Beko Basketbol Ligi 2009/2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
santiago kasun kaya ermal
nachbar shumpert smith thorton
rakocevic kerem ender sinan

höst lan höst oha.. yavaş biraz, bu ne lan.. bu kadro F4 yapmassa ayıp valla, tarihin en iyi kadrosunu kurdu adamlar şaka maka..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Wesson çok iyi bir profesyonel, genç Karşıyaka rotasyonuna tecrübesi ile çok şeyler katacaktır hiç kuşkusuz. Üstelik çokta ucuz maliyeti, Fatih Solak gibi oyuncular için istenen ücretler söz konusu olduğunda Wesson için bedava bile diyebiliriz. Yerinde bir transfer olmuş..

Kesinlikle... Wesson fiyat/performans olarak çok iyi bir tercih. Karşıyaka mali sıkıntı yaşamazsa iç sahada çok nadir maç kaybeder.

Bir dönem Beşiktaş ve Banvit'te oynayan Donnell Harvey'de orta bütçeli takımlar için çok iyi seçim olur.

Levent ÖKTENER' Alıntı:
santiago kasun kaya ermal
nachbar shumpert smith thorton
rakocevic kerem ender sinan

höst lan höst oha.. yavaş biraz, bu ne lan.. bu kadro F4 yapmassa ayıp valla, tarihin en iyi kadrosunu kurdu adamlar şaka maka..

Takım olamazlar ise işleri zor.Bugün Cumhurbaşkanlığı kupası maçı var (sanırım) fikir verir Efes hakkında...

Cumhurbaşkanlığı maçı başladı mı? Başladıysa link pls :)

Seni erkek zannettim ben ya isme bakmamıştım yorum yaparken :)

İsmine bakmamıştım ya özür dilerim harbiden.Geçende Deniz diye birine abla demiştim erkek çıkmıştı bu hafta 2, oldu bu :)

Ergin hocadaki Smith sevdasını anlamış değilim, zaten uzun rotasyonun sınırlı neden Nachbar gibi bir oyuncuyu almıyorsun kadroya. Igor, Bootsy ve Shumpert varken Smith çok gereksiz şu rotasyonda. Ermal zaten hazır değil, Kasun hemen faul problemine girdi, tüm yük Kaya'ya kaldı pota altında.. Şu maçı Efes'in kazanması büyük başarı olur mevcut şartlarda.. İlk yarı 37-31 Fenerbahçe Ülker lehine sonuçlandı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...