Beko Basketbol Ligi 2009/2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü Banvit - Oyak Renault maçında oynayan Josh Heyvelt'ın istatistikleri çok ilginç.19 Sayı , 24 Rebound :shock: , 3 blok , 2 Top Çalma.

Salsabasket'in haberine göre Bakter BJK'den ayrılıyormuş BAmberg ile anlaşmış. Ayrıca oyuncuların 3 aylık maaşları içerdeymiş.

Dünkü maçta hiç süre alamayınca bende şaşırmıştım demek ki bir sebebi varmış.,
Baxter giderse Beşiktaş pota altı daha savunmacı bir pota altına sahip olur.
Ama Cehver dışında ki pota altı oyuncuların istikrarlı bir şekilde skor katkısı yapamayacağını düşünüyorum.

Kongreden sonra takviye olacak pota altına, şu an için ilgilenen yok. Pek üzülmedim Baxter'ın gidişine, yolu açık olsun. Fedor çok daha iyidir bana göre. Belki 20 sayı atamaz her maç ama en azından eşleştiği oyuncuya da 30 attırmaz..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Kongreden sonra takviye olacak pota altına, şu an için ilgilenen yok. Pek üzülmedim Baxter'ın gidişine, yolu açık olsun. Fedor çok daha iyidir bana göre. Belki 20 sayı atamaz her maç ama en azından eşleştiği oyuncuya da 30 attırmaz..

3 aylık maaşların içerde olması ve Chatman'in bu yüzden oynamadığı ve hata kendine klüp aradığıda yazılmış salsabasket'de sizdeki bilgilerde bu yönde mi ?

Maaşların ödenmediği doğru, kongreye kadarda ödenmesi beklenmiyor. Yeni yönetim biraz enkaz devralacak yani. Chatman'ın da hem maddi hem mental sıkıntılar yaşadığı doğru ama kulüp arayan bir Chatman iki haftadır bulamaz mı diyede düşünmek lazım öncelikle. Ayrılmayı düşünmüyor ilk etapta ama mevcut olan kaos ortamının gidişatı etkileyeceğide hiç kuşkusuz..

Nilay Abla'nın blogundaki röportaja göre Gilbert Arenas Efes Pilsen'le sözleşme imzalayabilir her an.Hatta mesaj bile göndermiş Efes taraftarına.

Ne diyelim gelsin,oynasın,henüz yaşı kemale ermemiş bir süperstar da görmüş oluruz hem Beko Basketbol Ligi'nde.

Gilbert Arenas: I wonder the fans so much. Last year some events came up in the series of Fenerbahce Ulker. In final Efes pilsen got behind firstly but then became the champion with the 4-2. I saw the events on TV. I want to dunk over the big men of Fenerbahce Ulker and show that I am a real player of Efes Pilsen. We will be the champion in Turkey and Europe?

hahahahahahahahahahaha öldüm ya hangi tv vermiş bu arada ? Spormax mi ?

Ya roportaj yapılmıştır yapılmamıştır bilmem de ya hanginizin aklına yatıyor şu iş : ) Hangi taraftarı merak ediyorsun Arenascım maça gitmediklerini de duydun mu : )

Ben ihtimal vermiyorum böyle bir olaya. Bütçeler, mevcut durumlar, ihtimaller düşünüldüğünde aslında pekte olabilecekmiş gibi görünmüyor zaten..

Arenas Efes'e gelsin Efes maçları için kombine alırım... (Not: Konya'da yaşıyorum :))

Bunu yapacak tek kişinin ben olmayacağımdan da eminim...

Bornova bize ayrılan bölümdeki bilet fiyatları 20 lira olarak açıkladı.Bu tür şark oyunları gerçekten çok komik,ama bu bizi dahada kamçıladı yarın Halkapınardayız!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...