Beko Basketbol Ligi 2009/2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş'ta şu an önemli bir sorun yok, haberin kaynağı nedir bilmiyorum ama "sezonu erken kapatma" olayı mümkün değil asla. Kaldı ki seçime kısa bir süre kaldı ve Başkanlık değişmese bile şube yönetimi değişecek zaten. Bu değişimin ardından sorunlar en aza indirgenir mutlaka. Hedefler aynı halen.. Habere bir yerde rastlamadım ama birilerinin Uluslararası arenada tarihi fark yediği günde bile sanal gündem yaratarak gerçekleri görmezden gelmek trajikomik sadece..

Arkadaşlar Fanatik'in haberine göre Efes Pilsen Gilbert Arenas ile görüşüyormuş..Maç başına 75 bin$ önermişler..

Böyle bir transfer gerçekeşir mi pek sanmıyorum ama olursa,Efes'li olurum..Herkes bilmez ama Arenas benim kariyer anlamında idollerimden biridir..Her maçına giderim Efes'in..

Tolga Kaplan' Alıntı:
Arkadaşlar Fanatik'in haberine göre Efes Pilsen Gilbert Arenas ile görüşüyormuş..Maç başına 75 bin$ önermişler..

Böyle bir transfer gerçekeşir mi pek sanmıyorum ama olursa,Efes'li olurum..Herkes bilmez ama Arenas benim kariyer anlamında idollerimden biridir..Her maçına giderim Efes'in..

Yok artık Gilbert Arenas...

Tolga hevesini kırmak gibi olmasın ama Arenas'ın bu yıl Avrupa'ya gitme gibi bir durumu yok.Önünde 2 yol var:
Birincisi, Arenas'ın yaptığı suç hafifletilecek ve böylece 20-30 maç ceza aldıktan sonra Washington'a geri dönebilecek.
İkincisi, Arenas'ın yaptığı suç "İnsan canına kast etmek." olacak ve Washington'la olan kontratı iptal edilecek.Bu durumda Arenas bir kaç ay hapishanede ikamet edebilir.

Arenas bırak efesi avrupada herhangi bir takıma gitme ihtimali bile yok. neymiş 75ibn dolar alacakmış. bunun para olmadığının farkında bile değiller..

farkında olmadıkları 2. olay da Arenas NBA deki süperstar kategorisindeki oyunculardandır. All stardır. o tarz oyuncular ne olursa olsun gelemez avrupaya.. Arenasa göre daha önemsiz bir basketçi olan ersan ı 2.5 milyon dolar vermesine rağmen barcelona alamazken, arenas demek muhabirin rüyasına kanan işgüzar spor müdürünün aymazlığı olsa gerek

Arenas savunmasını vermiş mahkemeye. Eğer mahkeme hapis yatmasını söylerse zaten hapis yatacak. eğer hapis cezasını tecil ederse yada ceza vermezse mahkeme, zaten NBA yönetimi oynamasına müsade edecektir. bu arada konuşulan ceza 6 ay hapis diye dillendiriliyormuş.

Suçu kabul ederse,kontratından olacak ama hapis yatmayacak diye duydum sanki bir yerde, çokta sağlıklı düşünemiyorum, ama önemli olan suç alıp almadığı değil benim için..Buraya gelme ihtimali bile beni heyecanlandırmaya yetmişken, hele birde gelirse :)

childress gibi bir adama milyonlarca dolar verirlerken Arenas a maç başına 75 bin dolar demek bence çok komik. bana, işgüzar bir muhabirin haberi gibi gelmesinin sebebi o.

Arenas'ın tr ye gelmesi roberto carlos'un tr ye gelmesinden daha büyük bir olaydır. Keşke olsa ama dediğim gibi saçma ötesi bir haber. Barcelona, real madrid olimpiyakos gibi 10 milyon dolarları ortaya atabilecek takımların yanında hele ...

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Bülent Aydın":h5hth38v]Beşeiktaş'ı zorlu bir oyun sonucunda mağlup ettik,darısı çarşamba günü Aliağa maçına
Tebrikler kaf kaf,Furkan Pek iyi oynamadı galiba maçta :?[/quote:h5hth38v]

İyi oynamadı belki ama David'i saha dışına iyi sırtlayıp çıkardı. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...