık'ın acı çekmesine değil,Yanlış anlamışlar onu.Zaten son cümlesinde keşke play off'lar öncesi sakatlansaydı diyerek Fenerbahçe'nin kayıp yaşamasına sevindiğini belli etmiş.

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Ş.Saadet Ünal":1p12fufl]Bence de çok abartmışsınız Sühan beyi eleştirmeyi.. Şahsen aman aman sevinmesem de üzülmedim asla da üzülmem ;)
Onun da canı var ama Saadet.[/quote:1p12fufl]

Bırak Allah aşkına Emin.. Benim başka derdim yokta oturup fb'nin oyucusu için mi üzüleceğim ? Sakatlandığına sevinirim ama asla üzülmem.. Ayrıca sizinde samimi olduğunuza inanmıyorum..

Öncelikle bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaslara tesekkür ederim..

Sonrasına gelirsek bu benim hassam noktam oldugu için tepkimi koydum ve koymaya devam edecegim..

Benim için Ömer Aşık degil,o sakatlanan Mirsad bile olsa ben üzülürüm..Çünkü yasadım bilirim nasıl boktan bir duygu oldugunu.

Sevinen olabilir,beni ilgilendirmez fakat buraya o post'u girerse sabaha kadar benden karsılıgını alır..

Forum burası sonucta,tartısmalar,karsıt görüsler olacaktır..Yanlıs düşünmekte serbest..Böyle düşünen kişiler bence degil,kesin yanlıs düşünüyor,bu bariz bir realite..

Ama sonuc birebir kişisel catısmaya girmiş gidiyor,bu bizim bir konuyu tartısmayı bile dogru düzgün beceremedigimiz anlamına gelmesin,lütfen..

Ömer'in sakatlığı ile ilgili yazılan yorumları hayretle izliyorum...
Sevinenlerin basketbol sever olduklarına dair ciddi şüphelerim var... Ayrıca da işin insaniyet namına hiiiç girmiyorum...
Seviniyorsanız da yazmayın içinizden sevinin...
Böyle sığ konularda değil de okyanusta yüzmenizi tercih ederim dostlar...

Geçmiş olsun ve acil şifalar; Tolga Kaplan ve de Ömer Aşık nezdinde tüm şifa bekleyenlere...

Ben Burak abinin çoğu fikrine katılmasam bu konuda sonuna kadar haklı buluyorum kendisini.. Ayrıca tartışma çok seviyesizleşti.. Birileri bu konuya el atsa çok iyi olur ;)

Lider Efes Pilsen, sezonun flaş ekibi Bornova Belediyesi'ni deplasmanda 95-79 mağlup ederek liderliğini sürdürdü bu hafta da..

Lacivert-beyazlılarda karşılaşmayı; 25 sayı (2s:4/6, 3s:5/6, SA: 2/2), 6 ribaund, 6 asist ile tamamlayan Preston Shumpert galibiyetin baş mimarı oldu. Igor Rakocevic 21 sayı ve Kaya Peker 20 sayı ile mücadeleyi tamamladı. Bu sezon ilk kez forma giyen genç pivot Dusan Cantekin ise sahada 16 dakika kalarak; %100 isabet oranı ile (2s: 2/2, SA: 4/4) mücadeleyi 8 sayı ile noktaladı.

Ev sahibi ekipte; Josh Shipp 22 sayı, Frank Elegar 18 sayı ve Kedrick Brown 11 sayı ile karşılaşmayı tamamladılar..

Bornovada 1-2 yerli olsa çok daha enteresan bir takım çıkarmış ortaya... Koçu da tebrik etmek lazım, eğer bütün sezon böyle gideceklerse. Şu anki periyodda oyuncuların tamamı %110 la oynuyorlar, bir takımdan bu verimi almak koaly iş değil.

antrenörleri 2 tane teknik faul aldılar 2-3 dk kala...7-8 fark vardı..tam kayaya faul yapıldı 2 atış kullanılcak ,4 atış daha kullanıldı..sonraki hücumda sayı olunca kopmuş maç

hakemler çok kötüydü.maçı izledim.shumpertta acayip sut attı.birde bornova savunma yapmayı bilmiyor.shumpertın üçlüklerinin hepsi bostu.birde bornova hep 3 tane yabancısının eline bakıyor.ajlan hoca 2 tane teknik faul aldı.87-79 bornova mağlupken 2de1 serbest attı serdar yavuz sonra elegar ribaundu aldı.bitirmke üzereydi.kaya çekiyor faul vermiyor.doğal olarak ajlan hoca çok kızdı.sandalyeleri tekmeledi.sonrada maç koptu.

Eren Bekdemir' Alıntı:
antrenörleri 2 tane teknik faul aldılar 2-3 dk kala...7-8 fark vardı..tam kayaya faul yapıldı 2 atış kullanılcak ,4 atış daha kullanıldı..sonraki hücumda sayı olunca kopmuş maç

Ya farketmez almasa da . Efese son 2.5 dakikaya 8 mağlup girip maç kazanan kaç takım tanıyorsunuz Türkiye liginde?

rakip oyuncunun sakatlanmasına bile sevinir olmuşuz. Kendi işimize bakacağımıza ömer aşık sakatlandı diye düğün yapıyoruz. Fenerliler yaptığında biz onların insanlıklarından şüphe ediyorken içimizdeki bazı kişilerin bu tür şeyler yapması bir hayli düşündürücü. Bence Galatasaray'ın farkını bu takımlı olmanın duruşunu anlayamamış bazı kişiler.
İşin bir de dünya şampiyonası bölümü var. O zaman da ömer niye formsuz diye bağrır durursunuz.
Neyse herkes Galatasaray duruşunu bilecek diye bi kural yok. Basketbolun kazanmaktan ibaret olmadığını bilmeyen bu foruma yazamaz diye bişiy de yok. Ne diyim ki sevinin !

Ünsal Y.' Alıntı:
Bornovada 1-2 yerli olsa çok daha enteresan bir takım çıkarmış ortaya... Koçu da tebrik etmek lazım, eğer bütün sezon böyle gideceklerse. Şu anki periyodda oyuncuların tamamı %110 la oynuyorlar, bir takımdan bu verimi almak koaly iş değil.
Aclan Kavasoğlu bence bu ligin en iyi koçlarından biridir.seninde dediğin gibi çok kısıtlı bir kadroları var ama bütün oyuncular sahaya %110 unu veriyor.Benim sezon başından beri her bornova maçında acaba bornova sürpriz yapar mı gibi bir beklentim var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...