Beko Basketbol Ligi 2009/2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Neyse ben yorum yazmayayım,Herkes Fener'in şampiyonluğunu keyifle izlesin,Kabullenme zaman'ı

Bayram şaka yaptım dostum alınmamışsındır umarım. Boston-Orlando serisinde de tuttuğun altın oluyor ya ona bağladım ben:) Yanlış anlama sakın..
 
Bayram şöyle diyim. Eğer üzülmezsek mutlu olduğumuzda bunun farkına varamayız. Düşün Lyon taraftarı 7 sene üstüste şampiyon oldu. Sence 6. sene şampiyon olduklarında sevinçleri, 2. şampiyon oldukları kadarmıydı? Bazen üzülmek düşer paymıza. Ama sevinç yaşayacağımızı biliriz destekçisi oluruz sevdiklerimizin. GS da sevdiklerimizden biri olduğu için onun hakkında iyi şeyler dileriz. Senin dileklerin benden farklı olabilir. Ama ikimizde iyi şeyler dileriz. Ben kendi payıma karamsar olmamanı istiyorum. Alisamiyen de bir pozitif enerji hakimdi. Takım 2-0 gerideyken bile tribün inanırdı takımın kazanacağına. O ruhla bağırırdı. Ama mesela Hamburg maçında, takım 2-0 onde iken seyirci de hala gerginlik vardı. Tribünden ses çıkmıyordu. Çünkü taraftar artık iyicene karamsarlaştı. Bunun en büyük sebebi, yeni nesilin, GS'ın başarıları ile GS'lı olması. Biz yıllarca başarısız sezonlar geçirdik. Spor sergide FB ile maç yaptığımızda bize, sosyete adı verilen pota arkası kalırdı. Oralardan kitlesel sürece geçtik. Takımın hep yanındaydık. Şimdi ise taraftar aşırı topun içinde. Hep gitsinci bir taraftar haline geldik. Arda için "gitsin bu takımdan, yetersiz" diyenler aynı sırada "Serdar'ı Murat'ı nasıl gönderirsiniz?" demeye başladı:) Yahu Arda'ya git diyor ama Murat'ı satamazsınız diyor adam. Şimdi bunda çelişki yok mu sence? İşte bunlara üzülüyorum. Eğer Serdar gidiyorsa takım için şu an yetersizdir. Arda ise takımın ortalamasının üzerinde bir topçudur. İki tane alt yapıdan oyuncun, birine avrupa klüpleri talip diğerine 1. ligden talip yok. Ama Arda gitsin Serdar kalsın:) İşte taraftar önce bu çelişkilerini yenecek. Karamsarlığı ölü toprağını atacak üzerinden.

Ne olmuş Konya çıktıysa? İzmirde zaten var takım. Konya'daki GS'lı kardeşlerimizde seyretsin GS'ımızı (ki büyük potansiyel vardır Konya'da. Bizi hep iyi karşılarlar). Boston Lakers şampiyon olsa ne olur? Üzme kendini her zaman hep yek gelmez.. Ama baktık hala senin tuttuğun takımalr yeniliyor. GS'ımızın iyiliği için başka takıma transfer ederiz seni :p (şaka yapıyorum tabii ki)
 
Başarısızlığa sevinen tek bir kişi bile yoktur bende doğal olarak sinirleniyorum.Yeni nesili bilmiyorum neyden ötürü Galatasaray'lı oldular benide ilgilendirmiyor açıkçası ama ben doğduğum andan itibaren Galatasaraylıydım ne beni dayım,babam maça götürdükten sonra Galatasaray'lı oldum,nede Galatasaray bilmem ne kupasını kazanınca Galatasaray'lı oldum,Ben nedensiz yere Galatasaraylı oldum,Benim için en kutsal şey Galatasaray'dır bu kadar değerli olmasa Galatasaray'ın haline gülüp geçerdim iyi olduğu zaman 2 alkış atıp hep ön planda olurdum,Galatasaray kötü olduğu zaman'da ortalıkta gözükmezdim ama ben Galatasaray kötü olduğu zamanlarda ön planda olmayı seviyorum elbet Galatasaray iyi olduğu zamanlardada ön plana çıkacak birileri olacaktır.

