Bayram şöyle diyim. Eğer üzülmezsek mutlu olduğumuzda bunun farkına varamayız. Düşün Lyon taraftarı 7 sene üstüste şampiyon oldu. Sence 6. sene şampiyon olduklarında sevinçleri, 2. şampiyon oldukları kadarmıydı? Bazen üzülmek düşer paymıza. Ama sevinç yaşayacağımızı biliriz destekçisi oluruz sevdiklerimizin. GS da sevdiklerimizden biri olduğu için onun hakkında iyi şeyler dileriz. Senin dileklerin benden farklı olabilir. Ama ikimizde iyi şeyler dileriz. Ben kendi payıma karamsar olmamanı istiyorum. Alisamiyen de bir pozitif enerji hakimdi. Takım 2-0 gerideyken bile tribün inanırdı takımın kazanacağına. O ruhla bağırırdı. Ama mesela Hamburg maçında, takım 2-0 onde iken seyirci de hala gerginlik vardı. Tribünden ses çıkmıyordu. Çünkü taraftar artık iyicene karamsarlaştı. Bunun en büyük sebebi, yeni nesilin, GS'ın başarıları ile GS'lı olması. Biz yıllarca başarısız sezonlar geçirdik. Spor sergide FB ile maç yaptığımızda bize,
sosyete adı verilen pota arkası kalırdı. Oralardan kitlesel sürece geçtik. Takımın hep yanındaydık. Şimdi ise taraftar aşırı topun içinde. Hep
gitsinci bir taraftar haline geldik. Arda için "gitsin bu takımdan, yetersiz" diyenler aynı sırada "Serdar'ı Murat'ı nasıl gönderirsiniz?" demeye başladı
Yahu Arda'ya git diyor ama Murat'ı satamazsınız diyor adam. Şimdi bunda çelişki yok mu sence? İşte bunlara üzülüyorum. Eğer Serdar gidiyorsa takım için şu an yetersizdir. Arda ise takımın ortalamasının üzerinde bir topçudur. İki tane alt yapıdan oyuncun, birine avrupa klüpleri talip diğerine 1. ligden talip yok. Ama Arda gitsin Serdar kalsın
İşte taraftar önce bu çelişkilerini yenecek. Karamsarlığı ölü toprağını atacak üzerinden.
Ne olmuş Konya çıktıysa? İzmirde zaten var takım. Konya'daki GS'lı kardeşlerimizde seyretsin GS'ımızı (ki büyük potansiyel vardır Konya'da. Bizi hep iyi karşılarlar). Boston Lakers şampiyon olsa ne olur? Üzme kendini her zaman hep yek gelmez.. Ama baktık hala senin tuttuğun takımalr yeniliyor. GS'ımızın iyiliği için başka takıma transfer ederiz seni
(şaka yapıyorum tabii ki)