Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon'un bi handikapı şu olabilir;

Wright ve Jamison ikiside içerden oynamayı seven oyuncular.Özellikle Wright içeriyi domine etsede Trabzon kadrosunda uzunu dışarıya çekip dışarıdan oynayacak oyuncu sayısı yok,eğer Obasohan'ı 4 numaraya çekmezlerse.Bildiğim kadarıyla 3-4 arası ama 3'e daha yakın duruyor.Ayrıca bir numaraya bi yabancı takviyesi daha gelebilir diye düşünüyorum.İlker ve Umut back-up için yeterliler fakat 1.lig için şüpheler oluşuyor kafamda Umut ne kadar Mersin'de iyi performans göstermiş olsa dahi o 3 sene önceydi.Avrupalı,savunmacı-skorer olmasına gerek yok takımı ortalama şekilde oynatsın yeter-bir gardla Trabzon uzun vadeye yaydığı hedefleri belki de bu seneden gerçekleştirebilir.

Ayrıca ne kadar sevmesem de Doğan Hakyemez'e teşekkür ediyorum ilk seneden çıtayı bu kadar yükseğe koyduğu için.

Efes bir süredir, kendi geleneklerinin dışında yollar izliyor. Ha aslında, biraz da buna zorladı durumlar, Oktay hocanın son 2 yılının Fenerbahçe karşısında çok kötü geçmesi " Lan acaba işletme körlüğü oldu da göremiyoruz mu" falan derken, önce Blatt geldi, sonra da sorunlu ayrılan Ataman geri getirildi. Şimdi, yine bir karar aşamasındalar. Malum, şu anda Türkiyede boşta bu tarz bir göreve talip olabilecek civarda 2 koç var , Erman Kunter ve Murat Didin. Lakin ikisinini toplam Euroleague koçing sezonunun sadece 1 olması Efes üst yönetimince sıkıntı edilecektir. Belki, bu yılki çok iyi sezonu Erman hocayı adaylardan biri haline getirebilir. Ama kişisel tahminim, ya " koç gidince 1. asistan koç gelir " ilkesine geri dönüp Ekrem Hocaya teslim ederler görevi, ya da ciddi paralar harcayıp son 8 e kalamama işine kızıp kulüpler düzeyinde ciddi başarılar kazanmış bir Avrupalıyı parası neyse verip getirirler. Dikkat edilmesi gereken konu şu, bunu kaybedilen 1 seri oalrak falan görmemek lazım, "düzenli şampiyon olan, Avrupada ilk 4 e kalamadı mı başarısız sayılan Efes Pilsen" imajı , " Nadiren şampiyon olabilen, avrupada da ilk 8 görse havalara sıçrayacak bir Efes pilsen " imajına doğru evriliyor.

Not: Aydın hocanın bu saatten sonra ciddi bir koçing işinin altına gireceğini çok düşünmüyorum.

Fener takımı kendi kanallarında toplu konuşuyolardı ukic'e sıra geldi ukic taraftarlar hakkında bana buraya geldiğimde çok iyi şeyler söylediler ama son maçlara kadar ben hiç taraftar göremedim bazı maçlarda taraftardan çok güvenlik görevlisi vardı taraftar takıma her sadece final maçında değil bornova maçındada destek olmalı dedi bizim son haftaki bornova maçını izlemiş herhalde ukic :p

Cumhuriyet'den Can İşbakan Efes Kunter ile büyük oranda anlaştı demiş.

Ayrıca BJK'nin de Ergin ataman ile ilgilendiği konuşuluyor.

Can işbakan Cumhuriyette Efes Kunter ile büyük ölçüde anlaştı demiş başka yerlerde de geçiyor ama ifadeler daha az net .Kesin birşey yok muhtemelen yani.

Şeref Yalçın'ında Ergin Ataman'ı tekrar getirmek istediği konuşuluyor bazı taraftar forumlarında.

Mutlu Demir Trabzondaymış , Kaynak:salsabasket

eşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı yeni sezon için ilk transferini gerçekleştirmek üzere. Geçtiğimiz sezon Bornova Belediyesi forması ile dikkatleri üzerine çeken Jashua Ian Shipp ile prensip anlaşmasına vardı.

Haber1903`ün edindiği bilgiye göre, Beşiktaş Shipp için teklifini verdi ve kulübü ile oyuncunun menajerinin cevabını beklemeye başladı. Birleşik Amerika`lı basketbolcunun siyah beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı, ancak kulübünün transfere izin vermesinin beklendiği öğrenildi.

Shipp için yurt dışından da teklifler geldiği ancak 24 yaşındaki yıldızın Beşiktaş`a daha yakın olduğu belirtildi.

Beko Basketbol Ligi`nde geçtiğimiz sezonu 7. sırada bitiren Bornova Belediye`nin en dikkat çeken ismi olan Shipp 18,8 sayı, 5,2 ribaunt, 2,4 asist ve 1,9 top çalma istatistikleri ile oynamıştı. Şutör guard pozisyonunda oynayan 24 yaşındaki oyuncu ligin ikinci yarısında Beşiktaş Cola Turka ile oynanan maçta 34 sayı atarak dikkatleri üzerine çekmişti.

-HABER1903-

Fb obradoviç ve spahjia ile ilgileniyormuş,efesde erman kunter,repesa,Kurtinaitis ve pesiçle ilgileniyormuş hepside büyük koç bu sene heralde 2 side yatırımı arttıracak.

Faruk Akagün kim abi ?

Telekom bütçe küçültüyor.Geçenlerde açıklama yapmışlardı.Sanırım Ümit Sonkol dışındaki diğer oyuncularla yollar ayrılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...