Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım adamlar haftalardır 9 kişi oynuyorlar.Engin sene oldu yok onun yerine takviye yaptılar hadi onu geçtim.Vidmar yok,Mirsad yok.Toplam 9 kişi biri de May içlerinden ve adamlar maç kaybetmiyorlar.Gerçekten anlamıyorum.Demek ki eksik olmasalar darmadağın edecekler.Efes içinse söylencek söz yok ölmüşler ağlayanları yok.Bari 3.maçı kazansalar da seri biraz uzasa.Sonrasında bir umutları olur belki.
 
Kerem sanıyorum son periyodu sakat sakat oynadı. Dizinde bir problem vardı sanırım. Recep Ankaralı gerçekten hakemliği bırakmalı çaldığı fauller birbirinden komikti. Bu seviyedeki bir maçta olmayacak düdükler.
 
Gerçekten Fenerbahçe bu kısıtlı rotasyonla şampiyon olacak.Ukic-Jasikevicius-Ömer-Kinsey-Tomas-Preldzic-Lavrinovic-May-Oğuz-Kaya .Lavrinovic ve May'i bir kenara ayırırsak sadece 7 kişi kalıyor.Efes'de yenseydi bu 7 kişiyi bir zahmet...
 
rotasyon kadro falan bir yana da recep ankaralı neler yapıyor yahu? ilkyarı ömer onan sinirlenip topu yere vurdu buna dünyanın herhangi bir yerinde teknik faul çalınmama ihtimali var mı? izahı varsa biri anlatsın bana o pozisyonu.. onun yanında ömer onan kaç kere el kol hareketleriyle ağlandı en az 2 teknik almalıydı şu maç ömer onan.. umrumda değil ufuk sarıca ama 2.yarı da ömerin hayvani stepsi çalınmayınca isyan etti ufuk sarıca, hakem tak çaldı tekniği.. çok rezalet bir hakem yönetimi vardı bugün sahada.. faul kararları felaketti.. ne olursa olsun bu adi herif bizim maça verilmemeli.. tiksindim bugün bir kez daha..
 
Kırılma anlarına,ufak nüanslara sıkça takılan biri olarak rahatça söyleyebilirim;sabaha kadar oynansa FBÜ kazanırdı.Efes dönem dönem maçı istediği noktaya getirse de iş ciddiye bindiğinde hücumda bir şey üretemedi.Sezonun yarısından çoğunu organizasyondan uzak geçirmenin bedelini ödediler bugün.Başlarda iyi hazırlandıklarını düşünsem de özellikle Keremler kafaca erken koptu maçtan.Serinin geleceği adına en büyük sıkıntı bu.2-2 olmasını,hatta 3-2 Efes'in geçmesini isterim ama Cuma biter seri.
 
Açıkcası ben Efes yerine F.Ülkerin finale çıkmasını daha çok isterim...
Yaşlı ve dar rotasyonlu bir kadroları var...
En önemli avantajımız bizim uzunlarımız F.Ülkerin uzunlarına karşı çok hızlı ve her maç üstünlük sağlıyor...
İyi konsantre olursak neden biz şampiyon olmayalım ?
Tecrübesizliğimizi yenersek ve pek tabiki ADİL hakem yönetimleriyle imkansız değil...
Çünkü aç olan taraf biziz...
Euroleague için bize erken diyenlerede en güzel cevabı veririz...
 
Tütün ve Alkol Düzenlene Kurulu'nun, Efes Pilsen'i de isim değiştirmeye zorlayan düzenlemesi Danıştay tarafından durduruldu.

Danıştay, Efes Pilsen Spor Kulübü'nün isminin değişmesini zorunlu kılan, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (TAPDK) yeni düzenlemesi için yürütmeyi durdurma kararı aldı.

İnşallah böyle devam ederler.
 
1. Lige dönmek isteyen başkentin köklü kulübü antrenör olarak Özyer'le anlaştı. Özyer'in eşi de aynı kulübün bayanlarını 1. Lige çıkarmayı başarmıştı.






Optimum TED Ankara Koleji, antrenör Murat Özyer ile anlaştı.

Geçen sezon kaçırdığı şampiyonluğu bu defa kucaklamak için yine güçlü bir kadro kuracak olan Optimum TED Ankara Koleji yöneticileri, Özyer’le Ankara’da yaptıkları görüşmeyi olumlu sonuçlandırdılar.

Başarılar.
 
TBF Disiplin Kurulu, Efes Pilsen maçında taraftarlarının sahaya yabancı madde atması ve devre arasında hakemlere küfür etmesi nedeniyle Fenerbahçe’ye 8.000 TL para cezası verdi.


Benim gibi gözleri yaşaran var mı?
:)
 
Yarın Efes Pilsen-Fb Ülker maçı da var.

Efeslilerden istediğimiz en azından 1 maç alsınlar, hatta 2 maç alsınlar, sonra finale çıkamasalar da olur. Ama 3-0 süpürülürlerse ayıp gerçekten, şubeyi kapatsınlar o zaman :)
 
Olin Edirneliler Banvit'in onlara yaptığı muameleye karşı hemen U dönüşü yapmışlar, en az bizim kadar Galatasaraylı olmuşlar bakıyorum da..
Sitelerindeki başlık; Banvit'i CİM BOM çarptı.. :D
Biz sizi çarpmak istemiştik ama kısmet değilmiş.

Ayrıca Olin Edirne'nin sezon sonu yemeğine Seibutis katılmamış. Son maçtaki hareketlerinden belliydi bitse de gitsek tavrı. Yeni sezonda Olin'de olmayacaktır büyük ihtimal..
 
Batug.com da Edirne'li bir arkadaşın yazdığına göre;

Hem Seibutis hem Samardjiski ile yolları ayrılıyormuş. Seibutis, İtalya'da bir takımla anlaştığından, Samardjiski ise geçen seneki aldığının yaklaşık 3 katını istediği için takım da tutulamamış. Genç Banvitliler takımı muhtemelen İTÜ'ye devredeceklerinden oyuncuları serbest kalacak. Olin'de burdaki yetenekli gençleri kadrosuna katmayı amaçlıyormuş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst