Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en iyi adamları buckman bileğinden sakatlanmış 12 dk oynadı sadece.. yine iyi skorerleri henderson 6sayıda mı ne kaldı ona rağmen son dkya kafa kafaya girdiler.. keşke yenselerdi feneri de görseydik o bize ötenleri

2008/09 sezonunda Kepez belediye takımında oynayan ve “Traktör” lakabıyla bilinen Robert Traylor, Porto Riko’daki evinin yatak odası katında ölü bulundu......

Traktör'e Allah rahmet eylesin..

Antalya iyi kafa tuttu bugün, o geri dönüş inanılmazdı cidden. Muratcan son 1 dakika içine etmesi maçın alabilirlerdi de. Ben yine de serinin 3-0 biteceğini düşünüyorum...

Efes serisinin de 3-0 biteceğini düşünüyorum. Smith'i kaybederek iç sahada alabilecekleri 1 yada 2 maç da güme gitti bence, en kilit oyuncularındandı takımın..

olin banvit karşısında nasıl bir geri dönüş yaptı öyle fark 1 son 24sn

Olin Edirne 14-15 sayılık farktan gelerek maçı uzattı, hatta uzatmadan alabilirdi. Bunun nedeni Olin Edirnenin gayretinden çok Banvitin ne yaptığını bilmemesi,oyunu bir türlü açamamasıydı bana göre. Neticede sevindiğim bir galibiyet oldu. Olin ile karşılaşmadan bu seneyi bitirirsek içimde bir yara olacaktır daima..

Olin Edirne 14-15 sayılık farktan gelerek maçı uzattı, hatta uzatmadan alabilirdi. Bunun nedeni Olin Edirnenin gayretinden çok Banvitin ne yaptığını bilmemesi,oyunu bir türlü açamamasıydı bana göre. Neticede sevindiğim bir galibiyet oldu. Olin ile karşılaşmadan bu seneyi bitirirsek içimde bir yara olacaktır daima..

Orhun ene bu maçta çok büyük hatalar yaptı..Turgay Demirel'de bayrağı Orhuna teslim etti.. Ne kadar komik değil mi..!!

Efes Pilsen hücumda çok iyi başladı. Topu çok iyi paylaşıyorlar ve bunun yanında iç-dış dengesi de çok iyi gözüküyor. Kerem Tunçeri'nin 5 dakikada 3 asisti var. Ancak dikkat çekilmesi gereken bir nokta var Perasovic takımın başındayken bu beşi hiç bir arada göremiyorduk. Efes Pilsen'in en verimli beşi kesinlikle budur. Rakocevic paşam da benchten gelsin kısa sürede skor katkısı yapsın. Ama onun dakikaları arttıkça hem hücumun dengesi bozuluyor, hem de savunma zaafiyeti ortaya çıkıyor.

Galatasaray´ın maçı olmayınca Digitürk´un olduğu TV gasp edildi. Bu maç için TBL linki olan varsa özel mesaj atabilir arkadaşlar. : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...