Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdal Can İçelli' Alıntı:
Vuk Radivojevic-->Trabzon

Burada kulağıma gelen isimlerden biriydi.Ama çok dillendirmemi söylemişlerdi.Gene iyi bir hamle.Trabzon'da çıkan yerel gazetedeki Vuk hakkında bilgiler beli gülmekten kırdı paylaşım sizle de :)

İŞTE POTANIN
SİHİRBAZI!

Kariyerinin 5 yılını Kızılyıldız'da geçiren ve bu takımın kaptanlığına kadar yükselen Radivojevic arada 2 yıllık bir ACB deneyimi de yaşadı Fuenlabrada takımı ile. Maç başına aşağı yukarı 7-8 sayı, 3-4 ribaund, 3-4 de asist ortalamalarıyla oynayan guardın en büyük özelliği ilk adımının hızlılığı sayesinde kolayca adam geçebilmesi.

http://www.salsabasket.net/2010/06/trab ... y-vuk.html

Buradakileri ballandırarak yazmışlar ;)

Düzeltme: Çağlar da yazmış zaten.

Trabzon için bu hamlenin iyi olup olmadığını oyuncunun alacağı para ile değerlendirilmesi gerekir. Eddy Fobbs yerine gelecek oyuncuya ne kadar para harcanabilecek o önemli. Bu arada Fransa'dan gelen oyuncu da Avrupa vatandaşı sanırım.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
10 gün falan oldu herhalde Radivojevic'i yazalı. Burak'ın dediği gibi ortada dolanan isimlerden biriydi zaten, sürpriz olmadı. Bu arada o gazete ile alakalı geri dönüşler gelince, uyardık ama pek salladıkları yok Burak. =)

Haberin dün akşamüstü yazılmış orijinal metni
burada..http://www.salsabasket.net/2010/06/trab ... tirdi.html

Aman aman Trabzon insanından uzak durmakta fayda var :)
Sen uyarını yap, üsteleme :)

: )

Kerem SEÇER' Alıntı:
..

Trabzon için bu hamlenin iyi olup olmadığını oyuncunun alacağı para ile değerlendirilmesi gerekir. Eddy Fobbs yerine gelecek oyuncuya ne kadar para harcanabilecek o önemli. Bu arada Fransa'dan gelen oyuncu da Avrupa vatandaşı sanırım.

Nijerya vatandaşı olması lazım. Milli takımda falan da oynamış..

Afrikalı olduğunu biliyordum ama ikinci vatandaşlığı var mı onu merak ediyorum asıl Çağlar. Varsa eğer Trabzon Sırp guard dışında Avrupalı almak zorunda kalmaz ama yoksa ve 5 yabancı alacaklarsa ki alacaklar gibi duruyor o zaman son hakları Avrupalı olacak sanırım.

Fenerbahçe Ülker, Aydın Örs'ü teknik menajerliğe getirdi.Ertuğrul Erdoğan görevine devam edecekmiş.

Ertuğrul Erdoğan antrenör olarak görevini sürdürecek.

Face'de biri ortaya laf atti FB Ülker'in Pana'dan Diamantidis'i almak üzere oldugunu iddia ediyor alabilirler mi sizce?

Benim gördüğüm basketbol'da bu sezon sadece iyi hamleler yapan biz değiliz,evet geçtiğimiz sezonlara göre daha iddalı olacak gibiyiz ama aynı oranda rakiplerimizde iyi işler yapıyor,Fenerbahçe Ülker önümüzdeki sezon sadece lig değil Eurolig'de büyük hedefler peşinde koşacak ve çok güçlü bir kadro oluşturacaklar,Efes Pilsen'de çok iddalı bir takım oluşturacaktır,Trabzonspor çok iyi transferler yaptı,Karşıyaka önümüzdeki sezon daha'da geniş bir kadro kuracak,Banvit zaten iddası olan bir takım yani önümüzdeki sezon çok çekişmeli bir lig olacak,şampiyonluk için çok çok güçlü bir kadro kurmak lazım.

Salih Coskun' Alıntı:
Face'de biri ortaya laf atti FB Ülker'in Pana'dan Diamantidis'i almak üzere oldugunu iddia ediyor alabilirler mi sizce?

Yok artık, Diamantidis, Avrupa Basketbolunda en sevdiğim oyuncudur.Her türlü oyunda da kadromda illa olan bir isimdir.Türkiye'de onu görmeyi çok isterm ama bu takım Fener olmamalı.

Aydın örs teknik menajer,harun erdenay menajer,spahjia koç,ertugrul erodgan yardımcı olacak gibi yorumlar gördüm 1-2 yerde müthiş bir teknik kadro kurulmuş olur gerçekten böyle olursa,ayrıca aydın örs ömer aşık konusunda da aziz yıldırımı ikna edebilir gibime geliyor her ne kadar zorda olsa bu arada antu da şişkauskasla ilgileniliyor diye bir duyum ortaya atılmış dedi kuzenim :shock:

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":39ijvl67]Face'de biri ortaya laf atti FB Ülker'in Pana'dan Diamantidis'i almak üzere oldugunu iddia ediyor alabilirler mi sizce?

Yok artık, Diamantidis, Avrupa Basketbolunda en sevdiğim oyuncudur.Her türlü oyunda da kadromda illa olan bir isimdir.Türkiye'de onu görmeyi çok isterm ama bu takım Fener olmamalı.[/quote:39ijvl67]
diamantidis benim de en sevdiğim oyunculardan biridir,gasol'ü falan getirseler daha az üzülürüm heralde :(

Hic bir yerde böyle bir haber bulamadim bir tarafindan uydurmustur belki de Face'deki oglan : )

Jovo Stanojevic--> Pınar Karşıyaka
Neven Spahija-->fenerbahçe

Diamantidis haberi tamamen asılsız haber neye dayanarak böyle bir şey uydurulmuş çok merak ediyorum

Mertcan Dönmez' Alıntı:
Aydın örs teknik menajer,harun erdenay menajer,spahjia koç,ertugrul erodgan yardımcı olacak gibi yorumlar gördüm 1-2 yerde müthiş bir teknik kadro kurulmuş olur gerçekten böyle olursa

Oldu bile.

Ciddi bir teknik kadro yapısına kavuştular.

Kerem SEÇER' Alıntı:
[

Oldu bile.

Ciddi bir teknik kadro yapısına kavuştular.
Kusursuz bir teknik kadro kurdular,kinsey ya da emir de türk olursa 3 tane de yabancı alma hakları olacak,spahjia faktörüyle ukiç'de kalacak gibi duruyor fbden iyi hamleler geliyor bu sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...