Beko Basketbol Ligi 2009/2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
45-44 Önde bitirdi Aliağa.Üçlüklerde sadece 2-8 isabetle oynadıklarından farkı hiç 6-7 sayının üstüne taşıyamadılar.Jack McClinton ikinci yarı ağırlığını koyarsa bu maç Aliağa'ya gider.

Quinton Hosley'de biraz basketbol zekası olsa değil Aliağa, NBA'de oynardı ama bilerek oynamıyor işte basketbolu.
Ülker aldı maçı.
Edit:Yok böyle geri dönüş. :shock:
Maç bir anda 81-82 oldu.

Hakemler hiç riske girmedi,aman son saniye üçlük yer Ülker uzatmalarda yenilir,sonra al başına belayı,kendileri için en iyisini yaptılar(!)

Mehmet Ayan öyle valla, yapacak birşey yok.

Kerem'e pres yapan kısaya Levent Bilgin dedi mesela. Halbuki Erdem Türetken'di pres yapan hadi isimleri karıştırırsın anlarım da uzun oyuncu kısaya neden öyle yakından alıp bunaltsın. Akıl fikir ne diyelim. :)

Birde tribündekiler dikkatimi çekti.

"Sen varya sen","Ölüm varmış korku varmış" gibi bizle özdeşleşmiş besteleri söyleyip duruyorlar.

Acaba bizim taraftarlar mı diyeceğim de pek sanmıyorum.Nedir bu durum bilen var mı?

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Mehmet Ayan öyle valla, yapacak birşey yok.

Kerem'e pres yapan kısaya Levent Bilgin dedi mesela. Halbuki Erdem Türetken'di pres yapan hadi isimleri karıştırırsın anlarım da uzun oyuncu kısaya neden öyle yakından alıp bunaltsın. Akıl fikir ne diyelim. :)
Maçı Mehmet Ayan'mı sundu?

Yahu Mehmet Ayan "At Yarışı'ndan" başka bir şey anlatmayı bilmez ki, adamın tek tutkusu iddia ve At Yarışı.. :)

Reha'nın Lynn Greer vurdugu temiz bir blok degilse ben bu oyundan hiç anlamıyorum demektir.

Hakemler tekerlekli sandalye de futbolda basketde bu kadar feneri savunacaksa boşuna para harcamasın takımlar.

Şimdi Dogan Hakyemez Spormax'de konuşuyor feneri savunuyor helal olsun hem Aliaga'nın hakkı yeniliyor maçı kaybediyorlar hemde suçlu oluyorlar garip bi memleket.

klasik fenerbahçe işte. ben alıştım artık daha az sövüyorum hakemlere tv başında...

Fenerbahçe Ülker Roko Ukic ile anlaşmış bakalım nasıl faydası olacak takıma,ama bence pota altı oyuncusu da gerekli fenere

Greer - Reha Öz pozisyonu o kadar da temiz değil bence. İlk üç çeyrekte çalınsa kimsenin sesi çıkmaz ama işte en kritik yerde çalınınca ortalık birbirine giriyor. Yine de pozisyonu beş kere seyretmeme rağmen net birşey söyleyemiyorum ben, yukarda müdahale var bir kere. Ayaklarda birşey var mı, onu zaten göremiyoruz net şekilde. Birşekilde o düdük çalındıktan sonra hakeme sittir çeken Reha Öz bitirdi maçı bence. Halbuki 40 saniyede sekiz sayı üretip gelmişlerdi o noktaya, yine yapabilirlerdi. Reha Öz'e bir federasyon cezası da gelecektir illa ki bir iki maç, hakemin gözünün içine bakarak küfür etti, hakem atamadı nedense.

Tanjevic'in pota altına kadar gelmesine teknik faul çalınmaması akabinde Halil Üner'e anında cezanın kesilmesinde ise Halil Üner sonuna kadar haklı. Erdemir maçında da gördük aynı sahneleri, onun öncesinde de. Ama bu hakemlerden faydalanan isimlerden biri de Halil Üner'dir, bunu da olayı yakından takip eden hemen hemen herkes bilir. Yakalamışken bu fırsatı, sonuna kadar kullandı Halil Üner. Akşam Skytürk'e bağlanıp, Nedim Karakaş'la tartışma boyutuna kadar hatta. Semeresini alacaktır illa ki.

Hakemin Erşan Kartal olması ise tesadüf değil kesinlikle.

halil üner ve fenerbahçeyi aynı postta görünce aklıma halil ünerin fener günleri geldi. Bizim mahallede bi abi iyi takip ederdi basketbolu bense az çok. Tabi çocuktum o zaman. Adam ne giydiriyordu koça. Şimdi eski maçları izledim de adam bütün iyi yabancıları gönderip şampiyonluk adayı olan takımı rezil etmiş. O abi niye giydiriyormuş şimdi anladım. Gerçi ezeli rekabette eşitlik adına bizi de biraz diplerde yüzdürmüştü kendileri bi ara.

Kepez'li oyuncuların alacakları ödenmiş.Efes maçında ruh gibi dolaşan oyuncuları görmeyiz sanırım artık.

Tam tersi bir durum olarak da Beşiktaş da oyuncular antremana çıkmamış.Fazla şaşırmadığımız bir durum.Beşiktaş yine iyi başladığı sezonu erken kapatacak gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...