Dünkü Banvit - Oyak Renault maçında oynayan Josh Heyvelt'ın istatistikleri çok ilginç.19 Sayı , 24 Rebound :shock: , 3 blok , 2 Top Çalma.
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:Kongreden sonra takviye olacak pota altına, şu an için ilgilenen yok. Pek üzülmedim Baxter'ın gidişine, yolu açık olsun. Fedor çok daha iyidir bana göre. Belki 20 sayı atamaz her maç ama en azından eşleştiği oyuncuya da 30 attırmaz..
Gilbert Arenas: I wonder the fans so much. Last year some events came up in the series of Fenerbahce Ulker. In final Efes pilsen got behind firstly but then became the champion with the 4-2. I saw the events on TV. I want to dunk over the big men of Fenerbahce Ulker and show that I am a real player of Efes Pilsen. We will be the champion in Turkey and Europe?
A.Çağlar TORUN' Alıntı:Arkadaş arasında yapılan bir geyik ne noktaya geldi, şaka gibi..
Ömer Baka' Alıntı:Arenas Efes'e gelsin Efes maçları için kombine alırım... (Not: Konya'da yaşıyorum )
Bunu yapacak tek kişinin ben olmayacağımdan da eminim...
Halil İbrahim' Alıntı:Efes, Bojan Popovich'i transfer etti. Bakalım bu hamle 16 da nasıl bir etki gösterecek.