Konya olayına gelince ben izmir takımlarına sempati duyuyorum buda normaldir,Konya'nın çıkmasını istemedim ama konya'ya karşı bir antipatimde yok.Son dediğin Galatasaray'ın iyiliği için olacaksa neden olmasın,hele arkamızdan kötü laflar etmeye hazır bir sürü kişi varken ne güzel olur onlarada gün doğar.
 
Senin Efes gibi kalıbını uh be yazık 17 sayı öne gec 6 sayı farkla mağlup ol.

Efes'in yerine biz finalde olsaydık bu kadar aciz durumlara düşmezdik valla billa.
 
efes 3-2 yaptı seriyi

spıker ile cetin yılmaza dert oldu ama :)
 
Rakocevıc ın,ULKER'lı Omer Onan'a attıgı yumruk gorulmeye degerdı.Gelecek sezon Mirsad Turkcan'a taninan,istedigi kadar itiraz edip her pozisyonu suistimal etme hakki geri cekilmelidir.
 
Ne yazık ki Eren ile aynı fikirdeyim.

Bugün olmadı bir sonraki maça atacaktır turu Fenerbahçe. Çünkü Efes´te 3 maç üst üste alacak o ışığı göremiyorum.

Bir senelik gecikmeyle şampiyonluk sayılarını eşitleyecekler bizimle. Gerçi bizde bu anlayış sürdükten sonra...
 
haydi efesli arkadaşlar. ben bu şampiyonluğa inanıyorum sizde inanın pazar günü sizde ayhan şahenkte takımla birlikte mücadele edin.


Ergin Ataman Twitter
 
Kaya Peker'in neden bu kadar kötü oynadığını anlamıyorum.Efes Seriyi 3-3 yaparsa şampiyon olur ama Kasun'u daha iyi kullanmaları lazım,Kasun'un aldığı süreler artmalı.Birde ribaunt sorunu var efes'in bugün yine fenerbahçe hücum ribauntlarında 9'a 4 üstünlük sağlamış efes'e.
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Kaya Peker'in neden bu kadar kötü oynadığını anlamıyorum.Efes Seriyi 3-3 yaparsa şampiyon olur ama Kasun'u daha iyi kullanmaları lazım,Kasun'un aldığı süreler artmalı.Birde ribaunt sorunu var efes'in bugün yine fenerbahçe hücum ribauntlarında 9'a 4 üstünlük sağlamış efes'e.
kasun sakat sakat oynuyo,o yüzden çok kullanamıyorlar,herkes darius diil tabi :)
 
Kasun maça çok iyi başladı ve gerekli mesajı verdi.Macın adamı Ender Aslan asistleri ribauntları sayıları ve oyunu yönlendirmeleriyle damga vurdu.Rakocevic Efes'e geldiği günden beri en iyi oynunu oynadı.Ermal en gerekli zamanda sahneye çıktı ve Charles,Nachbar ve Rakocevic üçlüsünün oyunda kalmasını sağladı cünkü Kasun oyuna girse yabancı kontenjanı dolacaktı.Kaya desen ruhsuz oynuyor geçen sene seride oynayan Kaya'dan eser yok.

Doping yapsana Doping yapsana Ergin Ataman Doping yapsana diyen fenerliler açsınlar şampiyonluk kutlamalarını izlesinler belki 2-2 olmuştur.

Efes bu kadar şanssız ve performanssız oyuncusu olmasına rağmen seriyi 3-3 getirirse Abdi İpekçi'de kutlamalar yine yarıda kalır benden demesi...
 
Bu seri boyunca Fb taraftarı sürekli Ergin Ataman şike yapsana tarzında saçma bir tezahurat yapıyor,Anons yok birşey yok bu nasıl iş anlamadım ? Ergin Hoca şikayet ediyor yinede anons yapmıyorlar,Ergin Hoca'nın şikeyle ne alakası var acaba,bir kulübün taraftarı bu kadar çirkef olmasın ve onu heryerde kollayan yetkililer olmasın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst